• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Rozvrh 2007/2008

Started by paly-sk, 12.06.2007, 04:24:37

« predchdzajce - alie »

Ing. nemtom

Quote from: mishela on  27.06.2007, 22:32:53
ja by som skôr chcela niečo s Javou a bojím sa že mi dajú na pohovoroch spraviť niečo fakt brutal :D

kym nevyskusas len bat sa budes:) treba sa do toho hodit, ja som sa tiez hodil a dali mi spravit len objektovu verifikaciu formularu pomocou regularnych vyrazov (php)
brix will be shat

mishelka

veď hej, ale keď si to tak vezmeš, ja keď som na túto školu došla, nevedela som dokopy nič.. Akurát robiť z winom.. Pascal základy (ale fakt len základy) som si pokukala cez prázdniny, niečo som vo FrontPage porobila také jednoduché základné.. Inak vôbec nič.. Takže nejakú obrovskú prax v programovaní nemám.. Takže sa teraz viac-menej ešte bojím robiť také komplikované veci, aj keď niekedy to dopadne ok.. :) Ale baví ma to a to je myslím hlavné :bananawrite:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

psicho

Quote from: faster on  27.06.2007, 21:39:46
mozno to bude trochu OT, ale:

hladame sikovnych PHP and/or XHTML, CSS programatorov :) idealne aj so skusenostami, pripadne aj so SEO, pouzitelnostou a nejakym tym grafickym citenim.. zaujemcovia, ozyvajte sa mne :)

berem 40 000 na mesiac
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

ywetka

nuz ... nieco brutal ti zasa spravit uplne nedaju :) a pre zaujimavost, poobzeraj sa po prostredi eclipse (popripade JDeveloper - obe zadarmo stiahnutelne), co ja viem, vacsina firiem kodi javu prave v eclipse, cize znalost tohto prostredia je nevyhnutnost ;) (ale urcite sa najde aj nieco pre netbeans  :beer1: )

ja by som skôr chcela niečo s Javou a bojím sa že mi dajú na pohovoroch spraviť niečo fakt brutal :D Bo zatiaľ dajak bez netbeansu mi to veľmi nejde :D
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Ing. nemtom

nj, vacsina firiem chce eclipse, takze nam bol odporuceny netbeans...
brix will be shat

JCube

Quote from: nemtom on  28.06.2007, 04:32:05
nj, vacsina firiem chce eclipse, takze nam bol odporuceny netbeans...
si robis srandu to je ta skola az tak zle na tom? ???
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

faster

Quote from: nemtom on  27.06.2007, 22:42:31

hladame sikovnych PHP and/or XHTML, CSS programatorov :) idealne aj so skusenostami, pripadne aj so SEO, pouzitelnostou a nejakym tym grafickym citenim.. zaujemcovia, ozyvajte sa mne :)

php css viem, mam aj skusenosti, ale graficke citenie mam na urovni 6rocneho decka:D

nevadi, programatori to castokrat tak maju :) ak to chces niekde skusit, viem ti poradit firmu (nasu).

Quote from: psicho on  28.06.2007, 01:30:03

berem 40 000 na mesiac

ked spravis za mesiac pracu za 40 000 v pohode..
To err is human but to forgive is divine.

http://signatura.matusmarcin.com

[Tento priestor je na predaj.]

mishelka

Quote from: ywetka on  28.06.2007, 02:37:20
nuz ... nieco brutal ti zasa spravit uplne nedaju :) a pre zaujimavost, poobzeraj sa po prostredi eclipse (popripade JDeveloper - obe zadarmo stiahnutelne), co ja viem, vacsina firiem kodi javu prave v eclipse, cize znalost tohto prostredia je nevyhnutnost ;) (ale urcite sa najde aj nieco pre netbeans  :beer1: )

ja by som skôr chcela niečo s Javou a bojím sa že mi dajú na pohovoroch spraviť niečo fakt brutal :D Bo zatiaľ dajak bez netbeansu mi to veľmi nejde :D
aha vďaka, takže mám začať šprtať aj eclipse :D super, zasa sa dačo nové naučím :bananawrite:

wlade

Ako sa mam prihlasit na prednasky z UI ked ani v tretom kole to neslo ? Ci mam ist osobne za niekym si ich zapisat ? pametam sa ze vo stvrtok dopoludnia boli tak som si nechal v rozvrhu volno na cely stvrtok dopoludnia nech sa neprekryvaju
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

mishelka

tak ako nechápem, keďže sa na ten predmet nedá prihlásiť na prednášky, ako sa tam dostal v prvom kole jeden človek, a ako to že sú tam v tomto kole už dvaja ľudia... Kto si to vybavil, nech please povie ako, aj ja chcem chodiť na prednášky...

Ing. nemtom

lol to fakt si myslite ze kto neni prihlaseny na prednasky nemoze chodit?
brix will be shat

mishelka

ne, ale keď už chodím, tak nech sa o tom aj vie ne... Potom prídem na skúšku a ten mi povie.. Noooo takže na prednáškach vás tu nemám.. Dobree, tak takých 20 bodov rovno odpočítame nie? :D

Raleon

Quote from: mishela on  02.07.2007, 04:10:40
ne, ale keď už chodím, tak nech sa o tom aj vie ne... Potom prídem na skúšku a ten mi povie.. Noooo takže na prednáškach vás tu nemám.. Dobree, tak takých 20 bodov rovno odpočítame nie? :D
Take sa stebou uz stalo? :emot-prettywink:

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

mishelka

ne lebo chodím, ale načo riskovať? :D

krtek

Quote from: mishela on  02.07.2007, 04:52:49
ne lebo chodím, ale načo riskovať? :D

LOOOL..... ja som teraz v lete nebol ani na jednej prednaske  :emot-LMAO: nikto sa ti neopovazi povedat a strhnut ti body zato, ze nechodis na prednasky ked nie su povinne.

mishelka

jakeby som nevedela... keď si si čírou náhodou nevšimol tak za tým textom bol takýto smajl :D - to asiq znamená že sa na tom dobre bavím a ASI že to nemyslím vážne... Bože informatici... :angel:

psicho

teraz na fyzike 2 co bolo tak tym ktory chodili na prednasky, ovela volnejsie opravoval
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Raleon

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

krtek

Quote from: mishela on  02.07.2007, 17:18:51
jakeby som nevedela... keď si si čírou náhodou nevšimol tak za tým textom bol takýto smajl :D - to asiq znamená že sa na tom dobre bavím a ASI že to nemyslím vážne... Bože informatici... :angel:

ale povedz pravdu.. chodis podstivo na prednasky... tak co sa durdis?

hups... mistake: podstivo -> poctivo

nighthunter

poCCCCCCCCCCCCCCCCCtivo
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

mishelka

Quote from: Raleon on  02.07.2007, 19:06:33
Bože informatici... :angel:

c-c. Nadavas aj na seba ? :P
informatici a informatičky.. kusa rozdiel ne :P :D

Quote from: krtek on  02.07.2007, 21:36:11

ale povedz pravdu.. chodis podstivo na prednasky... tak co sa durdis?

hups... mistake: podstivo -> poctivo
sa ti zdá že sa durdím? :trestac: :emot-LMAO:

krtek

mishelka

Quote from: krtek on  03.07.2007, 17:26:36
Quote from: mishela on  03.07.2007, 05:51:32

ta tak trosku...
no keď myslíš :emot-prettywink:
Mňa len štve celý ten systém tuke nič nevedia poriadne spraviť... :-\

JCube

Quote from: mishela on  04.07.2007, 02:56:44
Quote from: krtek on  03.07.2007, 17:26:36
Quote from: mishela on  03.07.2007, 05:51:32

ta tak trosku...
no keď myslíš :emot-prettywink:
Mňa len štve celý ten systém tuke nič nevedia poriadne spraviť... :-\

to nie je tuke systemom...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

DeeL

ludia nebojte sa ono to vsade je take debilne... tu u nas v klube su manazeri jak nasraty a tiez sa nevedia casto dohodnut co ako ma byt... jeden povie dones toto a druhy ti to povie odniest nazad a daco ine doniest a tak ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)