• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Skuska fyzika2

Started by krtek, 04.01.2007, 00:23:59

« predchdzajce - alie »

joker

Quote from: micRo on  17.01.2007, 04:37:27
Quote from: pUf on  17.01.2007, 03:51:21
ja som sa ucil od minuleho pondelka tak ked nezrobim ma asi jebuchne o zem  :hammer: najhorsi je ten pocit ze nic neviem

heh najlepsie je nevediet nic.. potom ten pocit nemas :D :D lebo je to FAKT :D :D :D

ale ta potom je aj zrejmym faktom to, ze skusku neurobis.... respektive pravdepodobnost neuspechu sa zvysuje :)

SHY

to seci tu mate u hlavacovej? nikto nema u zimana (teda je oznaceny ako C paralelka) ?  :huh2:

joker

Quote from: SHY on  17.01.2007, 04:44:03
to seci tu mate u hlavacovej? nikto nema u zimana (teda je oznaceny ako C paralelka) ?  :huh2:

Sak tu prispievaju pomaly len a len infomaticii.. ostatny len citaju....  :emot-LMAO: :emot-LMAO:

fanfo

Quote from: joker on  17.01.2007, 04:44:49
Sak tu prispievaju pomaly len a len infomaticii.. ostatny len citaju....  :emot-LMAO: :emot-LMAO:

tak tak :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-dance:

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

micRo

ostatni sa ucia, informatici nemaju co robit ta tu vypisuju :D :D :D
I just know one thing, I won't give up!!

MKI

alebo len tretia skupina  :beer1:
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

WRC03

ja mam u olcaka:) mam najlepsi option :)
F1 som mal u Zimana, nebolo to lahke, ale je to fair player

davhan

no..idem sa kuknut, ake budem mat otazky na opravnom termine  :emot-rolleyes:

tarny

ale sraci ... do sestrinej dierky ... .ta setci hjlavacova... tomcikova nince??? WRC ... nesme spoluziaci ... saaak ... ja mam skusku o 13.00 .. o 7.30 som robil este len zapich z toho... zee gibova..caja moja peknucka mi da vediet mailom , bo sa na to musi lepsie kuknut,, vzyvam sicke dable naj idu spat abyu mi dala aspon tych 16 cece .  .... na skusku ci nieco viem ... ano ...  1/4 mozgu je v lavej kapse ... a dalsie casti som rozdelil  do inych heheh... akoze... same keci jak nikto nic neve ... lasky moje... co tak prestat kecat a kut pykle spolocne.... ??  :metal:  to by bola rit keby som urobil skusku :))) ..... too by bolo hodne  :smokin: zhulenca .... alebo luckera  :ropebanana: .. alebo ozrana  :alc: .. proste zlata stredna skola :)))  :DDDD.................uz chujoviny pisem ...  :j_grin: :bananawrite:  ... inac ... miestnosti ... WRC  AF, P24 , ZP1

krtek

no ludia, jak to dopadlo? ja v P24 som vyratal dva priklady a z terie mi treba tym padom len 13 bodov... ta dufam, ze teta dakde nazbiera  :trestac:
aspon na E by som to mal mat. ako vy ostatni? pisal som rano o 7:30.

SHY

ja este len pisem v AF o 13:00

joker

tha k prikladom som velmo neskrtol... k teorii mi polka cestou vypadla z hlavy.. cize opravna to isty...

tomi

Tu su priklady z A skupiny.. kvalitka nic moc, kedze to bolo narychlo fotene, ale da sa..

Ja som spravil akurat ten druhy priklad, kedze som sa celkom ine veci ucil...

ked sa niekomu podarilo aj teoriu tak nech to tu supne.. mozno sa zide na opravak.. (dufam ze nebude potrebny..)  :buttrock:

psicho

Quote from: tomi on  17.01.2007, 17:39:21
Tu su priklady z A skupiny.. kvalitka nic moc, kedze to bolo narychlo fotene, ale da sa..

ked sa niekomu podarilo aj teoriu tak nech to tu supne.. mozno sa zide na opravak.. (dufam ze nebude potrebny..)  :buttrock:

kurva tie priklady bysom aj ja vedel a som sa dotoho nepozrel ani sekundu :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

fanfo

Quote from: tomi on  17.01.2007, 17:39:21

som rad ze teta hlavacova dala priklady zo zbierky :emot-dance:

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

Ing. nemtom

dpc, moje priklady jak chuj, jeden mam akotak, druhy som dal vlastny vzorec, teoria 3 vety, opravna to isti, len skoda ze som nemal normalne tahaky lebo dozor bol slaby, s externou pamatou by sa to v pohode dalo zrobit
brix will be shat

pholie

dpc keby som vedel ta berem skripta a opisem, bo v tahahakoch som chuja nasiel a opisovat sa dalo perfektne

WRC03

hehe, no som bol, v prvej rade som sedel, som bol VIP, predomnou dozor, tak som ani nepomyslel na tahak, takze opravna to isti

tarny - som prisiel na to ze nie sme spoluziaci, len si mal s nami cislicovku a zakl. enviromentalistiky asi :)

nejake otazky mam, tak potom to tu hodim :)

pholie

sak ten dozor vpredu spal  :j_laugh:

Ing. nemtom

no v ZP1 doslova spal, teta sadla a zavrela oci, som cakal kedy spadne:D
brix will be shat

WRC03

ale gibova sa tam stale v predu motala, a druha si sadla predomna :) tak som mal malo sance tahaky hladat vo vrecku a este aj opisovat :)

Ing. nemtom

si tiez bol v ZP1?
brix will be shat

davhan

aj ja som bol v ZP1

Ing. nemtom

nice, vsetci sme boli spolu a nikto o tom nevedel :)
brix will be shat

DeeL

ja som bol v AF v predu :) ... akosi tahaky mi nikdy nerezali ... no a nieco som niekde napisal, aj ked boli otazky na ktore som pozeral akoze :hah: :ahaha: ... no nic... ale mam pocit, ze som to spravil

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)