• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

FEI 2rocnik

Started by Johny Bravo, 23.10.2005, 21:05:14

« predchádzajúce - ïal¹ie »

woody

ja mam zatial opranu z tee1 a fyz2 ..... na tee2 sa caka ale nadej je  ;D ;D ;D ;D ;D

milanko

Nazdar Lidi....lol....Petko na cvikach to je akoze dost bieda....nic nenauci...absolutne....je s nim sice sem tam sranda...ale to je asi tak vsetko.....naj cviciaci na TEE 1 a 2 je jednoznacne Hodulikova......urobil som v pohode obe skusky a to som teoriu ani nic ine nevidel...len to co sme mali na cvikach...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Johny Bravo

Tomcikova je takisto good

milanko

no tu som nemal ... len na skuske z TEE1 ale ani som sa s nou nestretol kedze mi opravovala pisomku tiez Hodulikova...ale co som pocul tak sa na nu tiez nikto nestazoval :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

milanko

no FEIkari kde sme? sak nejak to tu mrie....haloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
(\__/)
(O.o )

woody

milanko

no aspon ze tak :) lol
(\__/)
(O.o )

milanko

hej...ale az na to ze sa nejak neprispieva sem do druhackeho fora.....to co seci ste prvaci ? ....lol..a kde su ludia co som ich volal ? druhaci ? no musim poriesit
(\__/)
(O.o )

Johny Bravo

pories nieco :)

btw congrats - mas 100 postov  :emot-dance:

milanko

heh....thx :) dostanem basu PIVA ? :D lol
(\__/)
(O.o )

woody

Quote from: milanko on  20.03.2006, 23:17:23
maximalne tak titul super spammer  :j_grin:

Johny Bravo

Quote from: woody on  21.03.2006, 00:12:17
Quote from: milanko on  20.03.2006, 23:17:23
maximalne tak titul super pammer  :j_grin:
hehehehe

milanko

:D:D:D:D lepsie ako vidlickou do oka....ci ne?
(\__/)
(O.o )