• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ZIM

Started by stanulik, 21.10.2008, 00:21:31

« predchdzajce - alie »

meki

minuly rok boli tie iste otazky ako na riadnom tak aj na opravnom termine ale negarantujem, ze to bude aj teraz tak no ale za pokus to stoji ;)

badzelona

z coho ste sa ucili na skusku??? mam si kupit skripta :j_laugh: ??? alebo sa naucit z nejakych metarialov co su na nete??? :hammer:
Shagrath (Dimmu Borgir)
  ,, Drink beer and stay metal !!! "

meki

Quote from: badzelona on  18.01.2009, 17:09:36
z coho ste sa ucili na skusku??? mam si kupit skripta :j_laugh: ??? alebo sa naucit z nejakych metarialov co su na nete??? :hammer:
uc sa co je na nete na ftp a vsetko proste myslim ze niekde je aj nejaka skratena verzia tej 300 stranovej knihy takych 11 A4 ja som sa ucil z toho a v pohode

stanulik

Quote from: meki on  18.01.2009, 17:15:01
uc sa co je na nete na ftp a vsetko proste myslim ze niekde je aj nejaka skratena verzia tej 300 stranovej knihy takych 11 A4 ja som sa ucil z toho a v pohode

meki myslis toto: http://view.iwork.com/document/en/?a=p220147941&d=ZIM.pages&u=xsan%40email.cz&p=7d90bdd3c670a.8 ??

meki

Quote from: stanulik on  18.01.2009, 17:19:45
Quote from: meki on  18.01.2009, 17:15:01

meki myslis toto: http://view.iwork.com/document/en/?a=p220147941&d=ZIM.pages&u=xsan%40email.cz&p=7d90bdd3c670a.8 ??
no ja som mal asi trochu ine ale tak co som zbezne pozeral tie tvoje materialy tak myslim ze to staci co mas ved mas vyssie otazky ak tam mas rozpisane v tom k tym otazkam tak ti to staci netreba vela okolo pisat staci veta dve

mattoke

Ahoj
Chcel by som sa spytat, ako dlho trvala skuska a aka dlha bola prestavka medzi skuskou a vyhodnotenim?

xcrider

60 min , vysledky boli za mozno 2 hodiny

jany1

A bol niekto skusany aj ustne? Napr.: ked niekomu chybal 1-2 body do lepsej znamky, alebo nebol spokojny so svojou znamkou...

zeratul

Quote from: xcrider on  18.01.2009, 21:49:44
60 min , vysledky boli za mozno 2 hodiny

Za 2 hodky to stihli opravit???? To asi islo stylom porovnali prve tvoje slovo s tym co je v skriptacha a podla toho 0 alebo plny pocet bodov???. 
imidz je na nic :) pouzivaj WIN :D

dEVIANT

ta ked to bude po kokot ludi opravovat kazdy len kukne ze co tam mas za haki baki preleti ocami ta pohoda...nebudem vedet otazku skusim napisat dake picoviny ci daju body::D:D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

zeratul

Ta ked mi daju otazku ze popis Vakuove naparovanie alebo Katodove naprasovanie, tak jedine co ma napadne je ze wtf :j_grin:

dEVIANT

Quote from: zeratul on  19.01.2009, 02:53:46
Ta ked mi daju otazku ze popis Vakuove naparovanie alebo Katodove naprasovanie, tak jedine co ma napadne je ze wtf :j_grin:

vakuove naparovanie...popisem hulenie travy cez vaporizer:Dmozno myslia prave to:D:D:D:D
katodove naprasovanie... ta strcis katodu do muky a poprasujes okolie domu...davas tym najavo zlym duchom ze ty si cisty:Da nech palia do mindže od tvojho pribytku   :ahaha:
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

zeratul

Quote from: dado26 on  19.01.2009, 03:27:18
niekto tu spominal ci nema niekto tahak.. bolo to tu niekde v topicu.. ale tak radsej este raz..
http://file.qip.ru/file/72156191/fe322ec5/Teoria_-_suhrn-tahak.html

tusim som to bol ja, diky. Len akosi mi to nechce stiahnut, pise ze 2 seconds a uz preslo 5 minutes a nist

Quote from: dEVIANT on  19.01.2009, 03:37:24
Quote from: zeratul on  19.01.2009, 02:53:46

vakuove naparovanie...popisem hulenie travy cez vaporizer:Dmozno myslia prave to:D:D:D:D
katodove naprasovanie... ta strcis katodu do muky a poprasujes okolie domu...davas tym najavo zlym duchom ze ty si cisty:Da nech palia do mindže od tvojho pribytku   :ahaha:

loooooooooooooooooool  :evica:, ty si aky expert

zeratul

asi mi to to tu nejako blbne. Pise ze subor ma 114,5 KB ale mne stiahne len 1,5 KB doc a v nom su same warningy :nervous:. RObi to aj vam, skusim zajtra v skole stiahnut

Dragoon17

Quote from: zeratul on  19.01.2009, 07:41:02
asi mi to to tu nejako blbne. Pise ze subor ma 114,5 KB ale mne stiahne len 1,5 KB doc a v nom su same warningy :nervous:. RObi to aj vam, skusim zajtra v skole stiahnut
pouzi tento link : http://file.qip.ru/file/72156191/fe322ec5/Teoria_-_suhrn-tahak.html  ten druhy je z bohvieakej priciny nefunkcny...

stanulik

ci boa, to zimko to jaka kktina... sak to sa ani naucit neda.. tak totalne kktsky napisane skripta, ze az to boli.
mam otazku: ked nespravim teraz skusku ani opravny ani dekansky, musim predmet prenasat do 2.rocnika abo mozem ho mat v <> kedze mam dostatok kreditov ?

zeratul

Kedze nepravis tento predmet tak prave nebudes mat dostatok kreditov.  Ak ho nedas ani na 3pokus musis si ho zapisat v zime v druhaku alebo  v tretiaku

// ale suhlas ze ZIM je na kkt, je tam toho do matere ani neviem kde mam zacat, kedze ten mlady jebko povazoval setky svoje slajdy za potrebne a tak mam polku knihy celu oskrtane ze co mam ucit (prvu polku som nenosil knihu na prednasky).

stanulik

ja sa ucim len ten suhrn poznamok a kaslem na to..

jak ze nebudem mat dostatok kreditov ?? ved mame 30 kreditov za semester (5x6) na dalsi semester potrebujes mat 12 (tie mam, uz mam 24) a za 2 semestre potrebujes mat 36(zo 60). tak com by som ho potreboval ?

vird

Quote from: stanulik on  19.01.2009, 17:49:06
ja sa ucim len ten suhrn poznamok a kaslem na to..

jak ze nebudem mat dostatok kreditov ?? ved mame 30 kreditov za semester (5x6) na dalsi semester potrebujes mat 12 (tie mam, uz mam 24) a za 2 semestre potrebujes mat 36(zo 60). tak com by som ho potreboval ?
to je nevyhnutne minimum do dalsieho rocnika,,
na ukoncenie bakalarsekho programu ti treba 180 kreditov myslim,,,takze 60 na akademicky rok
a jednak ZIM je povinny predmet cize  jeho "absolvovanie je podmienkou úspešného absolvovania časti štúdia alebo celého študijného programu"
"Every one of us is unique, just like everyone else" - nejaky inteligent
"Cas ubieha rozne, podla toho s kym!!!" - Shakespeare

stanulik

jaaj, ta dik za objasnenie...

tak nic idem sa biflit tu volovinu

marci003

este aj ten 9 stranovy vycuc ide tazko do hlavy  :j_grin:

Sml112

no presne, este aj ten 9 stranovy vycuc je kktina. Dofam ze sa fakt bude dat v pohode tahakovat, lebo inac neviem. Cely ten vycuc si vytlacim styrkov pismom a strcim do vrecka   :j_grin:

zeratul

Kde treba hladat ten 9 stranovy vycuc???

zeratul

diky, som zabudol ze som si ho uz vcera stiahol  :hammer:

marci003

rozhodne treba tahak.. nie je nad cim uvazovat.. ved za to sa nevylucuje snad  :j_grin:  iba vas poslu na opravny nie?

a este mam otazku co sa tyka bodovania. kazda otazka inak, ci vsetky su po 10b (+1b v nejakej naviac) ?