• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Fyza I predtermin

Started by sogi, 18.12.2006, 03:23:18

« predchdzajce - alie »

sogi

No ako? co dal kravcak? dalo sa odpisat? a inak vsetko podrobnosti ku skuske ;) dakujem
----------------------------------------------------------------------------------
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.
----------------------------------------------------------------------------------

peteviolet

ahhhooojjttee....ake otazky dal kravcak na predtermine?..............a ktorev kapitoly nebudu na skuske....lebo som take daco poculll....vdakkaa

max01

1. otazka bola okolo Kinematiky hmotneho bodu (aspon myslim uz si to presne nepametam), a rozne blbosti okolo toho.
2. Harmonicky Oscilator (alebo neharmonicky ?)
3. otazka bola nieco s  plynmi
Ale najprv ste museli napisat 1 z 3 prikladov na 100% inak ste sa k teorii ani nedostali tak ako ja.

max01

Na dalsich 2 terminoch bude 30 miest na tych co maju zapich + ty co nemaju takze by mala byt plna sala ale vraj tam budu 3 tety ktore nanas budu dozerat. Len neviem ako to budu riesit s tymi 100% prikladom.

stricky

.... ze je to absolutna kravina.... 100% priklad.... nech je rad ked sa nam podari dat dokopy min 6 bodov.... kravcak vyzeral v poho, vyzeral.... :462:

psicho

im uplne jebe vseckym kurva dop ice prvy krat hovoril 2 priklady treba mat uplne dobre teraz jeden ? nech ide do pice more zjebem vseckych do pice pojebanej vyjebanej skoly cosi osebe myslia ha??? myslia ze oni su numero uno !!! mozem fakat nech sa doma jebu s svojimi drbnutymi prikladmi , nech mi daju vseci pokoj !!! mozem ogrcat ,pridem na tu opravnu pisomku mujutam ogrcam a pojdem het domov ,......moe nech sa uvedomia ......GRCAM NA TUKE
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

psicho

Quote from: stricky on  29.12.2006, 21:46:33
.... ze je to absolutna kravina.... 100% priklad.... nech je rad ked sa nam podari dat dokopy min 6 bodov.... kravcak vyzeral v poho, vyzeral.... :462:

moe on kedy vyzeral v pohode? vsak stale bol spomaleny jak sfetovany junky

psicho

moe ludia jebte nato fyzika nestoji zato , treba si nechat zdravie

sogi

Mareku co si dostal pod stromcek praska? :D :D :D
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.

fanfo

to ako fakt na skuske najprv musis spravit priklad a potom mozes ist na teoriu??? tak to som potom trosku v <> (vo FEI). ta to co za konina vsak minuly rok bola najprv teoria a az potom priklady, abo si ja zle pamatam?

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

mrkvy

lool, Tha ja co mam fytiku celkovo 4-ty semester tha som nebol ani na jednej skuske.. :D Sa mam cim chvalit...  :ahaha:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

pUf

Quote from: sogi on  30.12.2006, 06:02:07
Mareku co si dostal pod stromcek praska? :D :D :D

jaaj ta teraz rofl dost  :j_grin:  marekovja rule , skoda ze treti tu chyba  :h_azn:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

fanfo

to akoze vazne na skuske najprv musim spravit priklad na 100% a az potom idem na teoriu??? :whacko:
ta to co za chujovina??
nejak mi prestava byt jedno, ze v pondelok je skuska :huh2:

mrkvy

Tha uz bolo na case!!! Nam tu za ritami hori a Tebe to je skoro jedno? Tha de sme??  :03: Takymto systemom sa nikam nedostaneme.. :D  :hammer: Ucit sa treba!! Dost bolo erotiky, prejdeme na sex.. :D :D :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

fanfo

Quote from: mrkvy on  14.01.2007, 14:54:06
Tha uz bolo na case!!! Nam tu za ritami hori a Tebe to je skoro jedno? Tha de sme??  :03: Takymto systemom sa nikam nedostaneme.. :D  :hammer: Ucit sa treba!! Dost bolo erotiky, prejdeme na sex.. :D :D :D

o takuto erotiku a sex nemam vobec ziadny zaujem :kissmyass:

stricky

o takuto erotiku a sex nemam vobec ziadny zaujem :kissmyass:

vsak.... si to predstav.... prides.... najprv ta bude dojebavat........ potom ta dojebe kompletne...... sa na neho vyjebes............. a na skuske ta pojebe.... lol

mrkvy

hmm, tha to si vymyslel.... :) Ja by som to bral skor tym smerom, ze sa dojebes tam, on Ti jebne skusku a odjebes sa odtial...  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:
(\__/)
(O.o )

marek360

to akoze s tym prikladom je to fakt? do PICE

janco4

Fakt, aj kamos takto viletel

fanfo

ale tie priklady na skuske su take iste ako v skriptach - nezmenene znenie a hodnoty, takze aspon daco - uz len treba stahakovat

mrkvy

tha ozdaj se budze dac..  :462: Aspon toten edon.. Bo inaksi...  :hammer: :hammer: :hammer: BITKOVACKA!!!
(\__/)
(O.o )

fanfo

nema niekto vyriesene prikaldy z prvych 4 kapitol??? aspon niektore. Ď

max01

pozry tahaky na vyriesene priklady

stricky