• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Fyzika 1???!

Started by Spido, 17.12.2006, 19:33:04

« predchdzajce - alie »

psicho

Quote from: stricky on  02.02.2007, 15:35:31
Quote from: psicho on  02.02.2007, 03:38:17
dakomu sa zije :D kongrat

vraj si bol aj vcera...... ako si dopadol...????

tak som vedel vypocitat vsetky 4 priklady ,predpokladam aj vysledky su dobre ,ale ktovie ako to on opravy :D mozno itak ajtak dostanem len na 2 body dokopi :D :D :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

staninko

Ja len tak informativne ze ked opakujem F1 v lete takze na skuska z F2 sa mi preklada do leta  nie?Ked musim mat najprv 1 az potom mozem robit 2ku :c_afro:

valentino

Quote from: staninko on  04.02.2007, 06:02:18
Ja len tak informativne ze ked opakujem F1 v lete takze na skuska z F2 sa mi preklada do leta nie?Ked musim mat najprv 1 az potom mozem robit 2ku :c_afro:

verme tomu ye to tak bude...
inac nevies ako to je s uznanim zapoctu? kedy mam navstivit tetu? treba prvy tyzden ci az pred skuskou???  :ringsmiley:

aiky85

jak tu citam tak mna asi nema rad bo ma vyhodil zo skusky s 49 b.mi povedal ze sa neda a poslal ma na dekan tak uvidim.ani len otazku mi nechcel dat.co uz asi mi zavidi ze som krajsi

fanfo

Quote from: aiky85 on  04.02.2007, 08:35:16
jak tu citam tak mna asi nema rad bo ma vyhodil zo skusky s 49 b.mi povedal ze sa neda a poslal ma na dekan tak uvidim.ani len otazku mi nechcel dat.co uz asi mi zavidi ze som krajsi

vsak kazdemu daval cierny termin, ani mne nechcel dat bod a potom som to dako dokopal rukami, nohami a vsetkym dookola :emot-dance:

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

StOwAwAy

Kua a druhu skupinu nikto nevie otazky???

staninko

Quote from: valentino on  04.02.2007, 06:22:54
Quote from: staninko on  04.02.2007, 06:02:18
Ja len tak informativne ze ked opakujem F1 v lete takze na skuska z F2 sa mi preklada do leta nie?Ked musim mat najprv 1 az potom mozem robit 2ku :c_afro:

verme tomu ye to tak bude...
inac nevies ako to je s uznanim zapoctu? kedy mam navstivit tetu? treba prvy tyzden ci az pred skuskou??? :ringsmiley:

No tak by to malo byt lebo ja som na 2ke ani nebol tak neze mi povie v LS ze mam opakovat 2ku alebo co. A s tym zapoctom bude dobre ist za nou asi hned na zaciatku semestra

stricky

mrkvy

No tak ujovi sa uracilo odpoedat na mojho maila a s jeho uzasnym humorom mi povedal ze 3body su na udelenie zapoctu malo... Aj ked neviem, ci ta pisomka bola "len" za 3 body, aj ked nebola najlepsia, ale co uz.. Pojdem za nim, naj mi ju ukaze dakedy... Som velmi zvedavy...  :03:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

stricky

Quote from: mrkvy on  06.02.2007, 16:38:40
No tak ujovi sa uracilo odpoedat na mojho maila a s jeho uzasnym humorom mi povedal ze 3body su na udelenie zapoctu malo... Aj ked neviem, ci ta pisomka bola "len" za 3 body, aj ked nebola najlepsia, ale co uz.. Pojdem za nim, naj mi ju ukaze dakedy... Som velmi zvedavy...  :03:

pockame si ho.... pred skolou.... :ahaha:

kochi

stricky

Phobos

No super koncim :(, ochvilu vystupujem a mozem si zopakovat 2 rocnik.....  :hammer: chcel by som vediet kolko takych ako som ja je este....mozeme vytvorit klub padlych ako bolo uz spomenute :alc:... no ta nic bolo mi s Vami fajn uvidime sa na buduci rok a mozno aj pri :beer1:

psicho

podla mna ne celkom si musis zopakovat rocnik, ked vsetky skusky okrem fyz mas zo zimneho , potom jak nastupis ta budes robit v zimnom nejake veci z 3 + fyz

stricky

len potom teraz porobit co najviac skusok..... :nervous:

Alex

No vyborne ... Uz ste niekedy isli po skuske do minusu? Ja prave teraz ked si pozriem do IS student, tak mam o 10b. menej zo zapoctu ako pred tym ... VIVAT FEI TUKE ...

psicho

ne ne ,toje dobre on mi hovoril ze mu najpr nedovolilo zapisat 16b za zapocet tak musel kazdemu dat + 10 taze ty ktory sa tesili ze maju 26 tobolo len fake, a teraz to uz upravil tak ze spravny pocet mas v IS

Ev0

A tak upovedomit nas o tom .... ja pridem zo skusky pozrem na IS a jeb 16 bodov ... Idem na skusku s tym ze toko a tolko mi treba ...ked uz nic tak aspon psychicka vyhoda. Kurva tych 26 bodov to by bola fasa ! :(

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

:guitar: :guitar: :guitar: :guitar:    :beer1: :beer1: :beer1: :beer1:  :trestac: :trestac: :trestac: :trestac:

Alex

Kedy a kde je zajtra vyhodnotenie? Dajak som to v tom strese nepostrehol ... :)))

sogi

a napiste aj co dal na skuske za otazky....dakujem :)
----------------------------------------------------------------------------------
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.
----------------------------------------------------------------------------------

angie

tha na skuske bolo to iste ako minuly tyzden ..tie iste priklady....taze tak...

stricky

ale co som pocul..... ze mu niekto zhora zatrhol podmienku na skuske 100% priklad... takze uz aj bez prikladov vas musi pusiti na teoriu....
....este ze mi to je teraz o nicom.... to radsej zapich tak mohol byt.... :sneaky2:

psicho

Quote from: angie on  09.02.2007, 05:42:00
tha na skuske bolo to iste ako minuly tyzden ..tie iste priklady....taze tak...

a tu su jake tie te iste? aj teoria bola ta ista? a ta je jaka ta taista teoria ?

fanfo

Quote from: psicho on  08.02.2007, 23:23:22
ne ne ,toje dobre on mi hovoril ze mu najpr nedovolilo zapisat 16b za zapocet tak musel kazdemu dat + 10 taze ty ktory sa tesili ze maju 26 tobolo len fake, a teraz to uz upravil tak ze spravny pocet mas v IS

este ze som stihol skusku zmastit skor ako to on stihol osetrit (upravit na true), takze teraz ked mi znizil zapocet na 16b mi tych 10b musel pridat k tym co som dostal na skuske :emot-dance: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

stricky

inac by ti nevyslo....???  :huh2: