• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SOJ a.k.a Strojovo Orientovane Jazyky

Started by psicho, 05.01.2007, 18:28:15

« predchdzajce - alie »

pUf

pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Ing. nemtom

kapitolu 7 a dalej uz kus zanedbam
brix will be shat

Ing. nemtom

LOOOOOOOOOOOOOOOOOL teraz jak kukam 7 je aj posledna kapitola, je to polka knihy :emot-LMAO: :emot-LMAO:
brix will be shat

pUf

lol odpoved rychlostou svetla po odraze na tenkej vrstve  :laugh:
no ja to skusim vyriesit podobne... ta 6 sa este da dajako aj ked uz dobre halusky to su a 7 som este nepozeral.. ale nevyzera to lakavo.. asi to len precitam a neucim sa ked sa daco nalepi ta dobre..

Quote from: nemtom on  19.01.2007, 22:59:36
LOOOOOOOOOOOOOOOOOL teraz jak kukam 7 je aj posledna kapitola, je to polka knihy :emot-LMAO: :emot-LMAO:

lol ta vidis.. jedna kapitola hore-dole ked sa nenaucime tak to nebude vadit  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

jj:D, precitat aj ja si to precitam ale nebudem davat az taky pozor jak pri ostatnych
brix will be shat

sogi

len tak BTW....vie niekto ktora skupina je kde zadelena? Lebo zjavne pan "kapacita" chudak zabudol dat do is studenta vysvetlenie ze kto ma kde ist...
----------------------------------------------------------------------------------
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.
----------------------------------------------------------------------------------

Ing. nemtom

dobre ze vravis, bo som sa chcel spytat, takze vie niekto?
brix will be shat

Raleon

Ee.
Mozno to povedal dakedy na prednaske..

Prave pozeram 1 a  2 kapitolu. Vsak to sa neda zapamatat . Debiliny dookola. Dokazy, a znaky co ani nepoznam.
napr.  co je card?

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

BCAA

pravdepodobne kardinalita  alebo inak povedane mohutnost

petrushka

Quote from: pUf on  19.01.2007, 22:54:09
to sa da naucit tie procesory? omg ved to je cisty konec...

keby to tak fungovalo ze:
priklad
otazka z Askupiny
otazka z Bskupiny

tak skuska by sa dala urobit systemom.. nedodrbat priklad a vediet vsetky otazky z A skupiny.. tie sa mi zdaju lahsie.. to by mohlo vyjst 20 za priklad, 20 za teoriu  + 17 v mojom pripade zapich = 57 krasne E parada, odpocinok, chlast a planetky  :laugh: :laugh:

ono je to tak ze vzdy dostanes jednu otazku zo sady A a druhu zo sady B. :) takze mozes skusit svoj system :))
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

janco4

pUf

Quote from: petrushka on  19.01.2007, 23:39:58
ono je to tak ze vzdy dostanes jednu otazku zo sady A a druhu zo sady B. :) takze mozes skusit svoj system :))

no tak to si ma potesila..  :emot-dance: no len dufam ze netrafim ES1,2,3 a ze bude nejaky: ani kratky ani zly, skratka mnam mnam priklady  :laugh: :laugh: cisla nesedia ale to je nepodstatne  :laugh: :laugh: :laugh:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

woody

Quote from: pUf on  19.01.2007, 05:49:40
hudak mal si ostat na UPJS a ne kazit vzduch na tuke
no on by asi rad ale podla toho co ja viem tak UPJS spravila paa paaa hudak lebo bol aj na nich prilis teoreticky ... preco ho zobrali na TUKE nekomentujem ....

mrkvy

asi chceli zvysit priemerny pocet titulov na ucitela.. :D  :ohmigod:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

Ing. nemtom

abo znizit priemerny pocet studentov vo vyssich rocnikoch :D (hoci neviem preco by to robili)
brix will be shat

mrkvy

sa uvolni miesto na intraku a mozu prvakov zase nabrat... To su pre nich peniaze.. :) Prihlasky, ISIC, ...... To je uz vyssia matematika...  :hammer:  :'(
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

pUf

Quote from: woody on  20.01.2007, 00:16:52
Quote from: pUf on  19.01.2007, 05:49:40
hudak mal si ostat na UPJS a ne kazit vzduch na tuke
no on by asi rad ale podla toho co ja viem tak UPJS spravila paa paaa hudak lebo bol aj na nich prilis teoreticky ... preco ho zobrali na TUKE nekomentujem ....

no ved toto.. ze ked uz pre upjs, co odtial mas 2 moznosti: ucitel, alebo zavrety v labaku, bol az prilis teoreticky potom fakt neviem ze co nas, muzov a zeny cinu a praxe tu ma ucit   :hammer:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mrkvy

(\__/)
(O.o )

pUf

este PT bude pockaj doraz . bude show este  :emot-dance:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

DeeL

len aby sme ti na tu show dostali listky  :metal:

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing. nemtom

brix will be shat

fanfo

chlopi este nam treba zvladnut to ZI a SOJ :emot-LMAO:

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

matbir

inak, som cital uz skor otazocku, a zopakujem ju este raz.....nevie niekto, aka skupina ma ist kde na tej pondelnajsej hudakovine? och, to bude zazitok, na cely zivot.....

MKI

tote vyriesne priklady co su tam sme s kamosmi prepisali do wordu taze jednoduchsie sa to moze editovat ked su tam chyby a + osm z toho sprail tahak tiez somho hodil na ftp :)
mohol by niekto taky tahak aj na teoriu spravit
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

Mar0sh

Trocha som rozmyslal nad prikladom cislom 8, toto je vysledok mojho 2-minutoveho snazenia :
GS pre vsetky realne cisla

S->XYZ
X->+|-
Z->,
Y->YA|YB|YC|YD|YE|YF|YG|YH|YI|YJ
Y->A|B|C|D|E|F|G|H|I|J
AZ->ZA
BZ->ZB
CZ->ZC
DZ->ZD
EZ->ZE
FZ->ZF