• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Skuska fyzika2

Started by krtek, 04.01.2007, 00:23:59

« predchdzajce - alie »

stricky

jaaaj ludia, ta ja nieviem ci ti, ktori mali skusku z f2 u hlavacovej sa dockaju vyhodnotenia ..... ked uvidi moje vyriesenie prikladu 3. A skupina - si to najdite niekde to som videl, ze zadanie tu je .... mno ked uvidi, ze som to urobil cez trojclenku, tha ju odnesu rovno na ARO   ..... fyzza rules

pUf

Quote from: Raleon on  19.01.2007, 04:53:26
Quote from: pUf on  19.01.2007, 04:26:28
najlepsi je aj tak ten co s nim bol prvy seminar z F2.. ten bol strasne zabityyyy  :laugh: :laugh: :laugh:
Na Hospodara ajtak nikto nemal. Oukej Dzonny?

nooo jeho som mysleeel... cink!  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

DeeL

tak asi tak... Hlavacova si dava na cas... a ona priklady neopravuje... to tie tety co boli na dozor :lb:

Quote from: pUf on  19.01.2007, 02:57:14
edit: no ja este v IS nemam nist

edit2: to ked stihnem v nejakom case editovat tak tam nenapise ze edit???  :laugh:

edit3: tak bud to bola chyba alebo som to uz nestihol pri edite2  :laugh:
ja som na to tak prisiel, ze ak stihnes editovat svoj prispevok skor ako niekto iny si ho pozrie (klikne na dany topic) tak nenapise pod neho edit... ale neni to 100% potvrdene... no mam take silne tusenie :)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Pusta

ja mam take silne tusenie ze pokial opravis len pismenko v texte alebo smajlik thak ti to nehodi nic ale pokial zmenis cele slovo thak jo ....ale tha nefem  :lookaround:
edit1 : 1 2 3
edit2 : thak nie mal si pravdu ..  :emot-rolleyes:

fanfo

najlepsi je aj tak ten co s nim bol prvy seminar z F2.. ten bol strasne zabityyyy  :laugh: :laugh: :laugh:

ano alebo hej???
hospodar rulezz

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

mrkvy

Quote from: stricky on  19.01.2007, 05:21:14
jaaaj ludia, ta ja nieviem ci ti, ktori mali skusku z f2 u hlavacovej sa dockaju vyhodnotenia ..... ked uvidi moje vyriesenie prikladu 3. A skupina - si to najdite niekde to som videl, ze zadanie tu je .... mno ked uvidi, ze som to urobil cez trojclenku, tha ju odnesu rovno na ARO   ..... fyzza rules
Tha Ty si co robil na skuske z F2?? Mi daco uslo?? ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

pUf

Quote from: fanfo on  19.01.2007, 14:54:47

ano alebo hej???
hospodar rulezz

stavime sa o pivo  :beer1: :laugh: :laugh:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

Quote from: Pusta on  19.01.2007, 13:48:34
ja mam take silne tusenie ze pokial opravis len pismenko v texte alebo smajlik thak ti to nehodi nic ale pokial zmenis cele slovo thak jo ....ale tha nefem  :lookaround:
edit1 : 1 2 3
edit2 : thak nie mal si pravdu ..  :emot-rolleyes:

podla mna tam je casovy interval, to som zistil z vlastnej skusenosti, ked editujes po poste dost skoro tak tam neda edit, len po case

edit: test
brix will be shat

Raleon

Quote from: nemtom on  19.01.2007, 15:44:40
podla mna tam je casovy interval, to som zistil z vlastnej skusenosti, ked editujes po poste dost skoro tak tam neda edit, len po case

Admin to mozno vie
Vyhra nieco , kto uhadne prestne ten casovy interval ??  ;D

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

mrkvy

tipujem 299 sekund.. :D :D :D Alebo 255?  :huh2:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

Ing. nemtom

neeeeee, menej

edit1
edit2
edit3
edit4
edit5 <- no podla mojho vyskumu su to presne 2 minuty, teda 2 a pol
brix will be shat

WRC03

myslim ze je to 5minut :)

psicho

lol jeto implementacne zavysle a neje co riesit
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Ing. nemtom

Quote from: WRC03 on  19.01.2007, 17:26:27
myslim ze je to 5minut :)

no 5 minut to urcite nebude kedze moj post testovaci ma cas najprv 10:03 a edit napisalo o 10:05
brix will be shat

fanfo

Quote from: mrkvy on  19.01.2007, 15:03:38

to nebol stricky ale vedúci - sa dostal za strickeho komp a postol daco :thumbsup:

pUf

Quote from: psicho on  19.01.2007, 17:49:42
lol jeto implementacne zavysle a neje co riesit

podla mojho nazoru to funguje na principe vyberu nahodneho casoveho useku  :bananawrite:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

stricky

Quote from: mrkvy on  19.01.2007, 15:03:38

to nie stricky ale Veduci ... len som na jeho kompe a mi bolo jedno pod akym menom to tu davam

fanfo

Quote from: stricky on  19.01.2007, 23:11:14
to nie stricky ale Veduci ... len som na jeho kompe a mi bolo jedno pod akym menom to tu davam

ty debile si sprav profil nie tu za inych postuj, abo nevies?? :hah: :kissmyass:

mrkvy

Tha uz nevydalo.. :D :D :D A ze to Strickemu nevadi, ze mu z jeho nicku pise?? Hmmm, nechapacky.. :D :D :D
(\__/)
(O.o )

fanfo

Quote from: mrkvy on  20.01.2007, 00:31:37
Tha uz nevydalo.. :D :D :D A ze to Strickemu nevadi, ze mu z jeho nicku pise?? Hmmm, nechapacky.. :D :D :D

ta co si aspon mu zvysuje pocet post-ov a nebude newbie :emot-LMAO:

mrkvy

(\__/)
(O.o )

fanfo

mrkvy

ano... :alc: vsaq som Ti pisal na ICQ... ;)  :huh2:
(\__/)
(O.o )

pUf

pockajte.. za tyzden som aj ja  :laugh: :laugh:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mrkvy

no vsaq toto.. si sa rozbehol jak drak... :D trimem palec..  :emot-dance:
(\__/)
(O.o )