• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

robim prog na menej prace s otazkami na OS

Started by Ing. nemtom, 11.10.2006, 14:49:42

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Ing. nemtom

caute, rozhodol som sa zrobit si maly programcek, aby sa mi lahsie robili otazky na OS, chcel by som zistit ci onho bude mat niekto zaujem, a aby mi niekto poradil ak ma nejaky napad, uz sa pracuje na betaverzii :), mozem poslat ak dakto chce kuknut jak to vypada, ale iba VIP:))), hotovy bude pristupny pre kazdeho (a keby ne ajtak si ho rozoslete:D ), a ak niekto chce tak aj source (c++/cli)
brix will be shat

woody

dobry napad  :thumbsup: :thumbsup: hlasim sa ako betatester :D uploadni to niekam a posli link :P

Ing. nemtom

no este upresnim info o nom, otazky samozrejme miesto vas nenapise:) (co je skoda), ale tie formality kolo toho a dodrziavanie formatu, to vsetko vyriesi, vasa uloha bude len skopirovat obsah suboru ktory vytvori a poslat ho mailom na urcenu adresu. teraz jak tak rozmyslam asi bude zbytocny, ale ja si ho ajtak spravim, aspon si precvicim schopnosti:D, no idem nanom makat bo zatial len predmet vyraba, vecer mozno hodim nejaky ten screen
brix will be shat

maTo

Ing. nemtom

no je tu beta

http://data1.edisk.cz/stahni/42431/q_maker.rar_(26.68kB).html

neviem ci sa tu moze davat link len tak, uvidime:D, snad mi to johnny odpusti, skusajte het a davajte pripomienky ak chcete, jaj, a bez nainstalovaneho .net framework 2.0 vam to nepojde, taze tolko, zatim....
brix will be shat

Johny Bravo

Quote from: nemtom on  12.10.2006, 00:49:12
no je tu beta

http://data1.edisk.cz/stahni/42431/q_maker.rar_(26.68kB).html

neviem ci sa tu moze davat link len tak, uvidime:D, snad mi to johnny odpusti, skusajte het a davajte pripomienky ak chcete, jaj, a bez nainstalovaneho .net framework 2.0 vam to nepojde, taze tolko, zatim....

kto necital dlhy zoznam pravidiel ( :emot-LMAO: ) tak tu ma vynatok:
--- Administrator nezodpoveda za obsah postov robene clenmi fora ---

btw vyzera to ako celkom super program. good job  :thumbs-up:
hm nejaka ta rada: zafixuj window size :)
+ daj link na www.tu-ke.com  :emot-prettywink: dik
+ naval zdrojak :))

Ing. nemtom

no dal som tam ten link na tuke, link na zdrojak tu dam len co ho kusok skraslim, a toto window size fix podla mna neva:)), tu je link na nove:

http://data1.edisk.cz/stahni/98869/q_maker.rar_(26.95kB).html
brix will be shat

psicho

kedy Vy zrobite taky program? HAA?? NIKDY!!! FAKE ASS LAMERZ , KAPU JE KRAL a ostatne/ý je vsetko len dopoctu!!! Berte  navzor jeho! napicuvam skola ked ani hello world nezvladnete  :emot-LMAO:
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Johny Bravo

Quote from: nemtom on  12.10.2006, 02:14:46
no dal som tam ten link na tuke, link na zdrojak tu dam len co ho kusok skraslim, a toto window size fix podla mna neva:)), tu je link na nove:

dik za link :)

pablo

Quote from: psicho on  12.10.2006, 03:19:32
kedy Vy zrobite taky program? HAA?? NIKDY!!! FAKE ASS LAMERZ , KAPU JE KRAL a ostatne/ý je vsetko len dopoctu!!! Berte  navzor jeho! napicuvam skola ked ani hello world nezvladnete  :emot-LMAO:
dik jaky cawo, ja Hello world viem  :metal:

a este aj ... a vlastne ne to bude asi all  :emot-LMAO:

woody

jo jo my sme do poctu a ty si na to aby mal kto picovat stale vsak  :j_grin:

Johny Bravo

Quote from: woody on  12.10.2006, 15:10:42
jo jo my sme do poctu a ty si na to aby mal kto picovat stale vsak  :j_grin:
vsak miluj drogy ne? :)

woody

Quote from: Johny Bravo on  12.10.2006, 17:05:44
vsak miluj drogy ne? :)
co ja viem :D ked ja radsej tie zeny :P jedine ze to by bola moja droga :)

woody

Quote from: nemtom on  12.10.2006, 02:14:46

inak mohol by si pridat cviko piatok 10:50 lebo to tam nie je a ked len tak napisem tak to neberie :P

Ing. nemtom

ty budes asi tretiak co?:) lebo tie cvika som daval podla druhackeho rozvrhu, ale ok, dam to tam, a uz mam aj dalsie napady, dufam ze to dneska stihnem, no idem aj makat
brix will be shat

Ing. nemtom

no a je to tu,

new features:
-soft si po prvom zadani zapamata udaje pre predmet, samozrejme okrem podtemy, takze nemusite furt znova zadavat, len odporucam nepomylit sa pri prvom zadani:)
-mozno vytvarania viac otazok bez potreby stale znova spustat program a mazat manualne otazky
-sprijemnil som vypinanie programu dalsim oknom:D, kto ho nechce, nech zaplati:D
-v rare je aj subor config, ten pri spustani majte tam kde je program, lebo inac bude error, nechcelo sa mi s tym babrat, lebo neviem ako osetrit existenciu suboru, aj ked sa vam to zda smiesne, komu hej, nech spravi lepsie
-no asi tolko, davam tu new link:

http://data1.edisk.cz/stahni/24388/q-maker.rar_(47.67kB).html
brix will be shat

flashmann

ak by si si este nasiel cas, mohol by si pridat cvicenie Stv1230 a ak by si pridal combobox (vysuvacie roletkove menu) na vyber podtem, tak by to bola spicka :)

zoznam podtem (aby si to mohol len skopirovat do VS .NET do prislusneho okienka :)

man_pages
errno-perror
read-write
open-close
lseek
dup-dup2
stat-fstat
link
truncate
umask
remove
ls
cd
mkdir-rmdir
opendir-closedir
stat-fstat
umask
chmod
chown-chgrp
tty-stty
ioctl
termios-tcgetattr-tcsetattr
getpid
fork-getppid
execve
wait-waitpid
exit
pipe
mkfifo
kill
signal
kill()
shmget
shmat
shmctl
semget
semctl
semop
socket
bind
listen
accept
connect
msgget
msgsnd
msgrcv
msgctl
pthread_create-pthread_exit
pthread_attr_init-pthread_attr_destroy
pthread_join-pthread_detach
pthread_self-pthread_equal
pthread_mutex_init-destroy
pthread_mutex_lock-unlock
pthread_cond_init-destroy
pthread_cond_wait-signal

thx 4 ur hard work

Ing. nemtom

prave si vyhral moju sukromnu cenu, odkedy som zacal robit ten prog, cakal som kto prvy napise aby bol combobox na podtemy:D, mozno to spravim, ale teraz ne, idem za zenou :dancing:, zatim...
brix will be shat

flashmann

malo by uz len stacit skopirovat ten zoznam podtem v mojom predch. prispevku do combobox vo VS.NET (ty uz urcite vies kde :)

Johny Bravo

daj aj cas_cvic: Pon0955 dik :)
btw FILE->EXIT ide na about :)

Ing. nemtom

ja viem ze to ide na about:), to aby ste si to vsetci pozreli, ale dam to asi het lebo sa ani mne nechce furt znova davat exit:)
brix will be shat

Ing. nemtom

brix will be shat

pablo

what the fuck!

please, neviete mi poradit kde je problema? Dobry napad, len to neviem spustit. Net framework 2.0, ci ako sa to vola som nainstaloval.  :03:

Ing. nemtom

aaaaaaaaaaaa kurva, nestahujte to lebo som prave zistil jeden critical error:D, hned nanom zamakam

http://data1.edisk.cz/stahni/06161/q-maker13102006-1240.rar_(28.38kB).html

to by malo byt ono

to pablo: ak toto nepomoze tak neviem co..sry
brix will be shat