• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Rozvrh 2007/2008

Started by paly-sk, 12.06.2007, 04:24:37

« predchdzajce - alie »

ywetka

genci nie je v globale prisny... sice vyzaduje pomerne dost, ale to zasa kazdy ucitel na skole takmer bez vynimky a on dokonca vie aj dost dobre poradit, vyzna sa vo veciach, ktore ocakava, co ako sa presvedcite je jedna z najlepsich veci, ktora vas pri pisani BP moze stretnut (verte su ucitelia, co vela chcu, ale poradit nevedia nic a student holt nech si poradi sam). A navyse, on len strasi, lebo musi si predsa nejako ziskat autoritu :)) ale uvidite, ze je velmi ferovy a neviem o tom, ze by niekomu niekedy uskodil... V ramci BP je inac uplne jedno kto je aky prisny na predmete, pri BP su vsetci prisni uplne rovnako.   :dancing:

Quote from: MKI on  18.06.2007, 20:34:22
sa mi zda ze ludia hovoirli ze genci je dost prisny ci ot je jedno u bakalrskych prac ?
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

paly-sk

No ludia, takze s tym UI-ckom je to takto, ze preto sa nedalo vybrat do rozvhru, lebo uz bolo full (asi iba kybernetici ho budu mat) a my si musime v 3. kole vybrat nejaky iny predmet z povinne volitelnych predmet popr. ak uz nic nebude volne, tak sa da vybrat z fakultnej ponuky.
Akurat nechapem, ze preco nas nevyhodili z toho UI, aby sme sa mohli v 2. kole zapisat na iny predmet. Jak u blbcov :hammer:

Ing. nemtom

tykokot ale teraz fakt ma to uz sere, fuck tuke
brix will be shat

wlade

Mne konecne odpisal az piaty typek co som bezhlavo mailoval asi celu TUKE ohladom UI a odpisal mi ze v tretom kole sa bude dat UI zapisovat, ze o tom probleme vedia z e v druhom kole nesloi a v tretom to pojde.

Dufam ze ma neosalil
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

paly-sk

Ja si davam Aplikacie pocitacovych sieti. Uz minuly tyzden som to chcel spravit, ale som bol mimo KE, takze som nemohol, ale ma potesili na studijnom, ze si mozeme vybrat nieco ine, takze bye bye UI :bananawrite:

mishelka

shiiiittt ja som chcela UIIII nech nesu hovadaaaa ! ! ! ! Prisam Bohu že si pôjdem nejaký kyjak kúpiť, ale jak raz nabehnem na to študijne.... aaggghrrr !!!  :03:  :whacko:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Ing. nemtom

Quote from: mishela on  19.06.2007, 23:47:30
shiiiittt ja som chcela UIIII nech nesu hovadaaaa ! ! ! ! Prisam Bohu že si pôjdem nejaký kyjak kúpiť, ale jak raz nabehnem na to študijne.... aaggghrrr !!!  :03:  :whacko:

daj vediet predtym :)
brix will be shat

mishelka

ta ľudia vymyslite nejaký predmet namiesto UI, veď nech nie som sama na nejakom shitnom predmete čo si vyberiem namiesto toho...

Ing. nemtom

tha... ja pojdem na neuronove za psichom ked inak sa nebude dat, abo este tam su videokomunikacie ci jak, tiez moze byt zaujimave
brix will be shat

mishelka

ta žeby tam nejaké brutálne zadanie zasa nebolo... Neže pôjdem na nejaký predmet typu OS lebo to potom už len rovno skok pod train :D

BCAA

vsetko sa zvladne  :)   len treba pracovat na sebe ;)

psicho

na nauronovych sietach treba 3 zadania spravit
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

mishelka

Quote from: psicho on  20.06.2007, 00:57:13
na nauronovych sietach treba 3 zadania spravit
a nevieš akého typu?

wlade

To uz UI definitivne sa neda vybrat ?

Ktory predmet je okrem neho najlahsi ? Nieco v style IT :) ?

Dawn of the FEI:

Ing. nemtom

tak ITstyle predmet podla mna uz nebude
brix will be shat

wlade

viem ze nie, ja len ze co je najjednoduchsie - videokomunikacie / neuronove siete / UI

nieco kde nebudu zadania v style O.S. a nebude sa tam programovat (radsej sa nabiflim teoriu ako programovat).

Za predpokladu ze UI neprejde tak skor sa mi pozdavaju videokomunikacie lebo neuronove siete sa mi nejak spajaju so ZI kedze sa tam spominali a este nejake tri zadania tu spominate.

Neviete nieco o videokomunikaciach, akeho stylu je tam zadanie, resp. pisomky atd ? A co sa tam vlastne robi okrem studia kadejakych videokodekov. Dufam ze sa tam neprogramuje nejaky videoprenos :/

Asi sa uz vela pytam, pockam na vase tipy co odporucate ako PC na zimny semester :)

Dawn of the FEI:

Ing. nemtom

no bratu ty to budes mat velmi tazke ked na informatike sa chces za kazdu cenu vyhnut programovaniu
brix will be shat

joker

Mno tak ja som si v prvom kole dal aj Siete aj UI.. .a kedze UI odpada, co som nakonec aj rad, bo v druhom kole sa nedalo zrusit, co som aj cel.... cize dopohody.... :lb:

psicho

ta 2 su take mensie neviem ocom, a jedno zadanie hlavne ktoremu som sa naten predmet prihlasil ,je spravit taky program ktory rozpozna na obrazku cislice ,tj napr vstup mu das dajake bmp na ktorom su porozhadzovane cislice( tak ako pri registracii na forach) a vystup su rozpoznane cislice

mishelka

jeeej to je peeekneee, to sa potom asi prihlásim aj ja :)
UPDATE: mňa by skôr zaujímalo, ako rozpoznávajú PDAčka tie písané písmená čo im tam načmáram na displej :D

UPDATE2: diq ja som myslela že tie témy na bakalársku prácu nejaké extra super brutal ťažké budú, a dnes som bola za Porubänom aby mi vysvetlil tie čo má on 5 témy a úplne v pohode :emot-dance: také nové technológie tam povyberal, ani nejak extra veľa programovať netreba :) Hoci na pohľad tie názvy vyzerali mierne odstrašujúco :emot-drunk: ale v pohode takže hurá mám tému na bakalárku  :ropebanana: :ropebanana: :ropebanana:

UPDATE3 (to najlepšie na koniec ;D) veľmi pekne ĎAKUJEM IWETKE za všetko info :hug: :)

Raleon

Quote from: mishela on  20.06.2007, 03:32:55
UPDATE: mňa by skôr zaujímalo, ako rozpoznávajú PDAčka tie písané písmená čo im tam načmáram na displej :D

UPDATE2: diq ja som myslela že tie témy na bakalársku prácu nejaké extra super brutal ťažké budú, a dnes som bola za Porubänom aby mi vysvetlil tie čo má on 5 témy a úplne v pohode :emot-dance: také nové technológie tam povyberal, ani nejak extra veľa programovať netreba :) Hoci na pohľad tie názvy vyzerali mierne odstrašujúco :emot-drunk: ale v pohode takže hurá mám tému na bakalárku  :ropebanana: :ropebanana: :ropebanana:

UPDATE3 (to najlepšie na koniec ;D) veľmi pekne ĎAKUJEM IWETKE za všetko info :hug: :)

Na update - je to tam jednoduchsie ako pri statickom obrazku - tam sa berie ohlad na pohyb rukou - skus tak pisat pismenka ako sa nepisu - opacne, atd... nerozpozna to vacsina PDA. Hoci aj ked pismena tebe budu citatelne...

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

MKI

nenapisala by si ake ma temy ? lebo umna java hned na druhom mieste po web aplikaciach je :)

Quote from: mishela on  20.06.2007, 03:32:55

www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

psicho

ta mi sme dneska chceli ist za havlicem alebo za sobotou a ani jeden nebol useba, tak sa neda vybavit ziadna bakalarska praca ,lol

MKI

ja osm bol za telepovskou a ona tam nebola ale havlice tam bol :DDDD
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

psicho

no hej moe ale ja nejsom z ke, nemozem kazdy den do ke sa vlacit , lol