• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Semestralka z Enviromentalistiky

Started by mrkvy, 18.02.2007, 20:47:41

« predchádzajúce - ïal¹ie »

mrkvy

Zdravim ppl... Potreboval by som nejaku semestralku z envira... Som kukal na FTP a som akosi nic nenasiel, takze ak mate niekto nieco, thaq by ste mi to mohli poslat na maila (mrkvy(at)post(dot)sk), popripade supnut to na FTP a dat avizo potom... ;) thx 4 help..
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

Pusta

mrkvy

:D netusim.... :D :D :D Len holka daco take potrebuje a sa mi nechce googlit.. :P BTW: otazka do plena: mame (teda uz len mate  :nervous: ) na FEI enviro?? ???
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

Pusta

noo ono sa mi to hned nezdalo  :h_azn: ..lebo ja som odbor Enviro na HF  thak ale zatial sme ziadnu semestralnu pracu nerobili ..minuly semester sme sa hrali na strojarov a tento sa hrame na Feikarov...s odvovodnenim ze nikdy neviete co sa vam v zivote zide  :emot-LMAO:  :emot-LMAO:  :emot-LMAO:

JCube

to je dobre...budes clovek - chameleon... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mrkvy

:D som myslel, ci sa to nevyucuje ako spolocenske vedy, alebo take nieco.. :P Som chcel skusit.. :( Inak stale to plati... ;) Ak mate nieco, tha posielajte... :P thx... ;)
(\__/)
(O.o )

stevo6

mrkvy ta my sme mali enviromentalistiku ,ale ziadnu pracu semestralnu sme nepisali.taze nevim.mali sme s ujom Meszarosom cvika aaj prednasky,ale semestralky ee

stricky