• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Skuska fyzika2

Started by krtek, 04.01.2007, 00:23:59

« predchdzajce - alie »

joker

ja neovladam nic, cize urcite dostanem nieco, co nebudem vediet  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

stricky

Quote from: joker on  06.02.2007, 11:08:26
ja neovladam nic, cize urcite dostanem nieco, co nebudem vediet  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

sa stavim s tebou ze hej  :alc:

carin

nemam co dodat k tej dnesnej skuske... :whacko: co to boli co za otazky???!!!!!  :03:

Ing. nemtom

brix will be shat

wlade

Doriti a mne vzali tahak ktory som ani nepouzival a ohodnotili mi priklady za 1 symbolicky bod  :03:

A ta teoria, no neviem neviem, ale asi sa uvidime na dekanskom  :nervous:
:03: :03: :03:
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

carin

ANO... mala som na mysli presne tieto otazky... su to  :hah: :kissmyass: presne taketo otazky...

fanfo

vsak niektore otazky ani na tahaku som nemal :emot-shakehead: :emot-shakehead: :huh2:
to julka iste rano daco zmastila a nech sa informatici trapia :whacko:
ze ju to za kazdym bavi citat po studentoch teoriu: na prvom termine vyjebe studentov kolko sa len da, aby mohla na opravaku este viac casu zabit dalsim citanim teorie :emot-LMAO:, kazdy ma daku uchylku ale toto je trochu privela, fyzika je chora - total stupid :ohmigod:

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

kane77

Quote from: carin on  06.02.2007, 17:42:42
nemam co dodat k tej dnesnej skuske... :whacko: co to boli co za otazky???!!!!!  :03:
no neviem... mne sa celkom pacili :D

teda uz len zavisi od julinky...  :j_rolleyes:
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

carin

nie ze by ulahcila svoju pracu, ale este viac komplikuje... asi preto tak ovlada tu fyziku, lebo na skuskovom si precita to iste tisickrat... zase bude opravovat 100 pisomiek, a po dekanskom potom len o 20 menej.... najviac :lb:

fanfo

Quote from: eminkaa on  06.02.2007, 18:55:12
no nepozerala by som sa na to takto... mozno rada opravuje pisomky, ked sa nudi, no kedze polovica odovzdanych papierov je ajtak prazdna, tak jej to vela roboty ajtak nenarobi, neskomplikuje.. a keby mala dokonale ovladat to, co si tisickrat precita na nasich pisomkach, tak...  :emot-LMAO:

ja ked som uz nevedel (nemal z coho opisat), tak som jej tam napisal aspon dake haki-baki aby sa nenudila :emot-dance:

slavcek

ta to sa urcite potesi  :j_grin:
"We must become the change we want to see in the world".
-- Mohandas Gandhi

stricky

.... ta toto..... toto nema obdobu...... to ked pojdem niekedy na skusku ta s holou  :kissmyass:.... :smokin:

matbir

Ale v Julke bude hacik. Predsa ked niekto precita nieco 1000 krat, a je to totalna hlupost (cest vynimkam), tak neviem ako moze ovladat tu sprostu fyziku...ona bude asi z marsu. ale naco prisla na Zem? TOMU NECHAPEM. aby znicila informatikov tym, ze bude staaale, ale vazne staaale davat sproste otazky? keby mala trosku rozumu a brala ohlad na studentov ( pochybujem ze ma a ze chce), tak by dala na skuske zakladne otazky.....ok, bral by som aj tie jej slaven maxxwellove rovnice, ale nie ze - co otazka to sprostost. mne sa dnes pacila az jedna otazka, a to nestaci na skusku u julky. zial....never mind. je to sice smutne, ked nemozeme spravit jednu sprostu skusku, ale ja sa nad tym netrapim, podla mna je to zbytocne. treba to este skusit na dekanskom,a ked aj tam sa zachova ta krava ako hluupa, tak potom nie je o com. spolu s hudakom su preriedovacimi profesormi. to je jasne......whacko kissmyass
..inac Carin, podla mna tu skusku budes mat, ked si mala cosi z prikladov a vychutnala si si maxwellove, tak podla mna ti tam najde body aspon na to E....
ostatnym drzim palce, nech to maju aspon na 51, a ked to nevyslo dnes, tak skusime to spolocne na dekanskom....treba verit, ze ju osvieti nejaky marťan a spamata sa...have a nice day
.....

btw, aby toho este nebolo malo, tak zajtra SOJ :(

Ing. nemtom

dekansky kedy a jak treba vybavit?
brix will be shat

matbir

dekansky je 14.2. a treba ist normalne na studijne a dat ziadost....len pani julka ma cas a vysledky da na net mozno v piatok o 11.59 a studijne zatvaraju o 12.00 mam taky pocit....takze az na tyzden...btw, nepocul niekto z vas, ze normalne je v studijnom poriadku, ze student ma pravo vediet vysledky skusky do 2, opakujem do 2 dni......ak mi to niekto potvrdi, tak pojdem osobne za hlavacovou....si co mysli, ze co je tu na skole?????

kane77

a inak to je fakt fasa... lebo vysledky budu 12.2. a dekansky 14.2. teda dufam ze na katedre fyziky vlastnia stroj casu lebo ak nespravim tak si musim dat ziadost o dekansky.. (ktore sa tusim v stvrtok podpisuju...)

btw neviete ako to je ked dekansky nevyuzijem?? ci sa mi pocita alebo ne...

micRo

hehe tha mne zato celkom sadli otazky  :thumbsup: som nemal 5tu otazku a k poslednej som mal napisane: m.v.r=h(take preskrtnute) a ze h(take preskrtnute)=h/2.pi

a to som sa neucil vobec podla otazok.. iba som si pozrel tie otazky s moznostami.. ja som na tie otazky nemal nervy.. som sa podla nich neucil bo ma stale mylili :D :D :D :D a btw ani tahak som nevybral.. a prisiel som na to ze maxwellovky su najlahsie z celej fyziky 2.. tak som tam zapisal s nimi celu jednu stranu malym pismom.. ta dufam ze to bude aspon na E-51  :emot-dance:

(zeby ste si nemysleli ze jasne sak to dajaky biflos.. tha deee  :emot-LMAO: sak ja mam zatial len IT spravene a opakujem matiku v lete  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:)
I just know one thing, I won't give up!!

matbir

micro, neboj nic, nemyslime si, ze si biflos...dobre ta poznam a cudujem sa aj tomu IT :D :D :D

micRo

diky.. si ma podrzal :D :D :D takze fakt neviem preco sa vam zdali tie otazky tazke ked pre mna boli celkom do pohody.. sak to pre vas malo byt jak prejst s nozikom po masle ked ja som mal tolko popisane  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

joker

Micro - ja viem, ze to neje tazke, ale ked si to ani raz neprecitas, ta ves co mozes napisat.... hh...

fanfo

Quote from: kane77 on  06.02.2007, 20:33:36
a inak to je fakt fasa... lebo vysledky budu 12.2. a dekansky 14.2. teda dufam ze na katedre fyziky vlastnia stroj casu lebo ak nespravim tak si musim dat ziadost o dekansky.. (ktore sa tusim v stvrtok podpisuju...)

btw neviete ako to je ked dekansky nevyuzijem?? ci sa mi pocita alebo ne...

dekanske terminy mas dva ks na jeden rok, je jedno ci ich vyuzijes v lete abo v zime, ale ked ich nevyuzijes tak prepadnu. :emot-LMAO:

kane77

sakra.. tak teda dufam ze zrobim tu fyziku...

carin

matbir: ak by som dostala tuto skusku, tak ti kupim aj ja to Martiny  :smirk: ... neverim ze to budem mat, minule som to vedela ovela lepsie, a FX  :(

micRo

carin ty mas nejake zvlastne sposoby ucenia :D :D mne sa este nestalo zeby som na riadnom termine vedel viac ako na opravaku ked som sa na ten opravak ucil.. to sa ti jak mohlo podarit zabudnut ucivo ked sa ucis  :emot-LMAO: :emot-LMAO: ze si citala definicie a tym si ich hned zabudala?? ta jaky by sme vsetci sprosty boli keby to tak fungovalo  :hammer: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

DeeL

no micRo podla mna to carin myslela skor tak, ze minule co dostala otazky tak ich viac vedela ako tie co teraz a nie, ze by bola celkovo toho menej vedela ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)