• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ZI okruhy otazok

Started by makos, 07.01.2007, 20:23:49

« predchdzajce - alie »

makos

chcel by som sa opytat ci nahodov ....uplne cistou nahodou nema niekto prsitup k okruhu otazok z predmetu zaklady informatiky ... prednasa to hudak (alebo ako sa vola) ....alebo aspon hodte nejaky uzitocny link na jeho stranky ak vobec existuju ....

fanfo

pozri si predmet teoreticka informatika na http://hornad.fei.tuke.sk/predmety/
ten predmet maju teraz tretiaci tiez s hudakom a je to to iste ako nase ZI :thumbsup:
vela stastia s ucenim :h_laugh:

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

makos

vdaka ....you saved my ass

DeeL

a to na skuske bude cista teoria? priklady uz nebudu?

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

fanfo

Quote from: DeeL on  08.01.2007, 16:26:35
a to na skuske bude cista teoria? priklady uz nebudu?

ta podla mna budu asi aj dake priklady, vsak 80b za teoriu sa mi zda trochu vela, mozno to bude 40 teoria a 40 priklady

Ing. nemtom

ta ja dufam ze cim viac prikladov bude, bo teoriu neznam ani mastny prd
brix will be shat

fanfo

ta priklady zo ZI este celkom v pohode, ale tota teoria s hudakom - cisty koniec, páni.

Raleon

Quote from: fanfo on  08.01.2007, 21:03:58
ta priklady zo ZI este celkom v pohode, ale tota teoria s hudakom - cisty koniec, páni.

tha, a ze este tam rozpravat bude treba...  :03:

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

joker

.. a neviete, ze bude aj dakaka pisomna cast alebo nieco take????? lebo viem, ze ma byt ustna cast....

... tak to vidim tak, ze sa poucim skripta a pojdem vyskusat   :emot-drunk:

mrkvy

vsaq ides na skusku... :) Aj ja chodim na skusku, skusit.. :D Obcas sa aj zadari... :D ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

pUf

no ja tak vjem ze budu priklad/priklady - pisomne... nie som si vobec isty ci 1 alebo 2 ale 2 su max.
teoria ustne a tam sa mi vidi ze 2 otazky po 25 ale berte s rezervou nepamatam na to presne  :j_sad: v kazdom pripade  :hammer:  :nervous: a nakoniec mozme tak akurat  :bananadance::alc: :D

edit mozno si to kus pletiem so SOJ neviem.. ale je to jedno obidva predmety su (ako kolegovia hovoria) na FEI  :emot-dance:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

psicho

hej hej mato rovnake pravidla ako SOJ tj bude priklad a 2 teoreticke otazky ,samozrejme ine bodove rozlozenie ako pri SOJ :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

pUf

Quote from: psicho on  09.01.2007, 18:21:49
hej hej mato rovnake pravidla ako SOJ tj bude priklad a 2 teoreticke otazky ,samozrejme ine bodove rozlozenie ako pri SOJ :D

tj je to rovnako na FEI :metal:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook