• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Programovanie

Started by VikThor, 28.02.2009, 00:03:43

« predchdzajce - alie »

rebe

Vyvojak ku zad.20 nema nietko??
alebo nieco podobne...

janka1412

nemá niekto zadanie č. 15  aj odmena

Luk1

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

janka1412

Vytvorte program reprezentujúci prácu s pokladnicou v banke. Evidujte číslo účtu, typ účtu (bežný, terminovaný, sporiaci), meno zákazníka, zostatok, úrokovú mieru, voliteľný poplatok za vedenie účtu. Pre jednoduchosť predpokladáme, že každý zákazník môže mať založený iba jeden účet – bežný a termínovaný resp. sporiaci. Program má umožniť vytvorenie nového účtu, zrušenie účtu, operácie vkladu a výberu, ako aj prevod medzi účtami jednotlivých zákazníkov.
Na reprezentáciu zoznamu účtov použite spojkový zoznam. Záznamy reprezentujte štruktúrami a zoznam nech je uložený v súbore. Použite vlastné funkcie s parametrami.

ja to mam v c++ ale potrebuj to do C

Ing. nemtom

ja mam, napis mi PM
brix will be shat

tomak

Quote from: tomak on  08.05.2009, 00:23:36
Kto má zadanie č. 10? - Vytvorte program pre evidenciu rozvrhu študenta.
Som ochotný zaplatiť 5 € za to.
tomak@centrum.sk

tak má to niekto?

buddy180

aj ja potrebujem 15 -tku  :angel:

kOsTi

ja by som si dal 9 - tku
:trestac:

dominika

mne by sa tiez dost hodila ta 15, budte niekto taka dobra dusa, zlutujte sa  ah:

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

:trestac:

radix

Quote from: dominika on  10.05.2009, 00:10:54
mne by sa tiez dost hodila ta 15, budte niekto taka dobra dusa, zlutujte sa  ah:
ake mas zadanie?

dominika

take iste ako aj janka1412, cislo 15

Vytvorte program reprezentujúci prácu s pokladnicou v banke. Evidujte číslo účtu, typ účtu (bežný, terminovaný, sporiaci), meno zákazníka, zostatok, úrokovú mieru, voliteľný poplatok za vedenie účtu. Pre jednoduchosť predpokladáme, že každý zákazník môže mať založený iba jeden účet – bežný a termínovaný resp. sporiaci. Program má umožniť vytvorenie nového účtu, zrušenie účtu, operácie vkladu a výberu, ako aj prevod medzi účtami jednotlivých zákazníkov.
Na reprezentáciu zoznamu účtov použite spojkový zoznam. Záznamy reprezentujte štruktúrami a zoznam nech je uložený v súbore. Použite vlastné funkcie s parametrami.

dominika

nieje je tu taky prosiaci smajlik? :)

tino8

ja chcem dvanastku
ak mate, tak Kozla :D

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Luk1

Ja mam zadanie 13.

Vytvorte program na evidenciu skladu pocitacovych komponentov.

Mam to spravene tak ak by niekto chcel podelim sa za 5 eur, PM alebo ICQ  :)

Perseus

tak 15 zadanie by sa zislo aj mne keby sa dalo tak cim skor v stredu treba odovzdat :-)

!Cica!

Quote from: dominika on  10.05.2009, 04:35:33
take iste ako aj janka1412, cislo 15

presne toto mam aj ja.....z minuleho roku.....

dominika

za co by som ju mohla dostat?  :)

snoopy77

sa nebojite obhajovania tych zadani???  ... ja uz teraz vidim ako ma cviciaci doebe ??? ... snad len nejake body mi za to daa... uf

Machy

ja by som potreboval zadanie cislo 4 som ochotny zato zaplatit
347058500

janka1412

to nikto nemá tu 15?? plss

Luk1

Quote from: Machy on  11.05.2009, 02:55:21
ja by som potreboval zadanie cislo 4 som ochotny zato zaplatit
347058500
a ake mas zadanie ?

psicho

JA MAM VSECKY ZADANIA Z PROGRAMOVANIA pre tych kery MAJU SKUSKU cena je 5 euro, okrem 9ky a 10ky tie su po 35

piste kludne mail na psichological@gmail.com kto ma zaujem ;)
read my blog> www.codemazing.com <read my blog