• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Labaky z FII

Started by vlado, 06.10.2006, 02:00:55

« predchdzajce - alie »

vlado

cavte robil niekto labak NE1? ako vam vyslo RmaxT ? lebo mne po tej derivacii a vyjadreni vyslo ze R=r  :huh2:
a do toho posledneho stlpca mam co vyplnit? ucinnost pri R=4 tam je. ale ake r mam dosadit do vztahu pre ucinnost?
dik
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

Gafis

tesne vedľa, mal so NE2  :emot-drunk:
Som kto som a nikto na tom nič nezmení!

petrushka

vidim vlado ze ti to nejak nejde a ja som este ani do toho nepozrela. super kedze to robime spolu hehe
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

WRC03

mohli by sme robit aj tak ze sa naskenuju merania, hodia sa na FTP, a nebude ziadny problem, hm ?

vlado

Quote from: WRC03 on  06.10.2006, 16:55:10
mohli by sme robit aj tak ze sa naskenuju merania, hodia sa na FTP, a nebude ziadny problem, hm ?

dobre tak naskenujte NE1 a hodne na ftp a nebude problem :j_laugh: :j_laugh:
Neskúšajte na mňa ťahy!

vlado

Quote from: petrushka on  06.10.2006, 14:10:05
vidim vlado ze ti to nejak nejde a ja som este ani do toho nepozrela. super kedze to robime spolu hehe

thaa ale ty mas aspon vypocty. ja mam uz  len vysledky. ale ty si inteligentna tak skus na to kuknut, naskenovat a poslat mi  :naughty1:
Neskúšajte na mňa ťahy!

WRC03

ja som mal prve meranie NA1, to bolo fakt lahke, a zajtra robim NM1, ked sa mi podari tak naskenujem ptoom, a hodim to tu niekde

jarda512

NM1 by sa zislo ... Ma uz niekto vypracovane ... ?

WRC03

este nie, ale v priebehu tyzdna to budem robit

micRo

vlado.. petrushka.. naskenujte pls ten labak NE1 niekde :D zajtra ho mam a vraj je to dost napi*u labak :D
I just know one thing, I won't give up!!

maTo

cujete kto ma s nagyovou...treba hned na dalse cviko numericke donest ci na labak dalsi...sa mi nece robit uz teraz...

BCAA

labak treba doniest na nasledujuce laboratorne cviko

maTo

no taze ne na numericke? ta to mam estek tyzden casu hehe...idem radsej wow mastit  :bananawrite:

WRC03

jj na nasledujuce cviko, cize numericke sa odovzdava labak

DeeL

BCAA ma pravdu ... pokial mas cvika s Nagyovou (ako aj ja) tak labak sa odovzdava az na najblizsej hodine s labakom, cize NIE na numerickom

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

maTo

oka uz som kludny...

WRC03

Quote from: DeeL on  11.10.2006, 07:07:48
BCAA ma pravdu ... pokial mas cvika s Nagyovou (ako aj ja) tak labak sa odovzdava az na najblizsej hodine s labakom, cize NIE na numerickom

niekomu sa zije  :emot-shakehead:

maTo

ta ne...napriklad hrochom...sak to taky veget

DeeL

Quote from: maTo on  11.10.2006, 21:54:34
ta ne...napriklad hrochom...sak to taky veget

dik ta to fakt... akurat to PC by mi chybalo

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

maTo

sak nemusis byt zrovna hroch...keby si bol dajaka vevericka ta si mozes i komp dade do buka skryt :D

pablo

normalne som si predstavil taku vevericku s nadupanym compom jak trepe do klavesnice  :lol9:

fotka mojej predstavy  :thumbsup:

DeeL

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ale vevericiek som mal toto leto dost... kazdy den som ich videl... no aj tak su to mile spotvorenia :emot-LMAO:

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

maTo

no vidis...inak to bude vevericiak bo kaj jaku caju v podprde ma na obrazofke...

vlado

Quote from: micRo on  11.10.2006, 02:45:44
vlado.. petrushka.. naskenujte pls ten labak NE1 niekde :D zajtra ho mam a vraj je to dost napi*u labak :D
asi ta sklamem ale ten labak uz zmenili na nepoznanie  :j_wink: lebo bol debilny a merali sa tam somariny FEI FEI FEI  :emot-LMAO: :emot-LMAO:
Neskúšajte na mňa ťahy!

pablo

Quote from: vlado on  13.10.2006, 04:11:00
Quote from: micRo on  11.10.2006, 02:45:44
asi ta sklamem ale ten labak uz zmenili na nepoznanie  :j_wink: lebo bol debilny a merali sa tam somariny FEI FEI FEI  :emot-LMAO: :emot-LMAO:
no nam to nebranilo ho odovzdat s vymyslenimi cislami a fiktivnym vypoctom s celkovym score 2,5 boda  :metal: na vypocet sa ma nepytaj, ziadny tam nebol  :lol9: