• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Skuska zo ZI

Started by pUf, 15.01.2007, 23:07:45

« predchdzajce - alie »

sogi

boze dievcata...asi sa rozplacem....vy ste take chutne :)
----------------------------------------------------------------------------------
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.
----------------------------------------------------------------------------------

joshi

Quote from: matbir on  05.02.2007, 21:35:34
hudak ma obcas asi chvilky, ked je na nas velmi mily, bud rad, ze si ju prave ty trafil. a ako? spravil si nakoniec?

jj spravil a hudak mi dal 71....no ja som bol taky happy kua to by ste ma museli vidiet potom...

carin

dakujeme  :emot-drunk:, my ta mame tiez radi, takze nas tu nemozes len tak nechat... :nervous: na to zabudni

pUf

Quote from: eminkaa on  05.02.2007, 22:17:35
ach pUf, vcera si mi napisal nieco v duchu... "viem polku z polky teorie.." ale nevadi, blahozelam  :emot-prettywink:

jj ale ako sogi napisal je to aj o stasti.. to co som vedel som potiahol :) dakujem :)

ja si tiez myslim ze sogi je sikovny a tiez nechcem aby nas opustil lebo s kym budem chodit do skupiny? psicho sprav totu fyziku1 lebo ked ne tak rano budem smutny chodit do skoly ked tam nebudes :( takze ratam so vsetkymi troma marekmi marekovia rule .. glide pocujes?! vidis?! :laugh:

a pozdrawujem eminku aj carin  :smirk:  :laugh: len neviem ci ma carin pozna pod tymto nickom :P
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

carin

skoro vsetko je len o stasti... co ja nemam  :nervous: takze sa musim ucit ...

ja ta poznam pUf....  :D

so mnou sogi nechodil do skupiny, ale raz za tyzden som ho urcite stretla  :smirk: Keby ze nie tie pondelky, tak ho ani nepoznam  :j_embarassed: takze som rada  :emot-dance:

psicho

Quote from: carin on  06.02.2007, 03:02:23
skoro vsetko je len o stasti... co ja nemam  :nervous: takze sa musim ucit ...

ja ta poznam pUf....  :D

so mnou sogi nechodil do skupiny, ale raz za tyzden som ho urcite stretla  :smirk: Keby ze nie tie pondelky, tak ho ani nepoznam  :j_embarassed: takze som rada  :emot-dance:

uz viem preco sogi nechodil pondelky na prednasky  :D :D :D :D :D :D :D :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

carin

aj viem pochopit dovod preco nebol... neboli to az take zaujimave prednasky, ja som sa tiez objavila iba na prezencky  :smirk:

pUf

carin no parada  :smirk:  :laugh:

psicho to inak myslel si myslim :laugh:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

carin

ja myslim tiez, ze inak to myslel  :lb:

pUf

to nic on si zltunke dal a potom tak to dopadne  :laugh: :laugh:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

psicho

LOOHOOOHOOOL :D tak co uz somnou ,dam si este ciaru

pUf

inak. nechces darovat termin zo zi?  :laugh:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

fanfo

to pUf: pocuj z ktorych skript si sa ucil teoriu? postni, bo ZI ma este caka 15.febr.

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

pUf

tak tie skvele 2002 nedorobene, ale nie je tam vsetko, to ostatne z tej plocicovej stranky

a ide aj o stastie na to ake si potiahnes otazky a kto ti opravuje
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

kto daruje termin zo ZI? dam mu prazdne dvd  :emot-LMAO: :emot-LMAO:
brix will be shat

psicho

za kurvu a hotelovu izbu dam svoj termin :D

Ing. nemtom

ta kurva musi mat aj uroven ci staci ze zena ?  :emot-LMAO:
brix will be shat

psicho

ta aby cicky C mala a vyzerala dobre , hotelova izba staci aj jedno *

Johny Bravo

taketo business-i dajte do bazaru  :emot-LMAO:

Ing. nemtom

brix will be shat

dome666

FOR ALL:
Hodil som tie novsie skripta na ftp (tie, co tam maju na stranke vo formate ti.ps ) vo formate PDF, cize malo by byt kazdemu k dispozicii v normalnej, "prezeratelnej" forme...
GOOD LUCK ku skuske, a hlavne, modlite sa, aby vam tu skusku opravoval hocikto iny, len nie pan Hudak...

A pre tych, co by to este nepoznali: http://hornad.fei.tuke.sk/predmety/tispz/   - velmi uzitocna stranka... ;)

edit:
Takze nic z toho, bo asi plny disk na serveri, resp vycerpana kvota, alebo co ja viem, co... proste sa nepodarilo UPLOADnut...
spominane skripta najdete na stranke: http://alf.intrak.tuke.sk/~demeter/ (http://alf.intrak.tuke.sk/~demeter/zi.pdf)

Raleon

dajak to tam neni  :'(

edit : (pisal som pred tvojim editom - na ftp neni.. )  diky za pdf  ;)

edit no2: ale ako vidim snaha bola na 3.14-cu, bo to tiez edicia 2002 teda asi to iste ako bolo na ftp uz

edit no3: hm. asi som sa myliil, maju tu doplnene obrazky, a ma to 2x viac stran. .. preboha

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

dome666

jj, som ani nepozeral, ze to neuploadlo... len mi joker vravel tiez, ze sa to neda otvorit, a potom pozeram, tak len nejakych 95% uploadnutych... :(

dome666

Quote from: Raleon on  06.02.2007, 23:02:55
dajak to tam neni  :'(

edit : (pisal som pred tvojim editom - na ftp neni.. )  diky za pdf  ;)

edit no2: ale ako vidim snaha bola na 3.14-cu, bo to tiez edicia 2002 teda asi to iste ako bolo na ftp uz

ani nie, lebo podstatne sa zmensilo pocet otaznikov :) a to je podla mna OBROVSKEEEEE PLUS :) a sa mi zdalo, ze su doplnene aj obrazky ;)

psicho

nema dakto prosim vas vypracovane otazky zo ZI ale tak ze toje na A(100b) thanx :D