• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ZIM

Started by stanulik, 21.10.2008, 00:21:31

« predchdzajce - alie »

zeratul

taka hypoteticka otazka. Ak sa naucim ten 10 stranovy vycuc, kolko bodov zo skusky mozem ocakavat?
imidz je na nic :) pouzivaj WIN :D

Dragoon17

Quote from: zeratul on  20.01.2009, 22:08:13
taka hypoteticka otazka. Ak sa naucim ten 10 stranovy vycuc, kolko bodov zo skusky mozem ocakavat?

hypoteticky mozes ziskat 0 az 60  ;D...podla toho ci totu stranku nastevuju profaci, alebo nejaki ich tajni spioni  :metal: , ak hej ta 0 ak ne tak trosku viac  :emot-sleepyhead:

jany1

Ja si myslim, ze aj ked tuto stranku navstevuju profaci alebo ich tajni spioni :metal:, moze clovek ziskat aj viac ako nula bodov. Nie je predsa zakazane ucit sa z hocicoho a to co je v tom vycuce je vlastne aj  v skriptach, ibaze v skriptach je to "trosku" rozsiahlejsie. Samozrejme existuje vela moznych otazok, ktore by na skuske mohli byt a vo vycuce niesu, ale to by uz museli ist do detailov, co verim ze nespavia.

Dragoon17

Quote from: jany1 on  21.01.2009, 00:15:47
Ja si myslim, ze aj ked tuto stranku navstevuju profaci alebo ich tajni spioni :metal:, moze clovek ziskat aj viac ako nula bodov. Nie je predsa zakazane ucit sa z hocicoho a to co je v tom vycuce je vlastne aj  v skriptach, ibaze v skriptach je to "trosku" rozsiahlejsie. Samozrejme existuje vela moznych otazok, ktore by na skuske mohli byt a vo vycuce niesu, ale to by uz museli ist do detailov, co verim ze nespavia.
skor som myslel na to ze ked vsetci budu mat rovnaky tahak, vsetky odpovede budu rovnake a ked sa to ustne opyta ta su vsetci pekne v keli..(nemyslim tych co to naozaj budu vediet)

marci003

Quote from: Dragoon17 on  21.01.2009, 01:05:21
Quote from: jany1 on  21.01.2009, 00:15:47
skor som myslel na to ze ked vsetci budu mat rovnaky tahak, vsetky odpovede budu rovnake a ked sa to ustne opyta ta su vsetci pekne v keli..(nemyslim tych co to naozaj budu vediet)

dobry postreh, dragoon17,.. treba poobmienat slova kde sa da, poprehadzovat vety (napr. pri medi), skusit rozne zdoraznovat, podciarkovat a podobne, ze by nemal podozrenie.. ak vsetci opisu doslovne z toho tahaku, tak to bude fakt podozrive..

puq

omg lol co tu riesite...uz xcem vidiet jak bude mat 100 ludi presne opisane z toho isteho tahaku...btw oni uz davno vedia co je opisane a co ee ;) na to netreba mat talent ale dlhorocnu prax

zeratul

tak sa snad za tu dlhorocnu prax uz naucili ze studenti na skuskach cheatuju a budu to pri opravovani tolerovat  bq

dEVIANT

ja som za za tie dlhe roky na gympli naucil dobre opisovat...tak dufam ze mi to na zimku vyjde...treba mi 26 bodov na Ecko...myslim ze to dam ...som v klude...a myslim ze ta nasa Pietrikova sa nebude vypytovat somariny potom po skuske...ved ona nam setkym dala 12 bodov...skvele to ziena...posielam pusinku:D:D:D  :j_tongue:  :naughty1:
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

zeratul

Tak za poslednych 7 rokov  si nepamatam pisomku alebo skusku bez tahaku :buttrock:, tu ale ide ze co dat na ten tahak, kedze je tu miliarda veci. tusim si tam dam vypracovanie otazok co boli 07/08/09 a snad tam aspon 3 budu

puq

ach jaj...verim ze ani jeden z vas neziska titul bc alebo ing...

dEVIANT

puq otazka...vyuzil si uz niekde to co sa berie na ZIMKU?..a chcs mi povedat ze ty si sa ucil celu knizku?
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

puq

Quote from: dEVIANT on  21.01.2009, 20:33:34
puq otazka...vyuzil si uz niekde to co sa berie na ZIMKU?..a chcs mi povedat ze ty si sa ucil celu knizku?

vyuzit som to nemal zatial nemal kedy...ale niesom extra najebany ze som sa to ucil...aspon mam lepsi vseobecny prehlad...a neucil som sa celu knizku ale to co som povazoval za dolezite podla vycucu predoslych rokov

zeratul

Quote from: puq on  21.01.2009, 20:37:29
vyuzit som to nemal zatial nemal kedy...
daco mi hovori ze to ani nikdy nevyuzijes  :j_grin:. Ten prehlad ktory som ziskal sice potesi a tiez som sa nieco nove naucil, aj cvika boli dobre, ale ucit sa to na skusku sa prieci mojmu CPU

badzelona

vidim to ze s tou skuskou budu vacsie problemy ako som cakal :j_grin: som sa z toho vycucu zatial naucil prve 2 strany  bu ....dufam ze sa bude dat opisovat bo inak neviem ???
Shagrath (Dimmu Borgir)
  ,, Drink beer and stay metal !!! "

stanulik

ale chlopi opravna to isti :-D

//mne uz z tej somariny tak sibe, ze mi je vsetko jedno

puq

Quote from: zeratul on  21.01.2009, 21:01:12
daco mi hovori ze to ani nikdy nevyuzijes  :j_grin:. Ten prehlad ktory som ziskal sice potesi a tiez som sa nieco nove naucil, aj cvika boli dobre, ale ucit sa to na skusku sa prieci mojmu CPU

to som si myslel aj o takej elektrotechnike a ZEI...ale hlavna vec ze tieto 2 predmety mi pomohli zarobit hoci len trapnych 10 000SK ale predsa...a nikdy som si nemyslel ze to tak bude

zeratul

ako pozeram no otazok co mali paralelky C a D, tak staci naucit do strany 55 a 2 otazky by mali byt iste, co je akurat E :bannana_guitar:, a zvysok sa naucim zajtra a mozno bude aj C

badzelona

ako to vlastne vyzera so zimkom?? vela ludi nespravilo alebo ani nie?
Shagrath (Dimmu Borgir)

stanulik

Quote from: zeratul on  21.01.2009, 21:45:56
ako pozeram no otazok co mali paralelky C a D, tak staci naucit do strany 55 a 2 otazky by mali byt iste, co je akurat E :bannana_guitar:, a zvysok sa naucim zajtra a mozno bude aj C

este ma to jednu vyhodu, ze tie iste otazky uz nebudu, jedine ked daju este ten med a hlinik, inak by mali byt ine otazky, tym padom mame menej ucenie o to :) a priblizne vies co asi bude. davaju zakladne veci.

badzelona

Quote from: stanulik on  21.01.2009, 22:10:13
Quote from: zeratul on  21.01.2009, 21:45:56

este ma to jednu vyhodu, ze tie iste otazky uz nebudu, jedine ked daju este ten med a hlinik, inak by mali byt ine otazky, tym padom mame menej ucenie o to :) a priblizne vies co asi bude. davaju zakladne veci.

ta to by bola paraaada keby nieco z toho bolo ...musim to dat este raz bo uz to tu nie je :D (takze tipujem: polovodic P a N,chemicke vazby, elektronova teoria, rutherfordov model, hundovo pravidlo, pauliho vylucovaci princip,fickove zakony,priprava PN priechodu,priprava polovodicov,faktory ovplyvnujuie vodivost,kvantova teoria, kvantove cisla, elektricka pevnost izolantov  tak myslim, ze z tohto okruhu by mohli byt otazky) ...lebo uz polovicu tych veci som nadrteny :c_afro: :bannana_guitar: :smokin:
Shagrath (Dimmu Borgir)

zeratul

Quote from: badzelona on  21.01.2009, 22:12:29
(takze tipujem: polovodic P a N,chemicke vazby, elektronova teoria, rutherfordov model, hundovo pravidlo, pauliho vylucovaci princip,fickove zakony,priprava PN priechodu,priprava polovodicov,faktory ovplyvnujuie vodivost,kvantova teoria, kvantove cisla, elektricka pevnost izolantov  tak myslim, ze z tohto okruhu by mohli byt otazky)

toto som potreboval mat tak suvisle napisane, idem sa to uz aj ucit, el. vazbu, modely, hunda a pauliho pamatam este zo strednej  :ropebanana:, ten zvysok naucim do vecera a mozno zajtra nebudem stresovat ze opat nic neviem  :j_grin:

stanulik

uz nech je po tej poslednej skuske... ked spravim, ta sa tak ozeriem, ze o mne doma 2 dni nebudu pocut  bp

tino8

Quote from: stanulik on  21.01.2009, 23:00:01
uz nech je po tej poslednej skuske... ked spravim, ta sa tak ozeriem, ze o mne doma 2 dni nebudu pocut  bp

ani omne:D :alc: a vačšinou na to ani nepotrebujem koniec skúšok :emot-drunk:

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Sml112

Quote from: puq on  21.01.2009, 21:28:03

to som si myslel aj o takej elektrotechnike a ZEI...ale hlavna vec ze tieto 2 predmety mi pomohli zarobit hoci len trapnych 10 000SK ale predsa...a nikdy som si nemyslel ze to tak bude

Akoze bratmm, pomoct zarobit ti moze hocico ke mas stastie, ale co sa tyka napriklad zeika, tak tam toho nebolo tolko a pamatalo sa to ovela lahsie. A s tym tvojim vseobecnym rozhladom xod nekam, lebo mi povec ako si vsetky tieto kraviny budes pamatat o 2.5 roka ked budes bc, vresp. o 4.5 ke budes ing more, sa zamysli kus... A okrem toho to tazko pouzies napr. pri informatike.

puq

Quote from: Sml112 on  22.01.2009, 18:51:56
Quote from: puq on  21.01.2009, 21:28:03

Akoze bratmm, pomoct zarobit ti moze hocico ke mas stastie, ale co sa tyka napriklad zeika, tak tam toho nebolo tolko a pamatalo sa to ovela lahsie. A s tym tvojim vseobecnym rozhladom xod nekam, lebo mi povec ako si vsetky tieto kraviny budes pamatat o 2.5 roka ked budes bc, vresp. o 4.5 ke budes ing more, sa zamysli kus...

vsetky tie kraviny? kto hovori o vsetkych? :) jooooj deticky deticky este vela toho nechapate ;) nejde o to si pamatat definicie od slova do slova ale mat sajnu o co ide...