• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PS aka cisco testy

Started by Ing. nemtom, 22.02.2007, 22:16:45

« predchdzajce - alie »

ywetka

tak vies ako to je... nemozu ta zaradit do dalsej triedy pokial v systeme nemas odklikane predchadzajuce semestre... pre tvoje udaje by bolo nutne zrejme kontaktovat akademiu v ramci ktorej si dane certifikaty ziskal.. a jasne, ze to ma nejaku platnost, rovnako ako zrejme aj tvoje vedomosti, takze by nemal byt ziaden problem naklikat to este raz :) precitas raz kazde kurikulum a mas to, ved final testy nie su o detajloch, ale o tom, ci su ti jasne suvislosti - v globale su lahsie ako modul testy.
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

JCube

nj problem to nebude...mne to vsak pride rovnako absurdne ako keby som isiel znova maturovat...pripadne mi neuznaju skusku lebo ma skusal niekto iny...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

copt

Nevie mi niekto poradit kde si mam stiahnut CISCO certifikat z prveho semestra? Alebo ako to je? Diky.

fanfo

Quote from: copt on  06.04.2007, 01:01:11
Nevie mi niekto poradit kde si mam stiahnut CISCO certifikat z prveho semestra? Alebo ako to je? Diky.

popytaj sa svojho cviciaceho :thumbsup:

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

MKI

tak komu sa nechce citat toto curiculum po anglicky naj cekne ftp je to tam po slovensky :))))
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

JCube

MKI: v prvom semestri chyba druha lekcia...BTW dakujem zide sa pre osviezenie pamate...mas u mna pivo...ked ma stretnes daj o sebe vediet... :)

Viper_No1

Len tak mimochodom... neviete niekto co je to za test: CNS Practise Skills - Based mild-term  :j_huh:  ... dufam, ze nam to da na cviku  :j_undecided:
napiste, niekto kto uz mal cviko v 10. tyzdni...  :emot-rolleyes:
3 zasady do zivota:
"Skutocne mudry muz nikdy neskace roznozku cez chrbat jednorozca."
"Nepi rano kavu. Nebudes moct cele doobedie zaspat."
"Mylit sa je ludske, ale naozaj nieco zamotat je mozne len pomocou pocitaca."
+bonus: "Nikdy nejedz zlty sneh!"

ywetka

jo, bude to nejaky z "nepovinnych" cisco testov... aby sa v podstate ukazalo, kolko ste na testoch len naklikali a kolko toho aj viete -> dost trapas, ak ma niekto testy na 90-100 a takyto test naklika na 15 percent... hold, stava sa to pomerne casto. :dancing:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Viper_No1

parada  :thumbsup: ... takze sa tesim
nemohol by zasa niekto sikovny pozhanat aj taketo testiky?  :j_wink:
...tak sa snazte a ja idem cickovat...  :ringsmiley:
3 zasady do zivota:
"Skutocne mudry muz nikdy neskace roznozku cez chrbat jednorozca."
"Nepi rano kavu. Nebudes moct cele doobedie zaspat."
"Mylit sa je ludske, ale naozaj nieco zamotat je mozne len pomocou pocitaca."
+bonus: "Nikdy nejedz zlty sneh!"

DeeL

dnes to bolo pomerne sila na cviku, ked nam dali poprepajat do okruhu 5 routerov a nakonfigurovat... najlepsie, ze nam to nebezalo ... uz sa tesim na practice final :D :D :D

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

JCube

to je tazke? :D to robis ktory semester? :D

DeeL

neni to samo o sebe tazke... robime 2.semester... ale vies aky chaos to ked sa ti tam 18 ludi miesa a beha vsade a potom kazdy svoj router chce konfigurovat a podobne... no to bola brutal podivana... najlepsie este, ze kable maju odlomene tie blbosti aby sa nevytiahli a to niekto pojde k routrom daco si spravit pohne v spleti kablov aj tvoj a uz ti nejde konzola na router ... jaaaj... to bola brutal sranda toto :D

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

JCube

jaaaj druhy semester... :D no tak to hej...chaos na pracovisku vzdy nastve... :P

micRo

takzeeee.. final 2. semestra je pred nami tak skuste pozhanat nieco ako bol ten cisco.netmarkus.net ci ako bola ta stranka :D
I just know one thing, I won't give up!!

psicho

kedy bude final ? a skuska zo coho bude more ?
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

fanfo

Quote from: psicho on  27.04.2007, 15:57:39
kedy bude final ? a skuska zo coho bude more ?

ta my mame s nemtom-om final v 12.tyzdni a practise final v 13., aspon tak hovoril cviciaci ked si dobre pamatam. ale poniektori uz maju final v 11. a practise v 12. tyzdni :emot-dance:

Frankie

Trošku ťa opravím, fanfo. V pondelok final-teória a practice budeme mať v 12. ale niektorí až 13. týždni, lebo je nás veľa, preto nás rozdelil, teda ešte len rozdelí na dve skupinky. A opraváky vraj počas 2 týždňov skúškového, abo ne  ??? ? Asi hej, už sa mi to mieša, všetky tie predmety  :emot-rolleyes:

BCAA

OTAZKA    aj vy mate zadania zo SIETIIII

bo mne dnes dosiel taky poekny mail od cviciacej ze mam do konca semestra urobit zadanie   nejaky navrh siete pre fiktivnu firmu v ramci slovenska :)   

bo pravdupovediac trosku mi to naburalo plany :) ale ta zvladne sa ja len ze ak este niekto dostane nech neje prekvapeny a nech s tym RATA!!!!

Ing. nemtom

aj my mame dpc, uz len to mi chybalo
brix will be shat

DeeL

by som najradsej tie siete poslal niekde k vode... podzemnej vode... ou jeee... respect brother... ale to nic pre mna ....

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

fanfo

TO FRANKIE:
neviem, ci nam o opravnom termine nieco hovoril, ale viem, ze hovoril, ze zo skupiny spravi practise len 5-7 ludi

TO BCAA:
kazdy dostal zadanie (aspon co ja viem), ale vsak tam toho netreba az tak vela spravit, spravis ip, spravis zoznam komponentov pre tu fiktivnu "financne neobmedzenu" firmu, ktoru by som chcel mat aj ja, a to je asi vsetko. + nejaky modul popisat

Frankie

Som sa dopočul, že 11. test na q-azy nie je na 100%. Čo je na tom pravdy? A na koľko % je? Aby som neopravoval, ak som náhodou urobil na viac %. Napíšte, kto zna. Dík  :)

edit: heh  :D :D už netreba, som ho urobil na 100%  :emot-LMAO:

micRo

a v kolkych otazkach boli chyby?? alebo napis v ktorych :D
I just know one thing, I won't give up!!

Frankie

No teraz som pozeral tie otázky na q-azy, tak sú dobré, ale je ich iba 17, zatiaľ čo v teste ja som ich mal 19.
Takže len tam chýbajú 2 otázky.  :)

MKI

ludia ale treba daoc na final sak jak to chcete naklikat ?
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)