• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Rozvrh 2007/2008

Started by paly-sk, 12.06.2007, 04:24:37

« predchdzajce - alie »

DeeL

ja viem tolko, ze temy si ucitelia uz aj niektori vymysleli, minimalne Poruben, Vaclavik, Toth ze nejake temy napisali ale dali to niekde dalej a sami nevedeli kedy sa zverejnia... ja uz mam temu istu od 4tyzdna tohto semestra ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

wlade

Hm tak to uz asi vsetky dobre temy su vychytane, tak co uz, asi mi ostane nejaka poriadna kravina ktoru ani Bill Gates by nerobil... :(
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

DeeL

este vobec nie su podla mna vychatane... chod si vybavovat ku ucitelovi co sa ti pozdaval... ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

wlade

Vdaka aspon za tip. Sice neviem ku komu pojdem ale dakoho asi navstivim v utorok. Dufam ze mi nedaju na vyber tri moznosti a to naprogramovat FAT32, NTFS alebo nove jadro unix-u  :sneaky2:

Dawn of the FEI:

MKI

ale ako kde pojdes ? pojdes rovno napr ze porubanom ze cau cem u teba robit bakalrsku pracu t adaj dajaku temu ? :)))
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

BCAA

nie celkom tak pojdes  ze dobry den rad by som sa informoval ci nemate nejake temy bakalarskych prac ;)

mishelka

Quote from: MKI on  18.06.2007, 00:26:16
ale ako kde pojdes ? pojdes rovno napr ze porubanom ze cau cem u teba robit bakalrsku pracu t adaj dajaku temu ? :)))
lol :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

psicho

looool toto je rulez ,kraal, napisem novemu casu nech stoho spravia dajaku fajnu kauzu a.k.a Kauza TUKE ,yeeeah
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

ywetka

ako ist? no jednoducho, nie je az take narocne zistit, comu sa zhruba kazdy profak na katedre venuje, vacsinou su temy BP a DP priblizne rovnake kazdy rok u toho ktoreho profaka... skusim sa pozriet, ci niekde nemam zoznam starsich semestralnych projektov, mozno by ste sa podla neho mohli cca orientovat.
Trebars, ak mate zaujem o siete, chodte za Ing. Jakabom, alebo niektorym z jeho doktorandov, oni vas uz nasmeruju... ak chcete robit s programovacimi algoritmami, chodte za RNDr. Novitzkou, ak chcete rozne IS alebo databazy, hor sa za Ing. Telepovskou alebo Gencim. Ak chcete zlozite (ale naozaj zlozite) programovanie (ziaden IS, ale vela vela logiky a novych technologii), vase kroky nech vedu za Ing. Paralicom, Porubanom, Vaclavikom alebo Kollarom. Ak vas zaujima hardver, tak Ing. Suba, Haulis, ak jednoduchsie programovanie v Jave tak Ing. Korecko alebo Hudak, ak grafika tak jednoznacne Ing. Sobota.
Odporucam velmi dobre porozmyslat nad temou, lebo ak ju spracujete dobre na BP, staci tuto temu na DP len o nieco rozsirit a mate o robotu menej.
Za profakom treba zajst asi tak, ze zistite comu sa asi venuje (ak mate zaujem o konkretne zalezitosti, tak sa pokojne pytajte, poznam ako to na skole chodi velmi dobre), potom si s nim dohodnete stretko a poviete, Dobry den, zaujala ma tema trebars parenia rybarikov mociarnych a vsimol som si, ze vy ste v tejto oblasti fakt expert, tak ma napadlo, ze by som danu problematiku mohol spracovat vo forme BP, neplanujete taku temu vypisat? A on na to, ano, presne take nieco tu mam, pozrite... alebo ach nie, ale super fasa je aj tema nocneho zivota vyra skalneho, tomu by ste sa nechceli venovat? Ano...alebo jaj, nie, vyr skalny ma nezaujima... Ach, tak chodte za Ing. Paralicom, ten ma take temy ake by vas mohli zaujimat... Nuz a takto sa dohodnete  :h_azn:

Co sa tyka, ze co je BP, tak je to v podstate nieco ako klasicka DP, len nemusi byt taka rozsiahla a ani taka premakana ako ta DP. Tema BP sa da sice zmenit v januari, ale je to dost o hubu, zacat az vtedy hladat materialy a tak podobne.  :beer1:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

ywetka

a nechapem, co sa tak divite, ved kazdy rok to tak chodi, ze oficialne znenie tem je az vtedy, ked 80 percent tem je uz rozchytanych... je to nepisane pravidlo, ktore plati uz roky. Musite sa zaujimat a dohodnut sa skor, nikto za vami nepride sam, pokial vas nahodou uz na cviku niekto nezaregistroval ako hyper sikovneho studenta a ponukne vam temu sam... tak bacha, aby vam neostali take temy ako "simulacia elastomagnetickeho javu na zelezne kovy" (iba parafraza, ale takato podobna tema bola tohto roku medzi tymi zvysnymi na KPI (s podporou KTEEM) a ano...dany student statnicami nepresiel). A este otazka... to sa neinformujete u ziadnych starsich spoluziakov? zaraza ma, kolko informacii nemate, hoci su dost zname a aj ku mne sa dostali len kamosenim so starsimi... to uz intraky nefunguju???  :j_huh:  :drink:

fanfo

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

psicho

a co je s semestralnym projektom ,ten tiez takym stylom treba vybavit ?

a coje ked v polke semestra zistim ,ze nezvladnem spravit bakalarku ? tak som v pice ?:D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

ywetka

no semestralny projekt, je vlastne uz polka tvojej BP, teda mal by si uz robit na tej teme, ktoru chces mat na BP... ak zistis, ze to nezvladas, tak stale mas sancu ist za svojim veducim BP a dohodnut sa na zjednoduseni alebo uprave obsahu buducej BP. Ono cele to prebieha tak, ze niekedy zaciatkom februara podpisuje dekan tzv. zadavacie listy BP, ktore uz maju tvojim veducim BP uvedeny presny nazov BP a body, ktore v danej praci musis ako student splnit, aby si nedostal za BP FX. Na tomto sa da s veducim velmi dobre dohodnut, preto odporucam zacat fakt v predstihu, aby ste do tohto terminu minimalne vedeli, co nie ste schopni spravit. Podpisany zadavaci list je uz totiz nemenny a ak nesplnite uvedene body, nesplnili ste poziadavky BP a mate FX, po tomto mozes cakat na nasledujuci rok.  :h_undecided:

Quote from: psicho on  18.06.2007, 04:06:31
a co je s semestralnym projektom ,ten tiez takym stylom treba vybavit ?

a coje ked v polke semestra zistim ,ze nezvladnem spravit bakalarku ? tak som v pice ?:D

mishelka

Quote from: ywetka on  18.06.2007, 03:58:20
A este otazka... to sa neinformujete u ziadnych starsich spoluziakov? zaraza ma, kolko informacii nemate, hoci su dost zname a aj ku mne sa dostali len kamosenim so starsimi... to uz intraky nefunguju???  :j_huh:  :drink:
Iwetka moja, nie každý má známosti medzi staršími študentami ;)

ywetka

jaaaj, jasne... ale ono to sa velmi zle bez takych stykov studuje... ja som si prakticky ziaden predmet ani ziadneho cviciaceho nezvolila, pokial som sa neporadila s niekym, kto ho mal. Tak esteze ma mate, niezeby ste boli radi, ale este aj cenzuru zvazujete  :emot-shakehead:  :j_laugh: a len za to, ze uz nemam to slavne IS cislo TE****  :h_afro:

Quote from: mishela on  18.06.2007, 04:15:08
Quote from: ywetka on  18.06.2007, 03:58:20
A este otazka... to sa neinformujete u ziadnych starsich spoluziakov? zaraza ma, kolko informacii nemate, hoci su dost zname a aj ku mne sa dostali len kamosenim so starsimi... to uz intraky nefunguju???  :j_huh:  :drink:
Iwetka moja, nie každý má známosti medzi staršími študentami ;)

mishelka

Quote from: ywetka on  18.06.2007, 04:18:30
jaaaj, jasne... ale ono to sa velmi zle bez takych stykov studuje... ja som si prakticky ziaden predmet ani ziadneho cviciaceho nezvolila, pokial som sa neporadila s niekym, kto ho mal. Tak esteze ma mate, niezeby ste boli radi, ale este aj cenzuru zvazujete  :emot-shakehead:  :j_laugh: a len za to, ze uz nemam to slavne IS cislo TE****  :h_afro:
jj, ešte že ťa máme, ty budeš mať privilegovaný vstup hlavne na náš ročník :D
UPDATE: ako poradca číslo jeden  :j_grin:

wlade

Ja nemam ani sajnu z coho chcem robit Bp :(

jedine co ma bavi je akurat tak robit www stranky a aj to take nic moc, v style IT. To by som mal ist za Sobotom ktory ucil IT ?

Dawn of the FEI:

sogi

potom sa naskyta otazka...co robis na informatike?
aaaaaaaaaaaaa toto ma vzdy vie TAK NASRAT...
----------------------------------------------------------------------------------
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.
----------------------------------------------------------------------------------

ywetka

no az take tragicke to zasa nie je... ved ste len druhaci a este ste nemali moc prilezitosti, aby ste sa vyhranili v tom, co vas skutocne zaujima. mna napriklad velmi zaujali databazy, ktore sa ucia az v tretiaku, tiez som dovtedy len tak tapala viac menej... a ked ta bavi robit stranky, tak ta urcite bude bavit ich robit aj viac do hlbky vratane nejakej logiky (IT? - ved to bola robota za par minut) ... za sobotom urcite nie, to je na BP malo, pobav sa s ISkami cez leto a zatial skus skor genciho. alebo sa zameraj na nieco ine ;)  :h_azn:

wlade

Quote from: sogi on  18.06.2007, 08:25:27
potom sa naskyta otazka...co robis na informatike?
aaaaaaaaaaaaa toto ma vzdy vie TAK NASRAT...

Toto ze ani ja sam neviem...

Dawn of the FEI:

Ing. nemtom

a ked chcem daco zos c# tak de mam ist?
brix will be shat

wlade

ywetka: vdaka za trefny prispevok, mozno skusim nieco databazove, pripadne rovno nejaky novy IS STudent, toto by ma mozno aj bavilo. na databazy by som mal ist za kym ? Za tym, kto ma bude ucit predmet databazove systemy v tretiaku ?

Dawn of the FEI:

ywetka

ak C# - tak odporucam ist za Strakom, Tothom alebo Sobotom .. pokial viem, nikto iny C# nerobi
ak databazy - odporucam Telepovsku a Genciho .. tiez tusim nikto iny nieco take nerobi a oni dvaja su v tom dobri  :bananawrite:

MKI

sa mi zda ze ludia hovoirli ze genci je dost prisny ci ot je jedno u bakalrskych prac ?
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

wlade

ywetka a MKI: thx, tak vyskusam pani telepovsku. Este som ju v zivote nevidel ale nejak ju vypatram dufam :) Idem googlit :)

Dawn of the FEI: