• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Fyzika 1???!

Started by Spido, 17.12.2006, 19:33:04

« predchdzajce - alie »

stricky

mozno zajtra......  :ahaha:

Phobos

Hej stricky to s tym vyhodenim zo skoly vies na 100% ked hej tak bolo my s vami fajn kolegovia uvidime sa na buduci rok :) :beer1:   

stricky

Quote from: Phobos on  25.01.2007, 02:50:47
Hej stricky to s tym vyhodenim zo skoly vies na 100% ked hej tak bolo my s vami fajn kolegovia uvidime sa na buduci rok :) :beer1:   

ta aspon tak mi povedala teta na studijnom..... ale kamos mi zabil, ze ked mas zapich z toho predmetu ta Ta pustia do letneho a vyjebu ta tam..... ale podla mna to uz je teraz.... ale pre istotu sa chod este spytat, popr. tam napis maila (oni odpisuju) a daj potom sem vediet..... trimem palce

fanfo

je to tak ze ked mas druhy krat zapisany predmet a nespravis ho tak:
mozes podat ziadost na studijnom o ukoncenie studia, abo
ti ho ukoncia oni

takze bez tak asi koniec studia :emot-shakehead: a myslim ze je jedno ci mas zapocet abo nie

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

ondY.ke

HOSI HEEELP... KTORE KAPITOLY TREBA NA F1 A KTORE NIE? LEBO VIEM ZE NIEKTORE SA NEPREBRALI MYSLIM ZE ANI SPECIALNA TEORIA RELATIVITY... PLS NAPISTE KTORE KAPITOLY MAJU BYT A KTORE NIE A PRIKLADY DETO :) THANX :)
http://ondytown.myminicity.com/ - everybody support my town!!!! we build this city on rock 'n roll!!!!

ondY.ke

ta tu uz nikto nechodi?!
http://ondytown.myminicity.com/ - everybody support my town!!!! we build this city on rock 'n roll!!!!

mrkvy

polka zrobila a maju v rici a druhu polku vyrucili... eh... :ohmigod:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

janco4

Na skusku treba 1,2,3,4,6 a na zapocet 1,2,3,4. Ale zo 4 neako nedava priklady, ta asi bez 4 by malo stacit. Mne stacilo.

max01

Skupina B

Teoria :  1. Ťažisko, kineticka energia rotujuceho telesa , moment zotrvačnosti
             2. Netlmeny Oscilator , ( Matematicke, fyzikalne , torzne kyvadlo)
             3. Vnutorna energia plynov a Ekviva....  , Teplo , Praca plynu , 1. Veta Termodinymiky   

Priklady: 1.30  2.12  6.9

( E 56 body  :j_cool:)

ondY.ke

LOL toto som mal a nespravil soooom :D

psicho

SMRT FYZIKE , SMRT TOMU KTO NEDA ZAPOCET z FYZIKY!!!!
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

5lement

Ak mate niekto nejake info co bolo na skuske z Fyziky1,tak si pls dajte tu namahu a hodte to sem,pomozete,dikess :thumbs-up:

janco4

Skupina A.
priklady skuska: 1.12, 2.22, 6.22 zbierka 2006
Teoria:
1) praca, vykon, ucinnost.  Zakon zachovania energie
2) vynutene kmity, rezonancia
3) 3 vyjadrenia stavovej rovnice, kineticky vyklad tlaku plynu

(E 53)

5lement

tak predsa nie som sam co o takej neskorej hodine nespi?  :h_cool: dikes za otazky

stricky

ja som sedel vedla typka co mal skusku (ja len zapich) a vyzeral dost smutne...... :hug:

ondY.ke

a to si mam z prsta vycucat ze ktore to su kapitoly moooj? :D teraz myslis z jeho script alebo zo script od tety hlavacovej? :D

stricky

PSYCHO som tvoj ...... kravcak mi dal 3 body za dva dobre vyriesene priklady.... v pondelok idem za nim...............  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: lebo ze vam tam chybaju veci vo vzorci a druhy priklad mate tiez blbo..... a pri tom su dobre vypocitane....  :whacko:

mrkvy

Aj ja sa hlasim do radov padlych... kravcak.. (nemusim komentovat..)  :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: fvck it...
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

stricky

takto poviem.... ti co opakuju fyzu I a maju priklady, nech zabudnu na tahaky.... na cely system..... mne neuznal dva kompletne a spravne vypocitane priklady.... este k tomu spravne......!!! a ze mam zle vzorce!!! sak to vyslo !!!! :whacko: :huh2: :03:

stricky

Quote from: mrkvy on  26.01.2007, 21:19:21
Aj ja sa hlasim do radov padlych... kravcak.. (nemusim komentovat..)  :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: fvck it...

zalozme klub antikravcak....

ondY.ke

vam zalozim jednu ja dpc! ani jeden nenapise ze ci ma byt aj specialna teoria relativity abo ne...ktore kapitoly s amam ucit?

Ing. nemtom

brix will be shat

stricky

sak priklady po termodynamiku a teoria po relativitu........... na chuja ked nemam zapich  :baaa:

max01

Ja som sa teoriu ucil : Kinematika bodu, Dynamika častice, Dynamika sustavy častic a telesa , Mechanicke kmitanie, Mechanicke vlnenie , Kinematika toeria plynov a Termodinamika. :o

Priklady sa skuste ucit podla toho ake kapitoly boly na skuskach.  :nervous:

A mimochodom ked som cakal na vysledky z prikladov tak tie priklady kontolovaly ty druhy z dozoru :police:. Kravcaka som vydel akurat nakoniec jak prisiel skonrolovat ci uz to maju ohodnotene. Takze ak sa vam nieco nezda na prikladoch tak by som si to isiel vyriesit strucne rucne zo sefom  :sneaky2:( Kravcakom), lebo on tie priklady podla mna ani nevydel   :whacko:.

stricky

za kravcakom by som radsej ani nechodil lebo ti doskrta aj to co je dobre.....