• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Rozvrh 2007/2008

Started by paly-sk, 12.06.2007, 04:24:37

« predchdzajce - alie »

Ing. nemtom

uzavrety nemal byt vyber tem ale nazvy tem, pocet atd.. aby sa uz mohli zverejnit (teda aspon ja som to tak pochopil)
brix will be shat

joker

Quote from: nemtom on  24.06.2007, 19:00:50
uzavrety nemal byt vyber tem ale nazvy tem, pocet atd.. aby sa uz mohli zverejnit (teda aspon ja som to tak pochopil)

... aha... jo... tak to uz potom je okej... ked to tak myslel, tak to dobre myslel... sorry soqi...

sogi

Quote from: joker on  24.06.2007, 18:57:56
Quote from: sogi on  24.06.2007, 16:14:05
dufam ze viete ze temy mali byt uzatvorene do piatku a teraz su zverejnene na stranke katedry :)

temy mali byt uzatvorene do piatku ??? netrep KOKOTINY PROSIM TA !!!!!! .....

... a kde sme si ich mali prosim ta vybrat, ked ich teraz vyveslili a napisali tam ,ze si mame u dotycnych zapisat.... akosi to mas popletene....

boze ty si ozaj zaostale embrio....Ak budeme mat takychto informatikov tak dakujem pekne...uz nebude nbusr123 alebo iba 123....
----------------------------------------------------------------------------------
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.
----------------------------------------------------------------------------------

sogi

Quote from: joker on  24.06.2007, 19:13:59
Quote from: nemtom on  24.06.2007, 19:00:50

... aha... jo... tak to uz potom je okej... ked to tak myslel, tak to dobre myslel... sorry soqi...

v pohode :) nic sa nedeje...len trosku porozmyslat kym nieco napises lebo potom je ozaj v threade 10 informacii k veci a okolo toho 75 zvastov, dristov a uplne offtopic postov napriklad ako tieto nase tri....
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.

faster

Quote from: psicho on  24.06.2007, 16:21:00
Quote from: faster on  24.06.2007, 05:39:46
Quote from: psicho on  24.06.2007, 04:52:29
ty budes profikom v oblasti ?

Hej. Specifickej. Aby nas bolo malo a aby si zamestnavatelia moju pracu vazili. ;-)

Quote from: kane77 on  24.06.2007, 05:31:37
Quote from: nemtom on  24.06.2007, 05:13:23
hm, vam aspon odpisali...
aj mne poruban odpisal  :ropebanana: bude ruby on rails...

Ale my sme ti lepsi... :)

skadial vies zesi lepsi ako hocikto iny z tohto fora ?

pokoj.. to som nepovedal. "ti lepsi" znamena ze sme minimalne dvaja a sme lepsi ako minimalne jeden iny clovek :)
To err is human but to forgive is divine.

http://signatura.matusmarcin.com

[Tento priestor je na predaj.]

Ing. nemtom

omg prekrucacky jak na sude
brix will be shat

psicho

Quote from: faster on  24.06.2007, 20:46:43

Hej. Specifickej. Aby nas bolo malo a aby si zamestnavatelia moju pracu vazili. ;-)

pokoj.. to som nepovedal. "ti lepsi" znamena ze sme minimalne dvaja a sme lepsi ako minimalne jeden iny clovek :)

ta ukaz daco ked si taky macher

chcem dokaz, lebo zatial suto len keci

more aj ja pojdem za porubenom a aj ja mu poviem ze chcem robit dajaku vlastnu gay bakalarsku pracu v gay jave
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Raleon

Quote from: psicho on  25.06.2007, 01:08:17

Uved aj dokaz  :thumbsup:

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

MKI

ocujte ti profaci to uz aj niekde posielaju kto ma aku temu alebo zatial si to len spisuju a potom odoslu ?

lebo u jedneho som sa uz prihlasil a cem ist ku druhemu :))) better tema :)
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

wlade

Mna par tem zaujalo ale sa bojim ze ani jedna nebude v pondelok volna kedze ide o pomerne zaujimave a nie velmi hardcore temy :/
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

wlade

Na studijnom mi povedali ze sa uz da zapisat UI. pridem domov, prihlasim sa a:

SQL Error: E_LQ0001 Failed to connect to DBMS session. E_LC0001 GCA protocol service (GCA_REQUEST) failure. Internal service status E_GC2215 -- GCC server has exceeded max outbound connections.. Can't open database

SQL Error: E_LQ0001 Failed to connect to DBMS session. E_LC0001 GCA protocol service (GCA_REQUEST) failure. Internal service status E_GC2215 -- GCC server has exceeded max outbound connections.. Can't open database
Aplikácia pre Vás nie je prístupná.

Takze asi z UI nic nebude, (nemam slov  :-X)

Dawn of the FEI:

mishelka

blbý kweščn1: Môžem sa prihlásiť aj na hospodársku informatiku cviko alebo nie? Lebo keď nie tak mi shit štvrtok ostal...  :-\
blbý kwečšn2: Prednášky čo? :(

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Ev0

Mne je jedno aku temu, len nech to neje programovanie !

MKI

to by ma tiez zaujimalo ci sa mozme na hospodrsku informaitku pihalsit na ui
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

kane77

Quote from: Ev0 on  25.06.2007, 21:06:39
Mne je jedno aku temu, len nech to neje programovanie !
ta si vyber siete... easy
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

mishelka

:-! fuj.. siete mi oddnes môžu :kissmyass:  :emot-LMAO:

Ing.Veduci

more aj ja pojdem za porubenom a aj ja mu poviem ze chcem robit dajaku vlastnu gay bakalarsku pracu v gay jave

psicho ta pekne prosim nebud GAY ... bo vsade kde sa spomenie java ta ta to sere a hned je poruban aj java gay a vsetci co maju daco spolocne s javou su zliiii... sak take it easy ... C# rulezz ta si v nom rob a nas nechaj zit v jave nee... no ... si predstav ze by sme boli vsetci sharp-isti ... sak by si mal viac konkurencie do buduceho zamestnania .. .a tak sme vsetci jav-isti a ty si mozes kralovat v kralovsve C# ... a nekydaj furt na javu ... HAWK!!!
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

wlade

Quote from: mishela on  25.06.2007, 20:43:52
blbý kweščn1: Môžem sa prihlásiť aj na hospodársku informatiku cviko alebo nie? Lebo keď nie tak mi shit štvrtok ostal...  :-\
blbý kwečšn2: Prednášky čo? :(

Mne tiez do rozvrhu sedi jedine ta hospofdarska informatika. Mozem okakat cely IS Student, tak som sa na nu prihlasil lebo nic ine mi nesedi vhodne.
Prednasky asi budu v ten den ked su napisane, teda ja si to dopisem na papier a budem tam chodit :) Asi preto nie su napisane ze nie su povinne, moj nazor

Dawn of the FEI:

psicho

Quote from: Veduci on  26.06.2007, 03:31:49

psicho ta pekne prosim nebud GAY ... bo vsade kde sa spomenie java ta ta to sere a hned je poruban aj java gay a vsetci co maju daco spolocne s javou su zliiii... sak take it easy ... C# rulezz ta si v nom rob a nas nechaj zit v jave nee... no ... si predstav ze by sme boli vsetci sharp-isti ... sak by si mal viac konkurencie do buduceho zamestnania .. .a tak sme vsetci jav-isti a ty si mozes kralovat v kralovsve C# ... a nekydaj furt na javu ... HAWK!!!

ja kydam na koho xem, kde xem a kedy xem

BCAA

... si predstav ze by sme boli vsetci sharp-isti ... sak by si mal viac konkurencie do buduceho zamestnania .. .

psicho nema konkurenciu   bo on je najlepsi ;) :)

psicho

btw: do kedy treba mat vybratu bakalarsku temu ????

psicho

Quote from: BCAA on  26.06.2007, 03:43:53
... si predstav ze by sme boli vsetci sharp-isti ... sak by si mal viac konkurencie do buduceho zamestnania .. .

psicho nema konkurenciu   bo on je najlepsi ;) :)

nejsom

a tu nejde oto ze java alebo Haskell ja mozem ogrcat aj C#

tu ide oto, ze podaktory si tu vymyslaju vlastne bakalarske prace, a druhi sa nedokazu prihlasit na ziaden normalny a podaktory tu tvrdia ze su experti v oblasti

Ing.Veduci

ta si vymysli aj ty
chod za clovekom co ti potvrdi ze to mozes robit
a bud expert
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

mishelka

ako zdravé sebavedomie nikomu neuškodí.. len pomôže :) štvať ťa môže jedine to, že ho ty nemáš a nevieš sa tak predať ako niektorí ľudia.. lebo to je podľa mňa kľúčom ku všetkému.. Slováci sú strašne skromní, myslia si že nič nevedia a jeeej a ten vie, ta je macher.. ta ja nič neviem ne.. ale pritom toho vedia hodne a zamestnali by sa kde by chceli, lenže sa nevedia predať, takže stoja na mieste.. Faster sa v živote uchytí, vie sa predať, preňho je to len dobré. Mali by sme byť všetci takí podľa mňa.

sogi

ked to je tak...ked mame takych informatikov co vlastne ani nevedia co si vybrat....ze co ich vlastne zaujima....co by vlastne chceli robit, v com sa vzdelavat......najlepsie by bolo keby padali prachy z neba (tu pouzijem citat jedneho z doktorandov KPI: Zarabat moze clovek az vtedy ked uz sa nedokaze ucit ;) ) ale nieco pre seba urobit alebo nieco zaujimave sa naucit to vas nezaujima....
nadavate na Feca ktory vam CHCE DOBRE je z toho smutny ked sa branite tomu, aby vas nieco naucil....ved jeho je na vas SKODA vobec si neviete vazit kolko pre vas obetuje, kolko on musel studovat aby vam to vedel podat tak aby ste tomu rozumeli, ale kedze sa oddane branite tomu, co v reale stoji tazke prachy (semester kurzu stoji ~10000) a co vam skola dava GRATIS zadarmo - ved to je to jedine co si z tejto skoly odnesiete UZ TO KONECNE POCHOPTE banda leniva....
aby som nebol celkom offtopic, ja som si tiez nechal vypisat temu...ale ked som tie temy uvidel tak je tam tolko dobrych tem (1wire u mireka, bezpecnost OS, sieti, par veci u korecka - jednoduche programovanie a dokazy spolahlivych systemov v jave) ze keby som tam nemal prave tu svoju tak aj tak si mam z coho vyberat....

No a mishela - slovaci su skromni? :D Kde zijes moja zlata...dnes si inzinier co nic nevie zapyta 50k, sluzobny mobil a auto...prave preto je ten trh tak deformovany pretoze je velmi malo ludi ktori vam vedia DOKAZAT ze to neviete (resp. sa im nechce lebo to magora jednoducho nezmeni....)

Vdaka za precitanie, hned mi je lahsie na dusi, zdravim doktorandov KPI a specialne Feca (ktoreho som sa zastal), EqA (ktoreho som citoval) a mireka ktory mi dal do hlavy brouka s temou a este samozrejme pana Jakaba ktory mi ju vypisal....a babicku do Humpolce a Papa Zizu do Reyikijaviku...

Edit: Jo a este aby som nezabudol...nespoliehajte sa na statistiky ze informatici nebyvaju nezamestnani...totizto, firma vas mozno prijme ale potom ma 2 mesiace skusobnu dobu a ked uvidi kolko viete.....moc nadseni nebudu....a len pre zaujimavost, poznam inzinierku informatiky co predava v draciku hracky...az taka dobra bola... tolko odomna nadnes....