• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ZE

Started by miso44, 18.02.2009, 13:48:09

« predchdzajce - alie »

miso44

nema niekto poznacenu linku co daval prednasajuci na prvej prednaske z elektroniky? mali by tam byt prezentacie ci co

wirer

ftp://kemt.fei.tuke.sk/KEMT201_ZE/

mal by tam byť OrCad, Spice, nejaké manuály a dokumenty...

miso44

Quote from: wirer on  18.02.2009, 16:13:00
ftp://kemt.fei.tuke.sk/KEMT201_ZE/

mal by tam byť OrCad, Spice, nejaké manuály a dokumenty...
tuto sme dostali na cviku, ale ja myslim tu druhu linku co nam daval galajda na prednaske

wirer

my máme prednášky s Michaelim, a ten nám tuším nič nedával (21.skupina)

capilar

pocujte tento tyzden  bolo len to spolocne cvicenie ????? alebo aj to co je v rozvrhu??????

wirer

pokiaľ dobre viem, tak my sme mali len v pondelok hneď po prednáške spoločné cviko, nič viac...  bk

capilar

okkk dikyy
takze kazdy tyzden je skoro ine vsak?? ?:D:D:D  to je bordell

wirer

nie je to somarina, ya som ti pekne do rozvrhu napisal tyzdne, v ktorych mam co...a je to prehladnejsie  :thumbs-up:

miso44

podarilo sa niekomu odmerat tento tyzden derivacny a integracny clanok? aspon myslim ze tak sa to volale. bol tam len rezistor a kondenzator na plosaku

miso44

netusi niekto ci bude na zapoctovke aj teoria ci len priklady co sa pocitali?

semestralny.inzinier

zapocet bude od 9.45 do 10.50 ci ako... no len nema niekto nejaky postup (pdf) ako riesit tie obvody ? skripta su nic moc
   Skoda - simply never

xcrider

Quote from: miso44 on  05.03.2009, 23:17:17
podarilo sa niekomu odmerat tento tyzden derivacny a integracny clanok? aspon myslim ze tak sa to volale. bol tam len rezistor a kondenzator na plosaku

Co konkretne potrebujes?

miso44

Quote from: xcrider on  17.04.2009, 16:46:52
Quote from: miso44 on  05.03.2009, 23:17:17

Co konkretne potrebujes?
dik ale teraz uz nic, ked povedal galajda ze ako mame riesit meranie ked neodmerame

Michel_2

Quote from: miso44 on  16.04.2009, 22:43:03
netusi niekto ci bude na zapoctovke aj teoria ci len priklady co sa pocitali?
aj ja by som rád vedel :(