• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

semestralny projekt

Started by Ing. nemtom, 23.06.2007, 19:10:57

« predchdzajce - alie »

Ing. nemtom

dajak sa zabuda na semestralny projekt, zos nim co treba?

edit: btw paci sa mi ze vytvorim topic, 5min po tom ma uz 8 viewov, ale len 1 post, cize fakt dobry napad to one z bezpecnostou... :D
brix will be shat

mishelka

se-čo?? :o Hej kde ste študenti z vyšších ročníkov, píšte please  :hug:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

petrushka

to co budes mat ako bakalarsku pracu, najprv budes mat ako semestralny projekt. an bakalarsku to len rozsiris :)
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

joker

.. ja neviem... ale ja to chapem tak, ze bakalarsku pracu robis cely rok... a semestralny projekt je cast tej bakalarskej prace, zeby ta vedeli kontrolovat, ze ci na tom pracujes :) .... cize tiez si myslim, ze tam budes robit to iste, co na BP

kane77

ok uz som kludny, ked to je tak jak hovorite... :)
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

ywetka

jo, je to presne tak... semestralny projekt sice moze mat iny nazov ako Bc. praca, ale tvori uz sucast Bc. prace. To znamena, ze trebars tema buducej prace bude Peer-2-Peer klient (len kecam), ale nazov semestralky bude Analyza distribuovanej komunikacie na strane klienta (tiez kecam), z coho je kazdemu jasne, ze sa jedna o dve prepojene temy. Ulohou semestralneho projektu je totiz vytvorit akysi uvod, vykonat analyzu, studiu problematiky, ktora uz bude spracovana "naostro" v Bc. praci -> semestralka je teda taky draft konecnej prace. Preto si treba uz teraz vybrat taku temu, o ktoru zaujem mate a chcete na nej robit... aby potom nedoslo k tomu, ze v januari to budete chciet zmenit a uzeniete si infarkt ;). Odporucam k tomu pristupovat aspon polovicne zodpovedne uz od zaciatku, budete si neskor velmi dakovat ;).

PS: Nesmiete si mylit semestralny projekt u vas a to, co bolo povazovane za semestralny projekt pocas niekdajsieho Ing. studia. Kedysi sa fakt mohlo stat, ze pocas tych troch sem.projektoch si robil stale nieco ine (aby si sa vyhranil a zistil, co ta bavi viac menej). To, co je semestralny projekt u vas, bol u nas predmet s nazvom Diplomovy seminar (nazov hovori sam za seba, o com to asi bolo) -> teda tiez ten draft diplomovky. Snad som pomohla aspon trosku :emot-dance:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

joker

Patri sa podakovat, tak dakujem za info :) Ywetka je jedna z mala prispievatelov, ktora ma sice fest dlhe prispevky, v kotrych ale povie asi milion krat viacej  milion krat cennejsich informacii ,ako hociktory clen tohoto fora...  takze DIKI VELMI PEKNE

mishelka

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

wlade

Pridavam sa k vdake, tiez som akosi pozabudol ze nie nejake cudo s nazvom semestralkny projekt v rozvrhu
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

ApokalypS

no pridavam sa k vdake Ywetke
trosku sa mi vyjasnili veci ohladne semestralky a bc. prace :)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

ApokalypS

edit: btw paci sa mi ze vytvorim topic, 5min po tom ma uz 8 viewov, ale len 1 post, cize fakt dobry napad to one z bezpecnostou... :D

112 views, but only 9 replies :D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

MKI

sak uz bolo setko povedane :)
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)