• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ZIM

Started by stanulik, 21.10.2008, 00:21:31

« predchdzajce - alie »

stanulik

no pochvalte sa aka bola pisomka zo ZIMka ? a ake priklady ?

zeratul

cakal som horsie priklady veru ale cviciaci dal uplne v poho priklady, ale setko sa da pokazit :).
imidz je na nic :) pouzivaj WIN :D

stanulik

zimko bolo v pohode, stratil som sice 2 body, ale som max. spokojny, necakal som, ze az tak dobre to dopadne :)

zaerius

ZIM ko je v poho hlavne ked mate s Kardosom...som sa skoro nic neucil ani na zapocty ani na skusku...a v poho som spravil.. :baaa:
Zivot je len hra....dost tazka....ale treba ju hrat...sice ma blby konec...ale grafika stoji zato...
IT´S BETTER TO BE HATED FOR WHAT YOU ARE, THAN TO BE LOVED FOR WHAT YOU´RE NOT *** (Kurt Cobain)

tino8

no zim bolo fakt v poho. skoro všetky vzorce boly na tabule

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

timwood

lepsie povedane na skuse vecsina opisovala jak salena..to bola opisovacia psychoza :)

zeratul

Quote from: tino8 on  25.10.2008, 17:33:11
no zim bolo fakt v poho. skoro všetky vzorce boly na tabule

no nam napisal az 2 (meno neviem :j_undecided:) z toho jeden sme nepotrebovali.
imidz je na nic :) pouzivaj WIN :D

radix

HKCKO

je niekde možnosť zohnať prednašky zo ZIM-ka?
popripade cvika asi nie su k dispozicii lebo to ma každy inak mno... ale potreboval by som :D

tino8

Choď do elfy a kup si skripta, alebo čojaviem niekde na burze...je v nich presne to čo je na prednaškach. A na tych cvikach ma každy niečo ine.

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

radix

ja ti ich predam lacnejsie ako v elfe...este tam mam aj farbickami vyznacene hlavne veci co boli na skuske a tak...co bolo treba vediet...

dEVIANT

my mame cvika s Livovskym...tiez uplna pohoda na pisomke dal dva priklady primitivne presne tie iste co boli na hodine...dosadenie do jedneho vzorcu...a v tom tretom len pomenil cisla...uplny pop...ič
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

HKCKO

no my to tiež tak mame... pisomky z prikladov čo boli na hodinach... ale ked som na jednu hodinu zaspal... mam to hned rano... tak mi nejake priklady utiekli heh

borrito

môžem sa spytať, kde by som našiel Ing. Ďurišina Juraja? podavaju take informacie dole pri vchode do školy?

borrito

jj, v pohode :D ide len o to, že by som potreboval komunikovať s par profesormi :D a neviem teda, či si emaily čitaju pravidelne... okrem neho hladam eštš oktora Pribiša a jedneho indžiniera čo mam na UPS, no mam čo robiť :D

SWaNQa

hmm ako zlatka neviem jak vy ked vam je dobre..ale mne zimko robi velmi velke problemy..po dvoch zapoctovkach mam 2,5 boda a mam cvika s livovskym a aj tak furt cumim co to on robi a co pisu moji spoluziaci na tabulu ja som vysla z hutnickej a fyziku som mala jeden rok aj to v prvom ...ak teraz nespravim zapocet na 7 bodov minimalne z 9 tak si mozem dat predmet do dalsieho rocnika... co sa mi velmi nechce... ta ak by ste mi vedeli dat nejake doucko teraz  cez vykend ta sa mi ozvyte... :bananawrite: okej?? dikes

radix

zimko :) hmm si z intraku ? tak by som aj vedel :)

SWaNQa

no nie niesom.... ale prisamvacku radsej by osm bola..hocikedy by som bola odbehla za spluziakmi nech mi to vysvetlia...abo daco...:(

stricky

kto je livovsky??? a eminkina mamka je super tam sa to da v poho.. :-)

Luk1

aj ja mam s livovskym a on dava na pisomky len priklady preratane na cvikach (a vela ich s nim nepreratame), max zmeni nejake cisla, staci si kuknut vzorce a riadne si pisat tie priklady a vpoho sa to da

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

piton

eminkina mamka je fakt super, ale na skuske som ju nevidel... Skoda ze neopravuje.
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

badzelona

neviete kolko to vlastne potrebujem bodov z tych pisomiek 3 aby som mal zapocet??
Shagrath (Dimmu Borgir)
  ,, Drink beer and stay metal !!! "

miso44

nevie niekto ci na skuske budu aj priklady z cviceni?

radix

nie cisto len teoria tam bude.. preto rad ochotne predam skripta ktore sa vam zidu pri skuske ;)

matt

Quote from: badzelona on  15.12.2008, 19:00:36
neviete kolko to vlastne potrebujem bodov z tych pisomiek 3 aby som mal zapocet??
tak ako zo vsetkeho ineho, cize napodpolovicnu vacsinu, pisomky boli po 9 bodov, ak si dobre spominam, cize 3*9 + 12 (dochadzka), tj 39 bodov, ale pocul som ze niektory vraj davali bod za aktivitu, no s tym uz neviem presne ako je, u nas take nedaval... no ale podstatu vies, tak snad si to uz zratat dokazes sam :P
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." (Barney Stinson)
"Where is your suit? Just once, when I say "suit up," I'd like you to put on a suit!" (Barney Stinson)