• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

estetika.projekty

Started by Ing. nemtom, 23.03.2007, 19:50:00

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Ing. nemtom

nerobil minule dakto z vas projekt na temu:

dnesny dizajn najviac pouzivanych veci mladych ludi. perspektivy pre dizajn buducnosti, izolacia a zivot veci - zakladne otazky estetiky. premenlivost estetickych funkcii umenia vo vztahu k tvorbe, recepcii //to je 1 tema :)

ak dakto robil neda tu z toho nejake uryvky? abo aspon dajake body o com treba pisat, abo moze aj rovno cely projekt :j_wink:
brix will be shat

krtek

no aj ja by som bol rad kebyze dakto mal v minulosti temu: Umelecke diela, ktorych predmetom su rozne chemicke procesy, vzorce, prirodne produkty a latky.
ked ste dakto mali ta dajte aspon info co tam pospominat a take, bo daco mam, ale malo :(
vdaka vopred!  :thumbsup:

peteviolet

nemal niekto v minulom semestri zadanie na temu......COMPUTER ART...Pocitac a umenie
vddaaakkaa

Ing. nemtom

omg omg omg uplne som v riti, kto ma nejake materialy o design-e nech sa ozve, abo nejaky referat, na nete je hovno velke (abo moze sa aj taky ozvat kto mi napise)
brix will be shat

krtek

no ja som konecne dokoncil ten svoj projekt dnes... morda to poriadna bola ludia poviem vam  :hammer:
ale nejak som to dokoncil, textu asi na dve strany, mozno aj menej a obrazkov po kkt... no takze spolu to ma 14 stran :D
verim ze mi to zozerie teta esteticka  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

pUf

len aby potom teba nezozrala  :462: 
ja som este nezacal ani.. ale sak skoro 2 tyzdne este mam ne?  :laugh:
btw mam smrt a samovrazdy v umeni ci kde takze ak niekto mate navrhy de by som nieco nasiel mozte sa mi ozvat  :thumbsup:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook