• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

PT

Started by Johny Bravo, 01.05.2006, 02:11:25

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Johny Bravo

pisal uz niekto? otazky ake boli?
dik

Jno

uz pisali... ale neviem co bolo... btw ak mate hocico na PT uploadnite to na ftp... ja som tam hodil oskenovany zosit a jedno doc s riesenymi prikladmi...

Johny Bravo

milanko

ja uz som pisal z PT....a mali sme asi 8 otazok ... z toho dve ku ktorym sa trebalo rozpisovat

jedna bola .. urcit zlozitost nejakeho programu.....mal si zdrojak napisany....myslim ze slo o logaritmicku casovu zlozitost....a druhy rozpisovaci....tam si mal to programovanie vyuzit...kua ale neviem ako sa to vola...som zabudol....proste urcit najmensi pocet nasovenia matic ci co.... a zvysok si len zaskrtaval.......
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

milanko

nieco mam na PT...tak to uploadnem
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Johny Bravo

supa dik a koho mas na PT? tu zensku alebo kto je aj na prednaske?

Jno

ludia, stala sa mi nehoda... omylom som odmazal cast z vasich uploadov... plz mozete to skontrolovat a pozametat po mne porcelan?  :ahaha:

milanko

(\__/)
(O.o )

milanko

ja mam na PT Stanka Simonaka  och jaj och
(\__/)
(O.o )

Johny Bravo

Quote from: milanko on  03.05.2006, 05:54:58
ja mam na PT Stanka Simonaka  och jaj och
a ja neviem koho :)

Baki

my sme pisali, mame plocicu a uplne v pohode, sadol si, naladil sa na vyssie astralne sfery a ja som medzitym vsetko opisal z tahaku

PIECE OF CAKE  :bananadance:
Proud member of 3. rocnik FEI PI

milanko

:) tak to je fajn...da sa aj u simonaka opisat...ale tazsie trosku.....treba byt zrucny... :)
(\__/)
(O.o )