• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ZIM

Started by stanulik, 21.10.2008, 00:21:31

« predchdzajce - alie »

eMdzeJ

zo skusky mam C.. ani som sa do toho nepozrel .. iba tahak som mal.. spokojny vsetky skusky som spravil bez ucenia :D

dEVIANT

ja som nebol na vyhodnoteni tak len cakam kedy to bude v IS...btw nevraveli kedy to tam hodia?
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

petocervik

Ja som to písal bez ťaháku a mám C. Som nevedel tie posledné dve otázky v B skupine. Bolo to na konci skrípt, takže som to len preletel očami. Ale v podstate to bolo také jak som čakal a som spokojný.
Kybernetika a informačno-riadiace systémy 2. ročník

dEVIANT

lwn pre info...ti co mate uz znamku boli ste na vyhodnoteni mate to uz aj v IS???

zeratul

viac ako 1,5 hodiny som cakal v tej acetonovej komore, aby prisla teta, skomolila moje meno  am a  za 15 sekund zapisala znamku a mohol som ist domov.  Ale nie nemam to v IS.
PROSIM NACO BOL DOBRY DEN DNESNY CHAOS A BORDEL po skuske !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Myslim ze tejto skole nepomoze ani AIS :462:
imidz je na nic :) pouzivaj WIN :D

tino8

1,5? to si mal ešte dobré...ja som čakal cez 2,5 :sneaky2:

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

radix

len trenujte trenujte pred PPI :D

zeratul

Princípy Počitačového Inžiniestva???

tino8

nie, popiči :j_grin:

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

stanulik

Quote from: radix on  24.01.2009, 03:38:51
len trenujte trenujte pred PPI :D

radix, som cital v archive o predmete PPI, bolo mi vas luto :) uz teraz sa na to "tesim", ale ste si vytrpeli vsetci, no dufam, ze sa organizacia za ten 1 rok zmenila

radix

tak si precitaj este 2 roky dozadu :P

dEVIANT

KEDY TO BUDE v IS DO PICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:D:D:D

zeratul

vari si nebol na tom "zapise"? ak to mas v indexe tak je ti jedno ci to je alebo nie je v IS

kamelot

Quote from: dEVIANT on  23.01.2009, 22:16:24
ja som nebol na vyhodnoteni tak len cakam kedy to bude v IS...btw nevraveli kedy to tam hodia?

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

dEVIANT

zeratul

Prisiel si o zivotny zazitok :evica:, take veci treba jednoducho zazit :ahaha:

dEVIANT

ponahlal som sa domof...cakala ma doma zena deti revali nemal ich kto kocikovat...chapes mam iste priority...a malych deviantkov treba vela kocikovat:Dmusis uznat ze mam dobry dovod preco som nebol na tom vyhodnoteni:D:D

zeratul

Tak keby si ostal, tak by si mal jeden super pribeh ktory by si mohol svojim detom porozpravat, sice az od 18ky, vzhladom na slovnik ktory by si pouzil ale predsa :police:

piton

Sry, ale hodina a pol to je akoze vela? Zvykajte si, je to normalka. Kamosi minuleho roku na elektrike 2 cakali s Hodulikovou asi do 18-19:00. Od obeda. A PPI to je ciste utrpenie bu
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

Dragoon17

Ja som mal neskutocne stastie, len som prisiel a uz volali moje meno(neviem presne jak to fungovalo ale proste nejaky typek mi povedal ze ma zhanali )...takze cely ten po chuj dlhy rad som len presiel... :xmas: ....nastastie skusku som zrobil Sice len na D cko ale to nevadi,... :smokin:

zeratul

Quote from: piton on  25.01.2009, 17:22:37
Sry, ale hodina a pol to je akoze vela? Zvykajte si, je to normalka. Kamosi minuleho roku na elektrike 2 cakali s Hodulikovou asi do 18-19:00. Od obeda. A PPI to je ciste utrpenie bu

Co takto postup, napises skusku, ides domov. Do 2 - 3 mas v IS znamku, da sa termin zapisu (napr. AF) kde si to prides zapisat a za hodinku nemas co robit, a nie toto co bolo pred ZIM

zeratul

Tak hej ZIM je za nami ale kopa tomu podobnych zapisov pred nami  :j_sad:.
To ze je nas vela to nie je ospravedlnenie, sak pozriet na meno na skuske, otvorit index dat podpis a dalsi, ked tam su 4 = za hodinku tam nemoze byt ani zivej duse, pripadne chyba bodik, kontrolne otazka = o minutu sa tam zdlzi dlhsie

Luk1

je povinne mat zapisane znamky v indexe ?

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

radix

a zas otravovat prednasajucich ze na zaciatku druhaku ze nemas znamku zapisanu.... :D :D

zeratul

Uz aby tu ten AIS bol :j_tongue: