• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Navykacka

Started by maTo, 06.07.2006, 03:34:03

« predchádzajúce - ïal¹ie »

maTo

sebe zacinam navykac na totu "miestnos" na fore nakolko som druhak kuwa konecne :) i ked s tym elektrom se pomordujem i na rok ale som :D

Baki

no pre mna je to uz skorej odvykacka
Proud member of 3. rocnik FEI PI

maTo

len zeby osm barz nenavyknul ze tu nestravim aspon dva roky :D

Baki

no velke umenie na to netreba..... podcenenie moze byt neprijemne
Proud member of 3. rocnik FEI PI

milanko

no hej.....my uz si musime odvykat....treba nam ist do inej miestnosti......
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

maTo

a inak co vy tu hlopi esci robice...sak leto...sce mali dadze striskane pod bukom lezec..ja akurat sa zberam kamos sam doma uz reebri dadzi gril na dvor...ta neksja budze sranda...lem jak jutro pujdzem kref dac na rozbor ta esci vachsa :D

maTo

juhuuuuu som hero member...to jak RPGcko... :) som to scihol esci do brigady :D

davhan

maTo

dik...idem asi slavit :)

milanko

jj...pripajam sa ku gratulacii :D :D si moj HERO :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

krtek

no dobre ze novy topic :) aj ja sa stahujem do sekcia druhy rocnik bo mam sicko porobene. ale ta zavitam urcite aj do toho prveho pomohnuc prvakom, ktori sa budu trapic  :thumbsup:

maTo

ked doftedy sicko nezapomnem i ja im helfnem...i ked neni teho co zabudat...ja musim okupovac sice i tak aj prvy bo opakujem ele II :) yeeeeeeeeeeeeha :D

vlado

jaaa to je jake super ze uz som druhak waaaaw :emot-dance: teraz uz budem macher :emot-drunk:
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

milanko

Quote from: vlado on  11.07.2006, 05:10:03
jaaa to je jake super ze uz som druhak waaaaw :emot-dance: teraz uz budem macher :emot-drunk:

prajem ti aby ti to nadsenie dlho vydrzalo :D :D
(\__/)
(O.o )

maTo

no...nadsenie z druhaku uz vyprsalo...bo uz som druhak ...kuwa

Shiro

Quote from: maTo on  14.09.2006, 00:56:11
no...nadsenie z druhaku uz vyprsalo...bo uz som druhak ...kuwa

Asi tak nejako  :j_undecided:

milanko

(\__/)
(O.o )