• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Rozvrh 2007/2008

Started by paly-sk, 12.06.2007, 04:24:37

« predchdzajce - alie »

krtek

Quote from: joker on  13.06.2007, 21:53:03
Mno mne sa paci, ze pri UI tam pribudol dalsi riadok, ale tiez pisane ze obsadene 0/0

ten riadok je prednaska :) a dufam, ze sa to dajak spravi, ze si nebudeme musiet dat siete napr...

joker

Quote from: krtek on  14.06.2007, 00:54:44
Quote from: joker on  13.06.2007, 21:53:03
Mno mne sa paci, ze pri UI tam pribudol dalsi riadok, ale tiez pisane ze obsadene 0/0

ten riadok je prednaska :) a dufam, ze sa to dajak spravi, ze si nebudeme musiet dat siete napr...

ako hej... ale kedze to tam pribudlo.. .t.j. ze tam niekto nieco na tom aspon robi... tak hadam to do 17.teho.. aj s tymi jednocipovymi nadodia normalne  :lb:

mafo

Predmety na ktore sa neviete prihlasit (0/0) su tam podla mna len na okrasu. Predpokladam ze sa jedna o predmety ktore budeme mat s druhakmi, tj zapis bude prebiahat stylom kto skor pride za cviciacim, ten skor berie.

Niekto tu pisal ze si zapisal PG pre istotu 2x, napis mail na IS.student@tuke.sk ze si debil ako ja a vyhodia ti to

fanfo

vdaka mafo aspon nie som sam debil :emot-LMAO:  :emot-dance:

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

wlade

Quote from: mafo on  14.06.2007, 02:55:26
Predmety na ktore sa neviete prihlasit (0/0) su tam podla mna len na okrasu. Predpokladam ze sa jedna o predmety ktore budeme mat s druhakmi, tj zapis bude prebiahat stylom kto skor pride za cviciacim, ten skor berie.

Niekto tu pisal ze si zapisal PG pre istotu 2x, napis mail na IS.student@tuke.sk ze si debil ako ja a vyhodia ti to

To znamena ze mam ist za cviciacim co vyucuje dany predmet teda Umelu inteligenciu aj Jednocipove mikropocitace ?

Zajtra po opravnej z PT idem robit raziu na studijne ze co su to za gebuziny v IS a preco robia zo studentov volov
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

psicho

podla mna uci, vsak to jedna banda ,len iny odbor
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

mishelka

to sú howadaaaa, prednášku z UI dať na štvrtok keď už to mám rozhodené na 3 dni  :03:  :whacko:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

krtek

Quote from: mishela on  14.06.2007, 15:12:49
to sú howadaaaa, prednášku z UI dať na štvrtok keď už to mám rozhodené na 3 dni  :03:  :whacko:

a ty chces chodit na prednasky ?  :j_shocked:

joker

ono ked inde to uz nemozu dat, lebo ked si tam ludia dali cvika, tak by to kazdemu vsetk naburali.... a i tak... rano si zbehnes prinajhorsom na prednasky a koneeec

psicho

najme ked byvas 40 km od ke :D bezne budem behat na dajaku prednasku len tak zo srandy :P

mishelka

Quote from: krtek on  14.06.2007, 15:28:36

a ty chces chodit na prednasky ?  :j_shocked:
ja chodím na prednášky aby vám mal potom kto skenovať poznámky...  :emot-LMAO:

Raleon

Quote from: mishela on  14.06.2007, 16:04:25
ja chodím na prednášky aby vám mal potom kto skenovať poznámky...  :emot-LMAO:

:emot-LMAO:    R35P3C+   :j_wink:

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

ApokalypS

no ved prave... nebyt takych ako si ty... asi by sa nebolo z coho ucit na skusky
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

mishelka

Quote from: Raleon on  14.06.2007, 16:11:08
:emot-LMAO:    R35P3C+   :j_wink:
Quote from: ApokalypS on  14.06.2007, 17:24:04
no ved prave... nebyt takych ako si ty... asi by sa nebolo z coho ucit na skusky
:emot-prettywink:

ApokalypS

Quote from: mishela on  14.06.2007, 17:27:12
:emot-prettywink:
takze samozrejme dakujeme :D
mas u mna male bezvyznamne plus

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

joker

to Pischo - ja byvam len polku z toho, co ty, a tiez sa mi nece..

to Mischela - mas nasu obrovsku vdaku :) .. a od kazdeho male plusko :) ... ked ich nazbieras sto, bude suprise :) ... vynuluju sa  :emot-LMAO: :emot-LMAO:

ApokalypS

mishelka

prestaňte, toľko chvály na mňa, veď sa mi nos obráti smerom hore, potom jak budem vyzerať!!! :trestac: :emot-LMAO:

mishelka

krtek

inak najvacsia haluz je, ze uz je jeden clovek prihlaseny na prednasku z UI  :emot-LMAO: a pise tam 1/0  :huh2:

wlade

Ja som si rozlozil zimny semester len na pondlok a stredu, teda s UI to budu tri dni za tyzden takze da sa to, treba si to len trochu preusporiadat. Cviko supnem niekde do stredy a budem to mat stale trojdnove

Dawn of the FEI:

staninko

Ako to je s prednaskami? Ked sa prihlasim tak musim na nich chodit?Alebo sa na ne nehlasit?

psicho

Quote from: krtek on  15.06.2007, 15:05:30
inak najvacsia haluz je, ze uz je jeden clovek prihlaseny na prednasku z UI  :emot-LMAO: a pise tam 1/0  :huh2:
to bude asi prednasajuci :D

checky

Quote from: krtek on  15.06.2007, 15:05:30
To som ja  :thumbs-up: asi mam protekciu ;D
Ale mna to samo prihlasilo

wlade

A uz ide zapis na predmet Jednocipove mikropocitace

:bananadance:

Este opravit zapis na UI a bude operation complete

EDIT: Napisal som maila prednasajucemu UI ze ci by to neopraviol alebo aspon nma nezapisal manualne na prednasku a jedno cviko. Uvidime co mi odpise ak mi odpise

Dawn of the FEI: