• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

UPS skuska

Started by zeratul, 28.12.2008, 02:01:50

« predchdzajce - alie »

Dragoon17

Tak sa vratme k UPS- ke: Otazka na telo : Existuje nejaky expert co tu skusku neurobil??? bp

zeratul

Ja som urobil len som povedal ze sa este uvidime, ale niekoho by som nasiel kto ju neurobil
imidz je na nic :) pouzivaj WIN :D

zeratul

aj takeho som poznal

dEVIANT

moj spolubyvajuci dlhorocny kamos nesprabil....ale tak mesiac bol v skole a potom len spal na intraku:D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

dEVIANT

Quote from: Veduca on  27.01.2009, 05:25:56
vyuzival zlavy ;)

ani nie...nemal ake...pivo na ISIC necapuju:D...proste to len chcel skusit koli fotrovcom

zeratul

Ale zeby som napisal aj nieco co sa podoba na topic, vie sa uz kedy bude opravak pre paralelky A/B, alebo to zverejnia az po 30tom januari ked si to odklikaju dalsie paralelky?

//pivo na ISIC :beer1: :beer1: lets get dreaming

zeratul

boli otazky typu vyber spravnu odpoved/e

sice niekto mal aj take ze tam musel nieco dopisat

petocervik

Quote from: zeratul on  27.01.2009, 06:17:46
...vie sa uz kedy bude opravak pre paralelky A/B, alebo to zverejnia az po 30tom januari ked si to odklikaju dalsie paralelky?...
Opravak bude 9.2. pre všetkých prvákov. Je to napísane v tom excel dokumente, že termíny hromadných skúšok. Asi to dali naraz pre všetkých, lebo predpokladajú, že tento predmet spraví väčšina na riadny termín. ;-)
Kybernetika a informačno-riadiace systémy 2. ročník

zeratul

10ho opravak z matiky :hammer:

preco to musi byt akurat 9ho :mishela

zase ide svet proti mne  :'(

le3t

najlepsie je, ze v IS sa da na ups prihlasit :D [pre paralelky C,D a HI]
hm ale ked si tam pozriem zoznam ludi, su tam aj z inych pararelok .. cize treba cakat do 9.2 na opravnu alebo kludne mozem ist aj 30.1 ?
GNU/Linux Debian "lenny"

matt

Quote from: Veduca on  27.01.2009, 22:18:27
a ak narazas na nizke cisla skupin 1 - 8 - tak to je HI (paralelka E)

1. - 8. skupina = paralelka A
9. - 16. skupina = paralelka B

A-cko nie je HI, preto ze A a B su cisto iba informatika.. aspon tak nam vraveli na prednaskach z UPS...
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." (Barney Stinson)
"Where is your suit? Just once, when I say "suit up," I'd like you to put on a suit!" (Barney Stinson)

Agamemnon

hi má vlastné číslovanie skupín, mám pocit
All code is crap.

42

Dragoon17

Quote from: Veduca on  27.01.2009, 23:28:41
no a este k teme.. za kolko bodov boli otazky???
21 trapnych otazok za 3 body  :ropebanana:, boli napr. aj prevody sustav (ja som mal 3), dalej jeden vyvojovy diagram tam bol a otazka k nemu a dalej vsetko bolo celkom lahke

zeratul

z tej poslednej casti bola len jedna otazka, resp vyvojovy diagram kde v jednom velkom cykle boli asi 3 vnorene, ktore sa ale nevykonavali takze bezal  len ten velky cyklus co bolo easy, len to na prvy pohlad odradilo (aj mna, az na konci testu som sa vratil k tomu)

damon99

ale aj ten vyvojovy diagram mal abc moznosti? ci trebalo napisat slovne ....  :j_undecided: a otazky ohladom siety boli ake? neviem ci sa mam ucit tcp , vstvy a ktora co vyuziva .... najma tie protokoly omg  :c_afro:

matt

no ja som mal diagramy 2, v zadani prveho som mal zadane premenne x a y, comu sa rovnaju... a mal som otazku ze kolko krat sa bude opakovat cyklus, kym dostanem konecnu premennu, a dole pod tym boli moznosti, a druhy diagram bol tak, ze mal rozne vetvy a cykli, a trebalo napisat, teda odfajknut co vsetko v nom je.. prefixny cyklus, postfixny, viac cestne vetvenie atd...
co sa tyka sieti, tak si pozri radsej poriadne prednasky ohladom sieti, a hlavne referencny model OSI, a TCP/IP, ake vrstvy pouzivaju, co sa nimi prenasa, ktore su a ktore nie su sietovo zavisle atd...
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." (Barney Stinson)
"Where is your suit? Just once, when I say "suit up," I'd like you to put on a suit!" (Barney Stinson)

Agamemnon

tak akože tie modely sa nauč a poriadne... to ti bude treba aj v ďalších ročníkoch dosť... to je úplný základ toto, ktorý treba vedieť...
All code is crap.

42

Dragoon17

a este boli otazky takeho typu napr. akym prikazom sa definuje necislovany zoznam(UL) a este nieco s tvorby webu a este otazky boli aj z Unixu ale len take zakladne napr. ako sa da odhlasit so systemu a tam boli 4 moznosti: spravne su CTRL-D,exit a logout....jedna tam bola taka somarina ze ALT+Z...inac skuska je fest lahka a trymem seckym prsty ktory ju maju este pred sebou :buttrock:

Agamemnon

ul nie je príkaz... :)
All code is crap.

42

Dragoon17

Quote from: Agamemnon on  28.01.2009, 04:29:27
a co to je??? vsak parovy prikaz ne???? a musi to byt v takych hranatych zatvorkach

semestralny.inzinier

Skoda - simply never

Agamemnon

Quote from: Dragoon17 on  28.01.2009, 04:47:02
Quote from: Agamemnon on  28.01.2009, 04:29:27
a co to je??? vsak parovy prikaz ne???? a musi to byt v takych hranatych zatvorkach

to ako vás niekto učil, že to je príkaz? omg... to, čo za cvičiaceho? heh :)
a keď už som zabehol do tých názvov :) tak to nie sú hranaté zátvorky :)
All code is crap.

42

matt

Quote from: Veduca on  28.01.2009, 06:08:45
nam tiez cviciaci povedal, ze je to prikaz :D.

no nam Haulis hned na prvom cviku vysvetlil, ze pojmy nie su dojmy (a este jedno take mal, ale to si nepamatam... :P),
a ze ked sme sa uz rozhodli pre svoje posobenie na tuke, tak mame coskoro napravit svoju semantiku.. ;)

zeratul

Ten Haulis bude asi nejaky super typek  ::)

Quote from: matt on  28.01.2009, 06:59:10
.... ked sme sa uz rozhodli pre svoje posobenie na tuke, tak mame coskoro napravit svoju semantiku.. ;)

ale vam nalozil  :emot-LMAO:

dEVIANT

no haulis on hej...on na jednom cviku povedal ze vsetko je to presnom vyjadrovani...na dalsom zas ze je to setko o profesionalite...potom o schopnosti predat sa...proste ten nam daval na kazdom cviku skolu zivota...nemylte si pojmy s dojmami...demonstraciu s menstruaciou  ap