• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Skuska Merania

Started by Baki, 04.06.2006, 20:53:11

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Baki

bol uz niekto na skuske z merani?

Staci tam ist len s tahakom a opisat? Lebo ze vraj sa to takto robi, a potom ze sa Orendac sice dost vypytuje ale skusku aspon na E da, je to pravda?

lebo neviem ako sa pripravovat, dost o nicom predmet to je
Proud member of 3. rocnik FEI PI

JBull

Quote from: Baki on  04.06.2006, 20:53:11
bol uz niekto na skuske z merani?

Staci tam ist len s tahakom a opisat? Lebo ze vraj sa to takto robi, a potom ze sa Orendac sice dost vypytuje ale skusku aspon na E da, je to pravda?

lebo neviem ako sa pripravovat, dost o nicom predmet to je

Dobra otazka, lebo ja idem na skusku v utorok a vobec to neviem, same bludy a je toho aj strasne vela...takze dufam, ze tahak to isti...poznam jedneho znameho ktory bol na skuske iba na tahaku a vrajze ho aj videl ako opisuje a nakoniec mu dal Cecko.

Johny Bravo

ked tam nebude na dozore Katuscakova tak no problem.. :)

Baki

co som pocul, tak dozor nie je ziadny, len samotny Zula a 4-5 ludia dnuka, cize vsetko nasvedcuje tomu ze opisat by sa malo dat

Johny Bravo

jaj naraz len 4-5 ludi bere?

erumoico

ludia a nemate dakto aj tahaky dajake? ja mam len tie otazky vypracovane ale ta to velke je

Johny Bravo

ja asi vytlacim to co je na ftp ( v nejakom zmensenom formate)...

erumoico

Johnybravo potom to zmensene hod na eftepecko :)

Johny Bravo

stiahni program FinePrint a tam zvol option ze nech hodi 8 stran na jednu stranu.. ;)

mastermind

Poznate niekoho kto nedostal zapocet z merani?

erumoico

milanko

ee... Robil niekto skusku pri katuscakovej uz z merani?
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

erumoico

ja nie ale som pocul ze stinuje ja GIbova :D

Baki

tak Zula nastastie nestinuje cize by to mohlo byt ok zajtra

milanko

nj Gibova tiez pekne stinovala na Fyzike :D hehe.. videl som ako zopar ludi vyhodila zo skusky
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

erumoico

JJ v tom nebola bars v poriadku :) ale mna mala rada a mi ani tahak akoze nevidela

Baki

Quote from: milanko on  07.06.2006, 21:34:17
nj Gibova tiez pekne stinovala na Fyzike :D hehe.. videl som ako zopar ludi vyhodila zo skusky

Gibova je kus pice, lebo mi umyselne zle poradila (a nie len mne) na skuske z fyziky2 a to som s nou mal cvika.

Mal som za 20 bodov otazku integralny tvar Maxwelovych rovnic , tak som ich napisal, ale nebol som si isty, tak som ja jej pre istotu opytal ci je to toto a ona ze nie, tak som napisal diferencialny za co ma Olcak pojebal samozrejme a isiel som na opravak.

Yuri

Quote from: Baki on  08.06.2006, 00:00:45
Quote from: milanko on  07.06.2006, 21:34:17

Gibova je kus pice, lebo mi umyselne zle poradila (a nie len mne) na skuske z fyziky2 a to som s nou mal cvika.

Mal som za 20 bodov otazku integralny tvar Maxwelovych rovnic , tak som ich napisal, ale nebol som si isty, tak som ja jej pre istotu opytal ci je to toto a ona ze nie, tak som napisal diferencialny za co ma Olcak pojebal samozrejme a isiel som na opravak.
a ten druhy komu zle poradila som bol ja, taze potvrdzujem ze je to pravda :j_smiley:kvoli tomu som sa musel ucit na opravak jak debil... :j_angry:

erumoico

:D cosi to fakt? nepovedal by som nanu :) heh

Baki

hura aj merania sa podarili  :bannana_guitar: :bannana_guitar: :bananadance: :bananadance: :ropebanana: :ropebanana:

erumoico

Baki opisoval si alebo si sa naucil?

Baki

cele som to opisal, ani len som sa do toho nepozrel, dnuka som sedel vyse hodiny

Baki

dal som to s cim som to urobil na ftp, ako em.rar
je dobre si to cez fineprint nastavit aby vytlacilo 8 na jednu stranku, potom je to pohoda, akurat este si treba dopisat vzorce ku Gauusovi, myslim ze je to 5. otazka v metodach, taky graf je tam

milanko

No ja mam merania 15.6... poslednu skusku .. tak dufam ze to dam a bdue veget....
(\__/)
(O.o )