• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Skuska fyzika2

Started by krtek, 04.01.2007, 00:23:59

« predchdzajce - alie »

micRo

no zlastne to zakodovala vtedy do spravy.. asi som nespravne rozlustil jej kod  :emot-dance:
I just know one thing, I won't give up!!

carin

pouzivam sifrovanie  :bananawrite:
celkovo viem z fyziky dost, ale tieto otazky boli prilis komplikovane, a dlhe rozpisovacky, predtym boli jednoduchsie, a napriklad sa mi zdalo, ze to by som potrebovala aj viac casu. A pritom som pisala dooooost  ???

micRo

nooo .. tak s tymi maxwellovkami ma dost zaskocila ze napisat vsetky trebalo  :emot-shakehead: :whacko:

carin

maxwellovkami ani nie, skor tym osilacnym obvodom... na tu temu boli 4 otazky, a prave tu nam musela dat... :huh2:

micRo

no tak ku tej otazke som nemal ani ciarku :D :D :D ale kamos co sedel vedla mna to mal.. bola tam nejaka odvodzovacka na pol strany asi  ???

maTo

hej ta jak to s tym dekanom? ked si dam ziadost v pondelok je mozne ze to schvalia do stredy??? bo potom to je na kkt termin...kua...  :emot-rolleyes:

domcak

Quote from: maTo on  07.02.2007, 15:36:30
hej ta jak to s tym dekanom? ked si dam ziadost v pondelok je mozne ze to schvalia do stredy??? bo potom to je na kkt termin...kua...  :emot-rolleyes:
musia to schvalit...mam taky pocit, ze aj v lete na jednotku bola podobna situacia...

Ing. nemtom

som to vyrval zo studijneho poriadku:

"k) výsledok skúšky sa hodnotí klasifikačnými stupňami podľa ods. 3 tohto paragrafu.
Výsledok skúšky je skúšajúci povinný oznámiť študentovi do dvoch pracovných dní."
brix will be shat

Raleon

Quote from: nemtom on  07.02.2007, 16:43:01
som to vyrval zo studijneho poriadku:

"k) výsledok skúšky sa hodnotí klasifikačnými stupňami podľa ods. 3 tohto paragrafu.
Výsledok skúšky je skúšajúci povinný oznámiť študentovi do dvoch pracovných dní."
hh. hacik je v tom , ze neje definovany ze odkedy sa pocitaju 2 dni  ;)

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

Ing. nemtom

dpc to je fakt, to urcite hlavacova presadila
brix will be shat

mastermind

mam skusku  :j_cool: sice najtesnejsie ako sa dalo (51) ale mam. juuu konecne som plnohodnotny tretiak :)

maTo

ja este nemam vysledok  :emot-rolleyes: sice i tak to asi v prdeli :D

Ing.Veduci

Ta lompa v AF nam povedala, ze sapis znamok je pondelok u Doc. Julci Hlavacovej, ale o ktorej to som neako neyachytil.... Nema niekto sajnu kedy sa to bude zapisovat???

Sice ete neviem ci mam co zapisat, ale len tak pre istotu... :xmas:
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

maTo

kua to len tretiakom nahodila vysledky ci jak?  :emot-rolleyes:

fanfo

Quote from: maTo on  08.02.2007, 03:14:54

asi hej bo ani ja nic nemam zapisane na IS len zapocet

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

domcak

Quote from: maTo on  08.02.2007, 03:14:54
snad ma niekto nejake konexie :j_huh:...

kane77

Quote from: Veduci on  08.02.2007, 03:06:23
Ta lompa v AF nam povedala, ze sapis znamok je pondelok u Doc. Julci Hlavacovej, ale o ktorej to som neako neyachytil.... Nema niekto sajnu kedy sa to bude zapisovat???

Sice ete neviem ci mam co zapisat, ale len tak pre istotu... :xmas:
no ked si paralelka A tak o 10.30.. aspon nam tak povedali...
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

Mamtrmixm

Ja uz mam E 51  :bananadance:

....mam taky pocit ze tych 51 bude nejako viac ako obvykle...

....nechnem sirit zle spravy ale ti, ktori tam nic nemaju.... asi nemaju... este opravene pisomky...
(\__/)
(O.o )
(> < ) aj bunny hra airsoft!

Ing. nemtom

ja som zas dostal 2 pismenka  :emot-LMAO: :emot-LMAO: no povie mi niekto presne jak treba s tym dekanskym?
brix will be shat

micRo

Mamtrmixm

Quote from: micRo on  08.02.2007, 18:13:11
E-52 :emot-dance: :alc: :beer1: :drink: :buttrock: :smokin:  :emot-LMAO:
R-e-s-t-e-c-p micRo

nemtom musis ist sa studentske a vypisat ziadost o dekansu vynimku a dalsi den abo tak nejak tam bude na nastenke ci ti bola udelena

...a ked hej tak mas taaaaake stastie ze mozes zasa ist sa skusku z F2   (14.2. vraveli ze bude)
(\__/)
(O.o )

Ing. nemtom

a to kedy tam treba ist?
brix will be shat

Mamtrmixm

hocikedy ked maju otvorene... ale musis to stihnut do skusky  :emot-dance:
(\__/)
(O.o )

domcak

Quote from: nemtom on  08.02.2007, 18:19:40
a to kedy tam treba ist?
podla mna je to jedno ci pojdes zajtra alebo v pondelok...ale do skusky to musia schvalit...

Ing. nemtom

aha ok potom, som sa bal ze este neska bo by to bolo dost na picu kedze byvam 25km od KE
brix will be shat