• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Programovanie

Started by VikThor, 28.02.2009, 00:03:43

« predchdzajce - alie »

VikThor

prosím Vás aký je ten kľúč na moodle v kurzoch programovanie?

Gengar

Saying that Java is nice because it works on every OS is like saying that anal sex is nice because it works on every gender.

KU_KLUX_KLAN

nevie niekto ako sa pocíta n rádov funcie cotg x?.. nejake jednoduche vysvetlenie ...lebo nieco v tom zmysle mam zadanie

Agamemnon

hmm... odhadol by som to na rozvoj nejakého radu... taylorovho asi najskôr...
All code is crap.

42

KU_KLUX_KLAN

taylorov polynom nie je nieco skor ako ked nahradzas nejaku funciu inou?...proste neviem co to ma robit ked napr zadam do programu ze nech vypocíta 3 rady funcie cotg 45

Agamemnon

spýtaj sa, ako presne si to oni predstavujú... čo má presne byť vstup a čo presne má byť výstup... aby si nemal potom problém pri odovzdávaní
All code is crap.

42

tospi

Nevie niekto heslo k pokusnemu testu na moodli?

xcrider

tospi

netusim ci sa to malo robit... ale cviko som mal v pondelok, prednasku v utorok a nikto ani len nespomenul ze existuje nejaky skusobny test. A v pondelok uz ideme pisat ostry test :)

badzelona

co ste si priblizne opakovali na zapocet ?? alebo z coho ste sa ucili??
Shagrath (Dimmu Borgir)
  ,, Drink beer and stay metal !!! "

wirer

dostali sa nám do rúk nejaké vypracované otázky, tak hlavne asi z toho...a keď sa mi bude cchieť, tak možno niečo pohľadám na nete ešte...

Jomi

preco sa nedostali AJ NA FTP?!

ApokalypS

lebo niekto je sukromnik..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

puq

alebo: kurwyyy to su kurwyyyy :D

badzelona

7 bodov  :buttrock: mam co slavit dnes  :beer1:  :beer1:
Shagrath (Dimmu Borgir)
  ,, Drink beer and stay metal !!! "

psicho

tvoje moznosti su: zastrelit sa, podpalit sa, popripade ine moznosti sebevrazdy, bohaty otecko a urad prace, no future for you pal
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

JCube

tlacim ospravedlnenky!
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

wildwolf

jupi 6.5 bodov  bp   v patok oslava  :beer1:
:metal::metal::metal: metaaal :metal: :metal: :metal:

citro

ako to je s tym testom? som pocul ze treba mat nadpolovicny pocet bodov aby som dostal zapocet (z TESTU opakujem)

Jordy

Co po teste , ale mate niekto uz zadanie spravene ? ..... ja mam rezervaciu vstupeniek na podujatia a zatial som ani neunuval sa nato pozriet takze pls HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP  :baaa:

eMCeee89

no tak k tym zadaniam...ja som svoje zadanie nasiel cez google  ;D nasiel som uplne prerieseny priklad (algoritmus, zdrojovy kod a este nejake pokyny k tomu). malo to jedno dievca na svojej stranke. myslim ze na hornad.fei.tuke.sk .dobre nem  :) a mam svaty pokoj......... bq

psicho

Quote from: Jordy on  09.04.2009, 17:10:17
Co po teste , ale mate niekto uz zadanie spravene ? ..... ja mam rezervaciu vstupeniek na podujatia a zatial som ani neunuval sa nato pozriet takze pls HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP  :baaa:

napis mi na mail alebo icq a jati helpnem za penazky :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Jordy

Fuuuha tazka dilema :D ........... a kolko by to stalo.... a zohliadni financnu krizu :D a i to ze inflacia klesa teda ceny idu dole :D

Agamemnon

to, že klesá inflácia, to neznamená, že ceny idú dole :) nech je inflácia akákoľvek, tak ceny stúpajú :) ceny by klesali, keby bola deflácia :)
All code is crap.

42

Ing. nemtom

jak s busmi, ide hore benzin, ide hore cestovne, ide dole benzin, ide hore cestovne
brix will be shat