• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Skuska fyzika2

Started by krtek, 04.01.2007, 00:23:59

« predchdzajce - alie »

willy

nuz tak to sme uz dvaja  :c_afro:
Časom, ktorým rád mrháš, nebol premrhaný. (John Lennon)

fanfo

tak dnes som orafal co sa dalo a sedel som v AF v prvom rade pred nimi, takze som zvedavy ako moj super valentinsky vykon ohodnoti panna Julka :buttrock:

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

faster

aj ja som dneska skoncil. hura hura hura.

dufam, ze sa netesim zbytocne. to by som radost nemal.
To err is human but to forgive is divine.

http://signatura.matusmarcin.com

[Tento priestor je na predaj.]

stricky

Quote from: fanfo on  14.02.2007, 22:38:48
tak dnes som orafal co sa dalo a sedel som v AF v prvom rade pred nimi, takze som zvedavy ako moj super valentinsky vykon ohodnoti panna Julka :buttrock:

s panickou alebo paňickou radosťou....  :emot-dance:

Hue

NO .... Ja uz len tukam a  tukam a cakam..... Kedy budu vysledky. Po opravaku som mal 49 bodov taze ked teraz dostanem menej asi sa to nedozviem a budem stale cakat... :(

kane77

uz su vysledky

lepsiepovedane ja uz mam nahodene...

nakoniec lepsie ako som ocakaval s prehladom

63 - D
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

hockey-sport.net

huraaaaaaaaaaaaaaaaa 52 E

MKI

71 D  :ropebanana:

ale to som sa vazne ucil takze ma to az tak netesi :D

kedy a kde sa ide zapisovat ? :D
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

domcak

Quote from: MKI on  15.02.2007, 20:12:50
71 D  :ropebanana:

ale to som sa vazne ucil takze ma to az tak netesi :D

kedy a kde sa ide zapisovat ? :D
zajtra o 11.00 na katedre....

nighthunter

ako su u vas podelene znamky ?
u nas (EkF) by bolo za 71 C (spodna hranica)
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Frankie

Hm, a od kedy dávajú za 71 bodov D ?? Ja by som sa išiel sťažovať   :smirk:

janco4

To uz ma kazdy vysledky z F2? ja este nemam :(   Taky som netrpezlivy. Dufam ze na mna nezabudla.

joker

ta ja sa idem stazovat, ze mi nedala 5 bodov do E-cka..

fanfo

ja si proste tlieskam ako sa len da, za to, ze som cely den pred skuskou prespal a vsetko opisal z tahaku na uzasne
D 61b
ale aj tak jej pojdem robit bordel na prednasky ako som sluboval :emot-dance: :emot-dance: :emot-LMAO:

Quote from: janco4 on  15.02.2007, 20:29:53
To uz ma kazdy vysledky z F2? ja este nemam :(   Taky som netrpezlivy. Dufam ze na mna nezabudla.

ani kamarat este nema zapisane v IS

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

MKI

oprava 71 C
:)))
mensi bug :))) asi mi preskocilo z tej fyziky :)
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

joker

.. no tak ja som velmo opisovat akosi nemohol...respektive ked som si poratal, ze to, co som napisal by malo stacit na 51 tak som nechcel ryskovat, bo jedna stala krasne za mnou hore, tak som tahak radsej nevytiahol a isiel som prec... no taze som echt rad,ze mam 46....

checky

No tak aj ja sa pochvalim ,mam  krasnych  59 bodov :ropebanana:

Ing. nemtom

ja mam krasnych 40 bodov, a odkazujem hlavacovej nech skape, kurva co nemala detsku izbu, nech si sturi fyziku do riti a nech ide ucit dalsich zakomplexovanych debilkov ako ona, nech zhnije, a nech konecne sa jej dostane do jej malej skurvenej hlavicky ze programatory maju fyziku v predvcerajsom hovne, tak nech pochopi ze robi zo seba kurvu, a mam pici nech zomre, jej pojdem osikat hrob, pa
brix will be shat

matbir

Fanto, aky bordel chces robit? :D

maTo

ja len tak liznul...51 E...dufam ze sa uz nic nepopyta zajtra  :emot-dance:

psicho

kapu bude sikat psicho bude grcat na hrob , a ktobude srat ? :D :D :D :D :D :D :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

stricky

myslim ze fanfo ma na mysli prednasky typu.... JE TAM CHYBA a CELE JE TO NAPICU...... !!!!!  :lol9:

psicho

to natocime na video :D dame na utube
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Pusta

Quote from: nemtom on  15.02.2007, 22:33:41
ja mam krasnych 40 bodov, a odkazujem hlavacovej nech skape, kurva co nemala detsku izbu, nech si sturi fyziku do riti a nech ide ucit dalsich zakomplexovanych debilkov ako ona, nech zhnije, a nech konecne sa jej dostane do jej malej skurvenej hlavicky ze programatory maju fyziku v predvcerajsom hovne, tak nech pochopi ze robi zo seba kurvu, a mam pici nech zomre, jej pojdem osikat hrob, pa
:emot-LMAO:  :emot-LMAO:  !!! ja milujem ked ma Nemtom zlu naladu !!!  :emot-LMAO:  :emot-LMAO:

bartok.l

Dneska som bol na dekanskom a sajnu nemam o tom kolko bodov som dostal... mozno ze zas iba 9 taze Congratulation Psicho,... ty si mal aspon tych 40 :P    :j_cool:   :drink: