• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SOJ a.k.a Strojovo Orientovane Jazyky

Started by psicho, 05.01.2007, 18:28:15

« predchdzajce - alie »

psicho

neviem co stresujete treba sa uvolnit a z hlboka dichat , zajtra si kazdy rano da das kubik pikenka a bude pekne krasne :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Ing. nemtom

ale ne zltunkeho

btw, aj vy vidite tu krasu v SOJ? ked vam vsetko pekne zapada, logicky sa da odvodit, vsetko so vsetkym suvisi??? ved to je krasa, i  :zuzka: SOJ

(preco sa smajlik so srdieckom vola zuzka? viem ze sa to tu uz dakde rozoberalo ale nedosli sme na konec asi )
brix will be shat

Raleon

Quote from: nemtom on  22.01.2007, 01:30:24
btw, aj vy vidite tu krasu v SOJ? ked vam vsetko pekne zapada, logicky sa da odvodit, vsetko so vsetkym suvisi??? ved to je krasa, i  :zuzka: SOJ

:huh2:  hah? to teraz si pisal naozaj?  I am gottin` angry  :03:

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

pUf

ale wed ma pravdu.. az na to ze ja to neviem na svojej urovni myslenia pochopit a zapamatat si to  :whacko:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

mrtvyhubar

Viditeľné škody na nábytku sú ťažko opraviteľné a kazia celkový vzhľad
bytu. Myslite na to pred tým než začnete búchať pesťou po stole kôli nefunkčnému zadaniu.
"Making new tables in real life is not as simple as CREATE TABLE in sql"

sogi

nodopici...to by sme dosli....ale mozno bude zajtra dobry termin lebo dvaja kolegovia cestovali s hudakom v kupe a nadavali na SOJ ako pohani....a na korecka tak vseobecne...takze mozno sa dnes obrati o 180° a konecne pochopi suvislosti :D
----------------------------------------------------------------------------------
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.
----------------------------------------------------------------------------------

pUf

alebo si povie: takze im sa nepaci soj? no ved dobre  :sneaky2:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

carin

nezmeni sa, ved bol v radiu, a odvtedy tiez nic.... ved s nami ako suciti ked "musi" dat tych 50 bodov, co znamena FX a opakovanie skusky.... Strasne zle sa musi citit, ked sa mi - ludia a pritom studenti- nemozeme naucit ten krasny "cudzy jazyk" ako ZI alebo SOJ... ja ho aj chapem, ved ked to nevieme tak nemoze dat 1 bod  :hammer:!!! co je to za napad...na to zabudnite  :hammer:

mUf

jou jou jou  :c_afro: :h_afro:     helou  worldd ...a pUf je  :bananadance:
mUf :zuzka: ywetku
UHMUHM.. :D

joker

ono na pochopenie je to lahke, nic zlozite, len kto si to ma zapametat vsetko nararz?? :whacko:

pUf

ked si to clovek cita v juli, auguste pred spanim ako lahku vecernu literaturu tak to chape ale zapamatat a na skuske si spomenut na setko co k tomu patri to uz je ine :hammer:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mUf

zajtra sa dieme sundattt odjebeme sojku a podjeme  :alc: :beer1: :smokin:...a tancovat s  :bananadance:..toto setko az kym nedojdu  :police:      :D :D
mUf :zuzka: ywetku
UHMUHM.. :D

sogi

...ja sa zajtra po SOj (bez ohladu na vysledok) zacnem ucit na OS na stredu :)
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.

pUf

no a ja zajtra po soj bez ohladu na vysledok budem robit zadania z OS aby som v stredu mohol ist odovzdat  :laugh:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

sogi

pufko do ktorej miestnosti zajtra ides? :)
BTW paci sa mi ze sa nevzdavas :)

pUf

to je ako jedno? nie je to podla skupin?

BTW dakujem. ale potom by mi bodli rady okolo latexu  :laugh:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

sogi

odporucam si pozriet http://www.fei.tuke.sk/sk/studenti/dokumenty/hromadne_skusky_ZS_0607.pdf aby ste zbytocne nevstavali....A paralelka ma skusku o 10.00

joker

Quote from: sogi on  22.01.2007, 03:46:36
odporucam si pozriet http://www.fei.tuke.sk/sk/studenti/dokumenty/hromadne_skusky_ZS_0607.pdf aby ste zbytocne nevstavali....A paralelka ma skusku o 10.00

mno mojko, si fest ze mudry.. ale ked v IS mam 7.30, tak myslis, ze co plati ???

pUf

volajte hudakovi moe  :laugh:
ale ta teraz co???  :baaa:

edit. uz mi ide IS tam mam 7.30 ta idem tak
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Raleon

Quote from: sogi on  22.01.2007, 03:46:36

tyyy jo. 

Ta to je este lepsie ako to ze nevieme miestnosti.
asi na toto myslel pan KAPACITA. - budeme mat dost casu rano najst miestnost  :D

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

sogi

kto je tu z inej paralelky nech pozrie kedy ma skusku teda o kolkej

joker

co riesite,... akaaa miestnost ???? ide sa do P27... sak ku bufetu, ne??? :emot-drool:

mrkvy

loool, tha ja radsi do P24 pojdzem... ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

micRo

loooool prave som sa vratil ale este sa pise do 9:30 :D :D :D
mal som 1)boolovsku algebru: mintermy a maxterym,2)popisat strukturu programu v i8086,3)napisat nejaky program v i8080 :D :D :D ... moja pisomka vyzerala asi tak nejak

3)begin mov B,C
            mov C,D
            mov D,B
  end halt

a nakreslil som tam este sipku k tomu a napisal: lepsie ako prazdny papier

:D :D :D :D :D
I just know one thing, I won't give up!!

Frodooo

heh no ja som tiez nedopadol slavne...tato sojka bude este problem tak to vidim...napisal som im jednu teoreticku ale s prikladom som nepohol...dpcdpc :j_angry: