• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

OOP skuska

Started by Ing. nemtom, 22.05.2007, 18:18:24

« predchdzajce - alie »

pepco

vsetko sa da, len nie je ochota

pepco

Quote from: eminkaa on  13.06.2007, 05:24:51
na screeny by som sa nespoliehala, ono to nuti cloveka istym sposobom sa naucit len dane odpovede.. ono by sa zislo obcas aj vediet, ze preco je tam taka odpoved.. cize sa to jednoducho naucit :emot-LMAO:

sak to je jasne, len lama sa nenauci preco to  tak je... ale clovek musi mat predstavu co od neho ocakavaju a toto by hodne pomohlo

pepco

14 stran sa mi citat nechce, a momentalne by mi to aj tak vela nedalo  :emot-shakehead:

pepco

Quote from: eminkaa on  13.06.2007, 05:36:39
mozes buduci rok, na to je toto forum, nie na podvody, ale na informacie :emot-rolleyes:

sak aj testy su informacie... slovo podvod ma celkom uiny vyznam :D

sogi

hm...emqa a na mna si v tej pomoci so zadanim zabudla :(
----------------------------------------------------------------------------------
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.
----------------------------------------------------------------------------------

mirek

Quote from: eminkaa on  13.06.2007, 15:08:13
joj, prepaaaaac, som zabudlaaaa, ze sogimu este tiez dakujem :emot-prettywink: no ked uz tolko dakujem, tak aj panovi ucitelovi, ze mi dal pekny zapocet, aj ked vedel, ze mi pomahali aj ini :emot-prettywink:

rozpoznat, ze niekto niekomu pomahal, je velmi jednoduche. ty si sa ale chytala. a velmi dobre. takze aj ked si to mozno nerobila sama, nemal som problem ta ohodnotit, lebo som videl, ze rozumies. nie mozno vsetkemu, ale rozumies. takze - za malo (mozes si za to sama :-))))
So say we all!

psicho

a ja som robil sam, mal som este tam aj daco ine, lepsie :D a ajtak len 3 body som dostal bo som ignoroval pokiny k dokumentacii , loooool :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Raleon

Quote from: psicho on  14.06.2007, 14:45:26
a ja som robil sam, mal som este tam aj daco ine, lepsie :D a ajtak len 3 body som dostal bo som ignoroval pokiny k dokumentacii , loooool :D
ved demokáré !   furt vyssie postaveny je boh, ci uz ma pravdu ci nie.

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

Ing. nemtom

jj, a hlavne ked je to fasianok
brix will be shat

ApokalypS

Quote from: pepco on  13.06.2007, 05:31:39
14 stran sa mi citat nechce, a momentalne by mi to aj tak vela nedalo  :emot-shakehead:

myslim ze by ti to aj tak bolo na nic.. pretoze na 14 stranach nieje v podstate nic ku skuske.. tak na dvoch, troch maximalne :D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Frodooo

juhuuu skuska za nami...este logika v piatok a prazdniny....  :ropebanana:

trek

uff tesnota E 54   :j_cool:

gizo

njn tesne ale vydalo 55

piwik

dufam ze ste vsetci spravili tu skusku, inac test bol dost tazky na mna ... E(52). a to bola moja existencka  :dancing:

fanfo

ale vsak sa v poho dalo, havlice dal jednemu, co mal 41b pri zapisovani otazku, ze ked spravi na full, tak ma 51, takze asi tak. a ze sa tam dalo v poho odpisat zo skript

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

ElMino

Quote from: fanfo on  20.06.2007, 07:27:21
ale vsak sa v poho dalo, havlice dal jednemu, co mal 41b pri zapisovani otazku, ze ked spravi na full, tak ma 51, takze asi tak. a ze sa tam dalo v poho odpisat zo skript
lol z OOPcka boli skripta? to dobre zisitit az po dvoch tyzdnoch ako mam zapisanu znamku v indexe :D  :dancing:
Co ma nezabije, to ma posilni. Len aby som koli skole neupadol do trvalej komy.

ApokalypS

Quote from: piwik on  20.06.2007, 03:29:28
dufam ze ste vsetci spravili tu skusku, inac test bol dost tazky na mna ...

tak dufat mozes, ale nasli sa aj taky co nespravili. priklad ja
na prvom termine som nebol. vcera som nespravil a havlice mi pisal ze mam poziadat o dekansku vynimku...
akoze nechapem preco  :03: ked som sa mu slusne ospravedlnil, ze v ten den som mal fyzu
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

mishelka

Chcem sa veeeeľmi pekne poďakovať DeeLovi :hug:, že mi pomohol s OOP, vďaka nemu mám z dnešnej skúšky B :emot-dance:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

DeeL

jeeej... tak to je peknee... gratulujem a dakujem za podakovanie ci ako to povedat :D ... aj ked ja uz pomaly ani neviem o co islo ale aj tak skvele :D

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

mishelka

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D