• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Novy rozvrh !!!!!!

Started by DeeL, 08.09.2006, 00:04:47

« predchádzajúce - ïal¹ie »

vlado

Quote from: Raleon on  11.09.2006, 00:54:23
SVII podla mna pre tych, ktori uz mali SVI..  teda opakujuci, asi...
jop  :thumbs-up:
zajtra sa dozvieme
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

milanko

uz tolko nerieste tie spolocenske vedy :) aj tak nestoja za tolko reci kolko do nich investujete tu.. :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

vlado

shit!! ste si vsimli prva skupina nam dajak presunuli cviko FLP v stredu z 15.10 na 17.35. to je dost na prd. :huh2:
Neskúšajte na mňa ťahy!

BCAA

to nieje dost naprd   a velmi naprd

milanko

Quote from: BCAA on  12.09.2006, 01:40:50
to nieje dost naprd   a velmi naprd
co tym chcel autor povedat?
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

BCAA

autor po sebe neskontroloval

to nieje dost naprd   to je  velmi naprd

petrushka

to sa dalo dovtipit co tym chcel autor povedat myslim ze tam nebol ziaden problem  :j_cool:
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

vlado

no ale pointa jev tom ze je to na PRD!!! :ohmigod:
Neskúšajte na mňa ťahy!

milanko

Quote from: petrushka on  12.09.2006, 03:31:24
to sa dalo dovtipit co tym chcel autor povedat myslim ze tam nebol ziaden problem  :j_cool:
sorry ze mi nedoslo :( budem na sebe pracovat...
(\__/)
(O.o )

pablo

rozdelenie casov pre Spolocenske vedy je v IS STUDENT  napr.: ETIKA-R-(zobrazit osobny rozvrh)-ETIKA TLAČ

vysledok je napr:

Zimný semester 2006/07    
Pondelok    
Etika    15:50-17:20    P/24    seminár         3    0 / 105    Agafonová Mária    Etika
Piatok    
Etika    7:30-9:00    P/27    seminár         4    0 / 100    Agafonová Mária    Etika

a teraz vysvetlenie? Rozumie tomu niekto? Ten druhy termin vobec nesedi do rozvrhu, takze pre nas plati ten prvy alebo ako to je?  :emot-LMAO:

petrushka

to rozdelenie som si vsimla aj ja ale mne zas nejdu do hlavy tie skupiny pretoze akosi pozabudli dat kto je v akej skupine na SV  :hammer:
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

Raleon

Vsak do pindy, mame mat v LETE  to druhe spol. vredy

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

krtek

ja tomu nejak tiez nechapem, ale uvidime, vsak prvy tyzden aj tak ked neprides tak v pohode podla mna, bo kazdy v tom ma zmatok :DD

vlado

mohol by dakto zbehnut na studijne a spytat sa  :sigh:
Neskúšajte na mňa ťahy!

psicho

ja to mam takto:

Pondelok   
Estetika   14:15-16:00   P/27   seminár        5   0 / 90   Hrehová Daniela   Etika
Estetika   16:00-17:30   P/27   seminár        7   0 / 80   Hrehová Daniela   Etika

ten pondelok mne vyhovuje, len ten casovy rozsah sami zda byt dajaky extremne dlhý :)
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Raleon

Quote from: psicho on  13.09.2006, 01:36:09
ja to mam takto:

Pondelok   
Estetika   14:15-16:00   P/27   seminár        5   0 / 90   Hrehová Daniela   Etika
Estetika   16:00-17:30   P/27   seminár        7   0 / 80   Hrehová Daniela   Etika

ten pondelok mne vyhovuje, len ten casovy rozsah sami zda byt dajaky extremne dlhý :)

vsak to cislo 5 a 7  znamena skupinu. mozno nas zaradia do skupin (pravdepodobne podla mien) do dvoch estetickych skupin (aj ostatne...)  a podla toho budeme chodit.
Kazdopadne ten system je nejak ne-celkom-funkcny, nedokaze vypisat ani uplny rozvrch...

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

psicho

ta diki pekne ked budem musiet cakat do 16:00 to radsej koma....
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

pablo

Quote from: Raleon on  13.09.2006, 02:35:50
Quote from: psicho on  13.09.2006, 01:36:09
ja to mam takto:

Pondelok   

vsak to cislo 5 a 7  znamena skupinu. mozno nas zaradia do skupin (pravdepodobne podla mien) do dvoch estetickych skupin (aj ostatne...)  a podla toho budeme chodit.
Kazdopadne ten system je nejak ne-celkom-funkcny, nedokaze vypisat ani uplny rozvrch...

napr. ja mam v piatok anglinu v ten cas, takze u mna si toho nemozu vela vyberat  :ohmigod:

Quote from: vlado on  13.09.2006, 00:18:54
mohol by dakto zbehnut na studijne a spytat sa  :sigh:

dobry napad, potom daj vediet ako si dopadol  :emot-shakehead:

BCAA

studijne ma do 15.9 zrusene uradne hodiny

krtek

Quote from: BCAA on  13.09.2006, 19:44:21

to lebo ani oni nevedia odpovedat na nase otazky :D

maTo

heh ta ja furt chodim tam de najviac ludi zo skupiny...sice vacsinou do karcmy...ale dakedy i na cvika chodia :)

milanko

no toto..najhorsia je ta davova psychoza...jeden povie ze ci nejdeme na pifko...a uz sa ide .. ..a neda sa tomu zabranit...fakt neda...
(\__/)
(O.o )

pablo

Quote from: krtek on  13.09.2006, 20:58:45
Quote from: BCAA on  13.09.2006, 19:44:21

to lebo ani oni nevedia odpovedat na nase otazky :D

svata pravda  :emot-LMAO:

WRC03

ja tam mam 5 a 7 skupinu, ta teraz neviem kam mam presne ist :)

milanko

(\__/)
(O.o )