• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Projekt y estetikz

Started by WRC03, 15.11.2006, 22:09:15

« predchádzajúce - ïal¹ie »

WRC03

neviete nahodou ako to ma vyzerat ? ze kolko stran a nejake hlavne crty  :emot-prettywink:

maTo

ja tiez z teho som toto...neni tu dajaka esteticka dusa co by mi to napisala? bo moje citenie...mno...ehm...basnicke crevo este nic nevyplulo  :emot-dance:

vlado

ja som do svojej nenapisal ani riadok takze ti staci pouzit google a ctrl c a ctrl v
a este wikipediu
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

WRC03

hm, tak ja tiez som sa priklonil ku copy-paste verzii :0 a celkom pekne to idew :)

maTo

ta ja hledam jak huj a nist...nemam ani carku...lem vzaduna slipoch :D ale ne nemate daco na temu Smútok, slzy, plač ???

psicho

17 stran staci ked stoho 12 je cisto fotky a tych zvysnych su pisane velkym pismom ? :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

maTo

och ta keby ja mal aspon 5 stran...ja mam zatial dva odstavce...kuwa ...  :ohmigod: se stane daco ked neodovzdam?  :emot-rolleyes:

Raleon

Quote from: maTo on  19.11.2006, 21:18:14
se stane daco ked neodovzdam?  :emot-rolleyes:

Ano. V nasom dimenzii mato nebude mat odovzdany referat v pondelok. Cviciaca nanho o 15:42 bude pozerat velmi skaredo. mozno sa daco vybavi, mozno nejake body minus, ale ... ... .. pokracovanie uvidite na p27-ke v priamom prenose. Vstup zadarmo..
zmena programu vyhradene...

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

maTo

kuwa ta jej napalim dajaky fajny filmik abo muzicku na cd a odovzdam...a povim..joj ...sa ospravedlnujem ja som spatne cdcko vzal...  :emot-dance:

Raleon

Quote from: maTo on  19.11.2006, 21:53:12
kuwa ta jej napalim dajaky fajny filmik abo muzicku na cd a odovzdam...a povim..joj ...sa ospravedlnujem ja som spatne cdcko vzal...  :emot-dance:

jaj to CD. ja mam zatial 1 mega, a neverim ze bude mat viac ako 2.
Skoda CD-cka...

maTo

kuwa neviete de najdem dajake kritiky, analyzy, recenzie obrazov? mi treba do prace...mam smutok, plac, szly..a ze to ma byt aj v umeni...ta take ze autor prechadal dajakym krusnym obdobim a vznika toto dielo...a tu pouziva take farby aby toto...chapeme sa ne? bo nemozem najst nic kuwa

mrkvy

buhuuu, to nemate nikto z minulych rokov??  :nervous: nebodaj to budem musiet sam napisat?? A obrazky obrazov stahovat??  :whacko: mno co uz, idem sa do teho pustit..  :ohmigod:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

maTo

obrazkov najdes kolko chces...fukni do googla vyhladavat v pbrazkoch a mas...horse je to s textom...ja nemam ani dve strany este...

mrkvy

Quote from: maTo on  20.11.2006, 00:59:16
obrazkov najdes kolko chces...fukni do googla vyhladavat v pbrazkoch a mas...horse je to s textom...ja nemam ani dve strany este...
Tha hej, ono sa dobre vyhladava, ked tam zadas "Da Vinci", abo "Van Gogh", ale tha ja mam ze: Vkus a nevkus okolo nas, gyc este dycha aj dnes..  :hammer: Asi tam supnem mojsejovej obyvacku..  :emot-dance: oka, idem googlit a wiki-it...   :emot-LMAO:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

maTo

no neviem...ja tu uz rozkusal stul...kua

WRC03

hm, ta ja mam aj zo vsetkym 12 stran ci kolko :) ale ja to jej vytlacim s obrazkami lebo to asi by bolo malo ked bez :) hehe

slavcek

heh, ale sak to mame odovzdavat na cd ne?  ???
"We must become the change we want to see in the world".
-- Mohandas Gandhi

maTo

WRC03

ale tka hovorila, ze jedno vytlacene bez obrazkov, a druhe na mediu s obrazkami :)  :emot-dance:

mrkvy

Quote from: WRC03 on  20.11.2006, 14:26:19
ale tka hovorila, ze jedno vytlacene bez obrazkov, a druhe na mediu s obrazkami :)  :emot-dance:
Inak, tiez sa mi daco take mari, ze teta vravela, ze to mame odovzdat tak.. :) Ale ta kto pochopi jej nefeikarsku esteticku dusu? Inak, uz by to bolo aj napisat, ni?  :ohmigod:
(\__/)
(O.o )

maTo

no ja som skoncil na dvoch stranach textu...ta neviem...   :nervous:

Raleon

Quote from: maTo on  20.11.2006, 17:21:23
no ja som skoncil na dvoch stranach textu...ta neviem...   :nervous:

nemaj boj. aj ja mam len 2 a pol strany textu, ostatnych 6 stran tvoria obrazky :)

maTo

dobre...uz sme dvojo co nas zdzube  :thumbsup: heh...

mrkvy

Quote from: maTo on  20.11.2006, 18:48:17
dobre...uz sme dvojo co nas zdzube  :thumbsup: heh...
traja, bo ja som prave druhu rozpisal.. :) Siice, mam aj titulnu (akoze napisane ze o com to vlastne je a meno tam mam), cize vlastne ja u pisem tretiu...   :emot-dance: To zas bude fiasko..  :ohmigod:
(\__/)
(O.o )

maTo

teraz mi kamos volal zevraj pisu pisomku??? to co za blud??? neviem ci sa mu da verit hovadu...ne micRo :D