• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Rozvrh 2007/2008

Started by paly-sk, 12.06.2007, 04:24:37

« predchdzajce - alie »

Raleon

Quote from: ApokalypS on  12.06.2007, 16:33:02
prepacte ze som taky sprosty... ale kde si vyberate ten rozvrh.. ja to nikde nevidim

IS student -> rozvrchy -> 2007 -> osobny -> zmena(pre konkretny predmet)

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

BCAA

Quote from: Frodooo on  12.06.2007, 16:18:32
akoze maju to naozaj fajne osetrene som si dal PG a potom som ho xel zmenit...no a teraz mam vo stvrtok dve cvika z PG... :emot-shakehead:

ta ty budes velmmi sikovny z PG :D

ApokalypS

Quote from: Raleon on  12.06.2007, 16:42:49
Quote from: ApokalypS on  12.06.2007, 16:33:02
prepacte ze som taky sprosty... ale kde si vyberate ten rozvrh.. ja to nikde nevidim

IS student -> rozvrchy -> 2007 -> osobny -> zmena(pre konkretny predmet)

jo uz som to nejak nasiel
a teraz si to mam vsetky tak vybrat?
ak nevyberiem co sa stane?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Ing. nemtom

more, to je taky prijebany sposob skladania rozvrhu ze uz ani nechcem zas kydat na tuke, nebolo by lahsie dat setko na 1 stranku, natahat par stvorcekov do timelinu a bol by konec? ne, sak naco, treba spravit das 8 stranok, preklikavat setko hore dole, ved je to lepsie...

a to este ani nehovorim ze som bol prihlaseny na techn...IS a zrazu fuc...
brix will be shat

joker

..mna len tak akosi napadlo, ze co su tam tie skupiny popisane, tak je to asi tak robene, ze ked sa nam s tym nechce srat, tak si mozme dat vsetko  do tej istej skupiny a je to asi navrhnute tak, aby to bolo ok...nekontroloval som to ( sak to preklikavanie je fakt nachuja... ), ale asi to tak budem, lebo iny vyznam toho nevidim... :lb:... a sice toto je FEI, tu to vyznam mat nemusi...  :whacko:

mishelka

veď toto, absolútne v tom nemáš prehľad.. rozvrh na jednej stránke, hádzanie cvík a prednášok na druhej, preklikávaš jak puk, a ešte aby sa ti to neprekrylo s niečím, ta to si mám zapisovať všetky tie termíny či čo?? No ta.. no comment.. tuke...  :whacko: :whacko: :whacko:
A UI ešte stále nejde, podľa mňa sa niekto sekol a nedal tam maximálny počet študentov na skupinu, preto sa im to pokašľalo. Ktorý ... to spravuje, nech mu napíšem maila??

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

mishelka

Quote from: joker on  12.06.2007, 17:04:55
..mna len tak akosi napadlo, ze co su tam tie skupiny popisane, tak je to asi tak robene, ze ked sa nam s tym nechce srat, tak si mozme dat vsetko  do tej istej skupiny a je to asi navrhnute tak, aby to bolo ok...nekontroloval som to ( sak to preklikavanie je fakt nachuja... ), ale asi to tak budem, lebo iny vyznam toho nevidim... :lb:... a sice toto je FEI, tu to vyznam mat nemusi...  :whacko:
Ta len by som chcela vedieť potom prečo je anglická skupina raz 1. a potom 4. ...

joker

.. no tak ja som si dal na jedno anglicku skupinu, ale to len kvoli tomu, ze cas cviiik... :lb:

add prekryvanie - neboj sa.. ked si das nieco a prekryva sa ti to, vypise ti error ( javascriptovy alert ) a nezapise ti to...

mishelka

veď ja viem.. Neboj skúšala som ;) Ide o ten systém, je to celé úplne na SHIT

Ing. nemtom

Quote from: mishela on  12.06.2007, 17:10:51
...je to celé úplne na SHIT...

yeah novy clen v mojom fuck tuke klube:D

brix will be shat

joker

.. ale tak ako.. daaa sa... tuknes prihlasit.. hore sipku za osobny.. kliknes zmena... natuknes sa.... hore sipku... kliknes predmet... prihlasis sa - error... prihlasis sa - error ,prihllasis sa.. uz dobre.. .sipka hore.. .kde mas probleeem ???  :emot-LMAO: :emot-LMAO:

mishelka

ta tam že moje nervy majú svoju hranicu a nenávidím SHIT systémy!!

2 nemtom: ty máš fuck tuke klub? :D pridávam sa :D

joker

... ta mna skor serie, ze nesu vsetky predmety - ako UI a Jednocipaky....

Ing. nemtom

Quote from: mishela on  12.06.2007, 17:14:24
2 nemtom: ty máš fuck tuke klub? :D pridávam sa :D

nice, tak uz sme 3:D, rozrasta sa to pekne:D
brix will be shat

mishelka

ta to je už len čerešnička na torte...
Quote from: joker on  12.06.2007, 17:20:32
... ta mna skor serie, ze nesu vsetky predmety - ako UI a Jednocipaky....

ta to je už len čerešnička na torte...  :whacko: :whacko:

Raleon

joker

tak ja mam zatial obe semestre na tri dni rozvrhnute... cize... ceresnicku necem mat na iny den... hlavne toto UI... :lb:

Ing. nemtom

ja mam zimny na 2 dni, ak nebudem chodit na prednasky v pondelok
brix will be shat

joker

no tak ja som si to dal na tri.. bo ked budu zapoctovky, aby som sa v jeden den neschujil z toho...

mishelka

ja mám tiež na tri obidva, ale ja už počítam aj s UI.. snáď nezmenia termíny... bo to potom už ma fakticky naseru

faster

Na PG a UI je tam dajak malo moznosti (cvika) a este sa aj prekryvaju, takze asi budem mat nieco aj neskorsie vecer.. co je blbe. Ale inak pondelok iba prednasky a stvrtok uplne volno.

P.S.:  Ked som povodne anglicka skupina, teraz nemusim byt vsade v anglickej, nie? (Lebo sa mi nechce vstavat rano :) )

P.S.2: Treba si uz robit rozvrh aj na leto?
To err is human but to forgive is divine.

http://signatura.matusmarcin.com

[Tento priestor je na predaj.]

slavcek

Quote from: faster on  12.06.2007, 17:36:33
P.S.:  Ked som povodne anglicka skupina, teraz nemusim byt vsade v anglickej, nie? (Lebo sa mi nechce vstavat rano :) )
Kasli na skupinu a natukaj si ho tak ako ti vyhovuje

Quote from: faster on  12.06.2007, 17:36:33
P.S.2: Treba si uz robit rozvrh aj na leto?
Radsej si ho sprav teraz :D
"We must become the change we want to see in the world".
-- Mohandas Gandhi

joker

Podla mna toto UI tam len skusali... cize ja som to vobec neratal.. ta uvidm...

Raleon

Quote from: eminkaa on  12.06.2007, 18:16:48
ono je mozne este, ze tie cisla skupin su takto len pre nich... orientacne, ne? ci ne? hehe :emot-prettywink:

jj. stale lepsie volat skupinu ako
skupina 1, askupina 5, ako

skupina v ktorom su Nafets Kaduh, Radala Sadud

(jake pekne afganske mena :)  )

Ing. nemtom

Quote from: Raleon on  12.06.2007, 18:43:26
...Nafets Kaduh, Radala Sadud

loooooooooooooooooooooooool :D
brix will be shat