• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Mam vsetky skusky, co budem robit dalej....????

Started by stricky, 24.01.2007, 06:46:40

« predchdzajce - alie »

Hue

Laborec..... Od Labirce ale ziju v Laborci. Ach... slovencina slovencina

Mamtrmixm

Quote from: mrtvyhubar on  12.02.2007, 03:29:02
no neviem chlapi,ja by som asi uprednostnil vlak,rychla cista praca,len si tam lahnete,pockate a uz len pocujete ako sa blizi.Tt tt tt tt smyk smyk tt tt(tt je citoslovcie blizenia sa vlaku).A co je uplne najlepsie,je to zadara.

....uz ked vymysleli gilotinu bolo pokusmi dokazane, ze po tom, co niekomu odsekli hlavu, ta este asi 30 sekund reagovala na hlas.... :03: tak zas ne ze rozpravala, ale vyzeralo to akoby vnimala... no neviem, nebol som tam  :huh2:
(\__/)
(O.o )
(> < ) aj bunny hra airsoft!

willy

Quote from: Mamtrmixm on  13.02.2007, 20:30:06
....uz ked vymysleli gilotinu bolo pokusmi dokazane, ze po tom, co niekomu odsekli hlavu, ta este asi 30 sekund reagovala na hlas.... :03: tak zas ne ze rozpravala, ale vyzeralo to akoby vnimala... no neviem, nebol som tam  :huh2:

...prve gilotiny este pred zdokonalenim (= zaostrenim cepele  :j_grin:), tym stastlivcom co ochotne ponukli zivot do ruk vedy, rozdrvili oblasti krku  :whacko:
Časom, ktorým rád mrháš, nebol premrhaný. (John Lennon)

Hue

Gilotina gilotina... vlačik je predsa vlačik...... aj zo zvukom to je.. Tt tt tt tt tt tt tt

mrtvyhubar

Mamtrmixm:
Hej,o tom som uz pocul.Ale podla mna si potom v takom soku ze to ani nevnimas,tak ze "joooj,do pekla utlo mi to hlavu,co budem teraz robit?Vecer som este chcel ist do kina" ale skor len lezis a si v pi...:)A pokial na teba nezacne kricat tvojim menom nejaky kreten,tak si ani neuvedomis co sa stalo
Viditeľné škody na nábytku sú ťažko opraviteľné a kazia celkový vzhľad
bytu. Myslite na to pred tým než začnete búchať pesťou po stole kôli nefunkčnému zadaniu.
"Making new tables in real life is not as simple as CREATE TABLE in sql"

Ing. nemtom

hm, ta mne keby odjebali hlavu uz mozem jebat kto namna vola:D
brix will be shat

Raleon

Po oddeleni mozgu od tela mozog ostava aktivnym pokym ma kyslik. teda Vnima vsetko, pocujes, vidis, a citis. (ale koli soku to uz ani nemusi byt povedome) Podobne aj tvoje telo. Pretoze automatizacia pohybov (chodza, a ine cyklicke alebo ,,naucene'' pohyby) su ukladane do ,,mozgu'' v chrbtici, na signal z vonka na tieto neurony by mohli sposobit aj kludne chodzu (samozrejme pokym maju svaly kyslik...)
(vid sliepky - poniektory aj bez hlav pobehavaju urcity cas.)
Smrt je posobeny nedostatkom kysliku koly 1- prerezanim ciest krvi do mozgu + vykrvacanie, 2-prerusenim nervov na aktivizacie srdca a pluc

Je to trochu nechutne, vyslo to yomna koli ZI :)

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

Ing. nemtom

hm no nechutne, ja som videl 2 videa co teroristi tocili kde nazivo ludom odrezali hlavu, tak to uz je nechutne... neodporucam pozerat...
brix will be shat

mrtvyhubar

Raleon: Najhorise by bolo keby ti utli hlavu a este by si videl svoje telo utekat prec.
Fuj,prave ma napadlo,ze cloveka mozu 2X zabit.Najprv mu useknu hlavu,zavolaju jeho meno a ked otvori oci este ho do nej strelia.

nemtom:hej,to bolo riadne hnusne,ako dychali cez polorozrezany krk.Znelo to ako pistalka,asi prve video co som mal problem dopozerat dokonca.

Uff,tento poskúškový topic sa nejako meni na (samo)vrazedny:)
bytu. Myslite na to pred tým než začnete búchať pesťou po stole kôli nefunkčnému zadaniu.

Ing. nemtom

hm, ta tie videa co ja som videl tam uz nedychali, teda aspon nepocul som ziadny zvuk, len krik...
brix will be shat

Raleon

Dobre . prestanme, bo to smeruje niekde, kde by sa nemalo...

Ing. nemtom

brix will be shat

willy

Preco staci len premenovat nazov topicu "NEMAM ziadnu skusku, co budem robit dalej....????" a hned to nebude offtopic
Časom, ktorým rád mrháš, nebol premrhaný. (John Lennon)

stricky

Hue

Len nic nemente... Lebo kto ma vsetky skusky tak asi nieje v poriadku........ Takze toto tu patri... Nech vie co s nim ostatny urobia ... :D

stricky

Quote from: Hue on  15.02.2007, 18:08:29
Len nic nemente... Lebo kto ma vsetky skusky tak asi nieje v poriadku........ Takze toto tu patri... Nech vie co s nim ostatny urobia ... :D
respect

fanfo

tak chlapi v tomto semestri mam vsetky skusky co som mohol spravit, takze idem daco dospat a potom vecer ked vstanem ideme na par piv

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

Raleon

DeeL

ja som v poriadku aj ked mam vsetky skusky ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

carin

mrtvyhubar

Quote from: DeeL on  16.02.2007, 02:10:56
ja som v poriadku aj ked mam vsetky skusky ;)
No,len aby si to iste mohol povedat aj po tom co zajtra rano nastartujes auto:)

DeeL

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

mrtvyhubar

(vzhladom na to ze aj ja mam vsetko za sebou,ale psst) tak nie,len hovorim,ze nemusi byt bezpecne priznavat sa tu tak verejne :emot-shakehead:

Hue

fanfo

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole