• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Skuska fyzika2

Started by krtek, 04.01.2007, 00:23:59

« predchádzajúce - ïal¹ie »

mrkvy

Tha Ty si riadny skiller... Aku pouzivas metodu? Davas scrita pod vankus, aby sa Ti to samo natlacilo do hlavy?? :D :D :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

pUf

lool mozno mixuje strany v mixeri a pridava do salatu a inych jedal  :drink:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

mrkvy

loooool, a potom kaka pismenka.. :D :D :D  :ahaha:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

joker

cosi... potom serie (na) Fyziku   :emot-LMAO: :emot-LMAO:

psicho

tak aj ja ju chcem podplatit inac v dajakom starsom topicu som dal navrh ze sa poskladame viaceri a kupime otazky a to potom ta celkom lacno vyde.......just think about it ! aked si kupis vsetky tak mas 2 mesiace prazdniny :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

WRC03

aj tak mame 2 mesiace prazdniny  :emot-LMAO: :emot-LMAO:

aku mam metodu ???
na zapoctovky som sa nabiflil priklady, mam 2.5 dna aby som osviezil pamat. myslim ze priklady su na 20bodov, a keby som spravil vsetky tak mi treba uz 13bodov ziskat z teorie, a beriem tahak.
Ale zavisi na tom koho budeme mat na skuske ako dozor, kolki budu, mi kolki budeme, a kde budeme :)

WRC03

cize pomerne vela faktorov ktore to ovplyvnuju, ale ked bude vsetko na spravnom mieste v spravnom case, tak je to realne :)

mafo

Toto mi kurva vysvetlite .. niekto tu pisal ze si nemohol zapisat F1 do leta .. ja som nabehol na zaciatku semestra na studijne, povedal som ci sa da dat F1 do leta a o tri sekundy som ju tam aj mal (nemam ani zapocet)

ako je to teda? odpadne mi termin z F2 tak ci tak?

sogi

nie....ja mam zapich z FII, ked spravis FI tak mozes ist aj na nejaky termin FII ak bude este nejaky vypisany....:)
----------------------------------------------------------------------------------
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.
----------------------------------------------------------------------------------

WRC03

ked mas F1 v lete, tak teraz F2 nebudes moct robit, iba zapich

hlsman

Quote from: DeeL on  14.01.2007, 04:48:46
Quote from: pholie on  14.01.2007, 04:09:10
ja ju podplatim. neviete kolko pyta za skusku? :lb:

tha pokial ma zdroje neklamu... minimalne 51 (bodov) pyta za uspesnu skusku :emot-LMAO:
Quote from: maTo on  14.01.2007, 06:00:00
ta my zo socialne slabsich rodin si take nemozeme dovolit... :hammer:

tak toto ma dostalo :D

pUf

jj tymto to zabil  :laugh:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

mrkvy

Quote from: sogi on  14.01.2007, 21:23:50
nie....ja mam zapich z FII, ked spravis FI tak mozes ist aj na nejaky termin FII ak bude este nejaky vypisany....:)
tha aj ja dufam, ze bude este nejaky vypisany, bo to bude o drzku..  :( Eh, je to na FEI... :(
(\__/)
(O.o )

zoli

pocujte kto vie, za kolko bodov bude teoria a za kolko bodov priklady na skuske z fyziky?
:j_huh:

micRo

heh no to by som aj ja rad vedel :D
I just know one thing, I won't give up!!

WRC03

myslim ze tak ako F1, ze 20b priklady a 50b teoria :)  :emot-prettywink:

WRC03

Pocul som ze Olcak dava skoro stale tie iste otazky, ze len mixuje, tak ze by nebolo zle keby niekto dohodil, lebo minuly rok mali vsetko vypracovane, ale neviem to najst teraz :)
mame este casu :)  :baaa:

WRC03

WRC03

no kde sme, podme, az tak vela casu nemame :)

WRC03

zatial mam toto z minuleho roka :

ok takze prave som sa vratil zo skusky ....

teoria: 1. definovat kapacitu kondenzatora a vysvetlit ... odvodit a vysvetlit kapacitu pre doskovy kondenzator
          2. odvodit a vysvetlit suvislost medzi hustotou prudu a strednou rychlostou elektronu
          3. maxvelove rovnice v integralnom tvare a vysvetlit

priklady: 1. nepamatam Smiley
            2. vypocitat elmot. napatie ak je dana indukcnost, omega, a prud je dany funkciov
            3. 8.20 (zbierka) trosku zmenene hodnoty

pri olcakovi 3 priklady + 3 otazky teoria, to nie je az tak tazke, uvidime aky bude dozor

JBull

Tak ja si velmi nepamatam otazky z pred roka ale mas pravdu opakuje otazky je ich asi 8-9. A unas daval skoro vsetky otazky na nejake odvodenia...cize ked mate nieco dokazat v prednaskach naucte sa to

MKI

do <> uz sa to tak dlho ucim a setko sa mi len miesa a hovno viem z tej fyziky ....
snad tie tahaky budu dobre
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

WRC03

parada, kruh sa nam zacina zuzovat :)

JBull

A aby som nezabudol treba vyuzit to, ze ste dostali Olcaka lebo ked budete prenasat na dalsi rok nemusite mat take stastie...ja som mal stastie, ze som dostal Olcaka aj na FyzI a aj na FyzII

MKI

nerobi niekto nejaky normalny tahak ?
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)