• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Programovanie [ZADANIA]

Started by psicho, 16.02.2009, 21:38:12

« predchdzajce - alie »

Marko033

Hladam zadanie na programovanie č.11 kto ma???11.   
Vytvorte program pre evidenciu študentov na predmet. V rámci evidencie je potrebné implementovať nasledujúce požiadavky na program:
-   Pridanie študenta na predmet.
-   Vyradenie študenta z predmetu.
-   Vyhľadanie študenta podľa priezviska alebo identifikačného čísla.
-   Výpis zoznamu študentov zaradených na predmet.
O študentovi sú vedené nasledujúce informácie:
-   identifikačné číslo (číslo indexu),
-   meno,
-   priezvisko,
-   vek,
-   študijný program (stačí skratka I-infromatika, HI – hospodárska informatika, a pod.) - pre reprezentáciu je potrebné použiť enumeračný typ.

Je nutné nezabudnúť na ošetrenie prípadov, akými je napríklad vloženie študenta s už existujúcim identifikačným číslom.

psicho

Quote from: Marko033 on  12.05.2009, 00:31:20
Hladam zadanie na programovanie č.11 kto ma???11.   
Vytvorte program pre evidenciu študentov na predmet. V rámci evidencie je potrebné implementovať nasledujúce požiadavky na program:
-   Pridanie študenta na predmet.
-   Vyradenie študenta z predmetu.
-   Vyhľadanie študenta podľa priezviska alebo identifikačného čísla.
-   Výpis zoznamu študentov zaradených na predmet.
O študentovi sú vedené nasledujúce informácie:
-   identifikačné číslo (číslo indexu),
-   meno,
-   priezvisko,
-   vek,
-   študijný program (stačí skratka I-infromatika, HI – hospodárska informatika, a pod.) - pre reprezentáciu je potrebné použiť enumeračný typ.

Je nutné nezabudnúť na ošetrenie prípadov, akými je napríklad vloženie študenta s už existujúcim identifikačným číslom.

naco sa pytate kto ma? ked ja mam vsecky ? :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

mirec84

Má niekto, alebo vedel by mi niekto urobit toto zadanie :

16.   Zostavte program pre evidenciu študentov. O každom študentovi sa budú evidovať tieto údaje: meno, priezvisko, ročník, odbor, evidenčné číslo. Program má umožniť pridanie študenta, odstránenie študenta, usporiadanie podľa evidenčného čísla a vyhľadanie podľa priezviska.
Na reprezentáciu zoznamu študentov použite dynamické pole smerníkov a jednotlivé položky záznamu nech majú statickú veľkosť. Záznamy reprezentujte štruktúrami a zoznam nech je uložený v súbore. Použite vlastné funkcie s parametrami.

Zaplatim :-)

Marway

mirec84

Quote from: Marway on  12.05.2009, 15:17:51
Jop ... tiez to zhanam :)

Aky ma maila psicho? On hovori ze ma vsetky tak mu chcem napisat na maila lebo to suri dost...

kOsTi

v profile ma ICQ...to bude asi najrychlejsie si myslim...
:trestac:

Marway

No nevem ... na ICQ som mu pisal ..ale tak nejak neodpisuje ... mail tiez ... :)

mirec84

Quote from: Marway on  12.05.2009, 16:57:18
No nevem ... na ICQ som mu pisal ..ale tak nejak neodpisuje ... mail tiez ... :)

Ja som mu tiez napisal na icq, ale este neodpisal.

Joey_XD

Cawko... hladam niekoho, kto by mi vedel zmenit staticke pole smernikov na dynamicke a v jednotlivých položkách záznamu z dynamickej na staticku velkost... prosim surne odmena 5eur. Kontakt joey_xd@azet.sk alebo icq 487-970-925
Alebo mozem odkupit zadanie 4 tiez za 5eur. Potrebujem do stvrtku

Ing. nemtom

Quote from: mirec84 on  12.05.2009, 16:59:16
Quote from: Marway on  12.05.2009, 16:57:18

Ja som mu tiez napisal na icq, ale este neodpisal.

odpise, len mu pise vela ludi naraz, nema cas
brix will be shat

Marway

Ing. nemtom

ak sa pytas mna tak nie, ja som o 3 rocniky dalej :D
brix will be shat

Marway

Vytvorte program reprezentujúci prácu s pokladnicou v banke. Evidujte číslo účtu, typ účtu (bežný, sporiaci, terminovaný), meno zákazníka, zostatok, úrokovú mieru, voliteľný poplatok za vedenie účtu. Pre jednoduchosť predpokladáme, že každý zákazník môže mať založený iba jeden účet - bežný a terminovaný, resp. sporiaci. Program má umožniť vytvorenie nového účtu, zrušenie účtu, operácie vkladu a výberu, ako aj mesačnú uzávierku, kedy sa pripíšu úroky, strhnú poplatky a zobrazí sa výsledný stav na účtoch zákazníkov.
Na reprezentáciu zoznamu účtov použite statické pole smerníkov a nech jednotlivé informačné položky záznamu majú dynamickú veľkosť. Záznamy reprezentujte štruktúrami a zoznam nech je uložený v súbore. Použite vlastné funkcie s parametrami.

Ma niekto toto ? Cena dohodou

psicho

Quote from: Marway on  12.05.2009, 18:44:56
Vytvorte program reprezentujúci prácu s pokladnicou v banke. Evidujte číslo účtu, typ účtu (bežný, sporiaci, terminovaný), meno zákazníka, zostatok, úrokovú mieru, voliteľný poplatok za vedenie účtu. Pre jednoduchosť predpokladáme, že každý zákazník môže mať založený iba jeden účet - bežný a terminovaný, resp. sporiaci. Program má umožniť vytvorenie nového účtu, zrušenie účtu, operácie vkladu a výberu, ako aj mesačnú uzávierku, kedy sa pripíšu úroky, strhnú poplatky a zobrazí sa výsledný stav na účtoch zákazníkov.
Na reprezentáciu zoznamu účtov použite statické pole smerníkov a nech jednotlivé informačné položky záznamu majú dynamickú veľkosť. Záznamy reprezentujte štruktúrami a zoznam nech je uložený v súbore. Použite vlastné funkcie s parametrami.

Ma niekto toto ? Cena dohodou

jato mam: moj mail : psichological@gmail.com

Joey_XD

PSICHO mas zadanie 4? Zostavte program pre evidenciu knih v kniznici. O kazdej knihe sa budu evidovat tieto udaje: meno, priezvisko autora, nazov knihy, rok vydania, vydavatelstvo a evidenčne cislo. Program ma umoznit pridanie knihy, odstranenie knihy, usporiadanie podla roku vydania a vyhladavanie podla nazvu knihy. Na reprezentaciu knih pouzite dynamicke pole smernikov a jednotlive polozky zaznamu nech maju staticku velkost. Zaznami reprezentujte strukturami a zoznam nech je ulozeny v subore. pouzite vlastne funkcie s parametrami... Prosim odpis... a ak to mas za kolko by si to dal?

dEVIANT

on ma setko proste mu napis na mail
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Joey_XD

sotcho

potrebujem zadanie c. 24. dam 10 - 15 euro

psicho

ZUG

rezervacia miest na podujati kto ma to zadanie nech da vediet ihneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed

kOsTi

psicho maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:trestac:

ZUG

Ing. nemtom

brix will be shat

JCube

ja mam tiez...za 100€...ale take bombove ze sa aj samo obhaji...staci ked si kupis
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

ZUG

potrebujem len dokumentaciu co by si za nu chcel