• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Rozvrh 2007/2008

Started by paly-sk, 12.06.2007, 04:24:37

« predchdzajce - alie »

mishelka

témy z Javy sú:

1. Význam a použitie metadát pri návrhu a implementácií systémov, anotácie v jazyku Java
2. Skriptovacie jazyky a ich použitie v systémoch – Groovy, BeansShell, Rhino
3. Označovacie jazyky pre používatežľské rozhranie – XAML pre .Net platform 3
4. Programovací jazyk Ruby a jeho využitie vo webovom rámci Rails
5. Význam prekladu medzi typovanými a netypovanými jazykmi – Google Web Toolkit

:bananawrite:

Ostatné sú už pridelené. Ale keď chcete ešte niečo tak utekajte za ním, lebo už traja ľudia mi spomínali že idú :D
... no a Porubän zapotil niečo také že "máte zatiaľ túto tému, len dúfam že sa na vedení nerozhodnú, že budú témy prideľovať všetkým študentom náhodne, lebo to zvyknú občas spraviť".. tak držte palce nech sa na vedení nešalia!!! :D
No a témy vraj nie sú ešte preto, lebo ich ešte nie je dosť pre všetkých študentov...

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Ing. nemtom

hej a kym ich bude dost tak budu 3 temy volne
brix will be shat

psicho

read my blog> www.codemazing.com <read my blog

wlade

I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

psicho

boja nesom z ke aby som kazdy den chodil za dajakym ucitelom

wlade

Aha, ja pre zmenu neviem ani za kym ist. Temy co mishela nacrtla nechapem ani jednej a ked maju byt lahke tak neviem co ponuknu inui. V piatok idem na opravak z ML tak zacnem obehavat hore dole a dufat ze niekto mi da aj daco realne

Dawn of the FEI:

MKI

heh ndpc to co za <> temy , clovek by cakal ze neprohramujte 2d hru alebo co :D
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

ElMino

Ohladom UI. Bol som dnes na studijnom a zo studijneho ma poslali za panom Hladkym, ktory to ma na starosti. Ten mi povedal, ze vie o tom probleme ale, ze uz s nim v druhom kole nemohol spravit nic. Ale, ze v tretom kole si budeme moct zapisovat cvika a prednasku. Vypisal pre nas Informatikou 8 cvik a mal aj nas rozvrh, tak sa snazil aby sa nam nekryli velmi. Takze ludia nestresujte!!!  :dancing:
Co ma nezabije, to ma posilni. Len aby som koli skole neupadol do trvalej komy.

mishelka

Quote from: psicho on  20.06.2007, 05:04:46
ta mi sme dneska chceli ist za havlicem alebo za sobotou a ani jeden nebol useba, tak sa neda vybavit ziadna bakalarska praca ,lol
keď chceš za niekým skočiť odporúčam najprv napísať maila kedy máš čas ty a oni ti odpíšu kedy majú čas oni.. Lebo aktuálne po prvé že sa skúša a po druhé že ide leto, takže dovolenky začínajú.. Ja som Porubäna tiež chytila len tak poobede po tom ako skúšal do tretej takže tak...  ;)

Quote from: wlade on  20.06.2007, 17:45:31
Aha, ja pre zmenu neviem ani za kym ist. Temy co mishela nacrtla nechapem ani jednej a ked maju byt lahke tak neviem co ponuknu inui. V piatok idem na opravak z ML tak zacnem obehavat hore dole a dufat ze niekto mi da aj daco realne
ako oni vyzerajú byť ťažké, ale vcelku je to celé o tom že nejakú novú technológiu naštuduješ a napíšeš o tom 30 strán. Porubän si hlavne zakladá na tom, aby si to porovnal s technológiami ktoré poznáš (prípadne keď nepoznáš žiadne tak naštuduješ konkurentov, a napíšeš prečo práve táto technológia je lepšia, nie tá druhá) a napísal svoje názory, aby to nebolo len opísané, príp. preložené. Nejaké brutálne programovanie ani v jednom nie je, akurát nejaké triviálne príklady... :bananawrite: Treba ísť za ním, všetky témy pekne vysvetlí, ako v pohode je každá podľa mňa.. :thumbsup:

Quote from: ElMino on  20.06.2007, 19:46:37
Ohladom UI. Bol som dnes na studijnom a zo studijneho ma poslali za panom Hladkym, ktory to ma na starosti. Ten mi povedal, ze vie o tom probleme ale, ze uz s nim v druhom kole nemohol spravit nic. Ale, ze v tretom kole si budeme moct zapisovat cvika a prednasku. Vypisal pre nas Informatikou 8 cvik a mal aj nas rozvrh, tak sa snazil aby sa nam nekryli velmi. Takze ludia nestresujte!!!  :dancing:
HURAAAAAA  :emot-dance: :emot-dance: :emot-dance:

libra

Boli ste uz niekto za panom Jakabom? Uz ma temy? Ake?

ApokalypS

Quote from: libra on  21.06.2007, 06:21:29
tak to by aj mna mozno zaujimalo... :)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

wlade

Som napisal maila Porubanovi ale neodpisal, tak skusim telepovskej

Dawn of the FEI:

fanfo

Quote from: libra on  21.06.2007, 06:21:29

ja sa chystam v pondelok po skuske za nim skocita popytat sa.

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

kane77

Quote from: wlade on  21.06.2007, 16:30:10
Som napisal maila Porubanovi ale neodpisal, tak skusim telepovskej
ja tiez.. a nic...
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

wlade

Ani telepovska mi neodpisala, dofrasa, asi z bakalarskej prace nebude nic  :nervous:

Bo ked neodpisu tak uz asi nie si v skole a teraz pisat dakomu uz je neskoro.

:03: FEI NO MORE  :03:

Dawn of the FEI:

MKI

no vacsian ich uz neje v skoel mne tiez vela neodpisali a telepovska sa uz druhy den nehlasi :D

wlade

Doriti, tak tyo sa mozem na skolu vy*  :h_cry:

Dawn of the FEI:

MKI

na ... cela skola clovek keby too predtym bol vedel ta sem ani nejde....

aj ked na druhej strane kde by zas siel, na inych technikach v strednej europe je to to iste a za doktora asi tazko :))

ApokalypS

Quote from: MKI on  22.06.2007, 00:38:36
aj ked na druhej strane kde by zas siel, na inych technikach v strednej europe je to to iste a za doktora asi tazko :))

to by tie operacie dopadli :D:D:D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

wlade

eminkaa: to hej... (ale ked to tak vezmes aspon je to na fore pestrejsie :) )

Dnes som bol na studijnom pytat sa ako je to s bakalarskymi pracami a poslali ma za pani Sidarovou. Ta mi povedala ze o bakalarskych pracach este nic nevie a ze az v  pondelok sa to bude vediet. Na moju otazku ze ci sa uz temy daju zohnat len vyvalila oci tak som radsej bol ticho...  :j_lipsrsealed:

Telepovska mi odpisala na mail ale v tom zmysle ze zatial ziadne informacie neposkytne ze az v pondelom sa dozviem. Mila osoba veru...
Hlavne ze ked som bol za nou mala zatvorene tak neviem ckade pisala ten mail  :sneaky2:

Poruban mi tiez odpisal a nacrtol temy ktore spomenula tu uz niekto spomenul. Zaujimave bolo ze temy boli ocislovane od 6 po 10, tak neviem ci prvych tem je nejakych specialnych alebo ako. Ale nepovedal ze kedy mam prist za nim, ze mam pockat do pondelka ked sa to zverejni.  :trestac:

Som zvedavy ako to dopadne v pondelok. Ze o jedenastej to bude na webe vraj  :ahaha:

Dawn of the FEI:

Ev0

tak to som zvedavyyyy

mishelka

Quote from: wlade on  23.06.2007, 03:51:43
Poruban mi tiez odpisal a nacrtol temy ktore spomenula tu uz niekto spomenul. Zaujimave bolo ze temy boli ocislovane od 6 po 10, tak neviem ci prvych tem je nejakych specialnych alebo ako. Ale nepovedal ze kedy mam prist za nim, ze mam pockat do pondelka ked sa to zverejni.  :trestac:
Prvé tri témy majú moji traja spolužiaci ako tohtoročné špeciálne zadanie spoločne. Ďalšiu tému mám ja (teda neviem ktoré číslo vôbec :D) a poslednú ešte niekto mal.. Inak neviem :) Ale len 10 abo 11 ich bolo...

petrushka

a ako sa potom vybera tema ked budu oficialne zverejnene temy? zase len za danym clovekom bude treba ist?
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

psicho

asi hej ,ale uz len na mallorku alebo do grecka kde dani ucitel bude od pondelka dovolenkovat :D :D

mishelka

Quote from: petrushka on  23.06.2007, 15:40:42
a ako sa potom vybera tema ked budu oficialne zverejnene temy? zase len za danym clovekom bude treba ist?
to bude potom v systéme asiq... a počítam s tým že bude zasa preťažený :D