• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Programovanie [ZADANIA]

Started by psicho, 16.02.2009, 21:38:12

« predchdzajce - alie »

KU_KLUX_KLAN

a niekto kto by vedel spravit program na rozvoj funkcie cotg x sa tu nenajde?:)

leo3

kto my zriesi zadanie na programko ozvyte sa. na cene sa dohodneme

psicho

Quote from: pyko on  02.05.2009, 15:53:24
kto by bol schopny mi spravit zadanie za tych 5-7€ alebo kto uz ma hotove zadanie c. 23 ?? ozvite sa mi cez SS poslem vam znenie :) a sa dohodneme. dik

napis ti mne na mail a ti dam za 5 euro > psichological [xixi] gmail [xixi] com   , miesto [xixi] daj botku a medzi trimuj
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

leo3

Zostavte program ktorý realizuje súčet dvoch zadaných matíc. Vstupné matice nech je možné načítať aj zo súboru a výslednú maticu do súboru uložiť. Zobrazte matice aj výslednú maticu. Použite vlastne funkcie s parametrami.

piton

To si snad robis prdel... Ved to zadanie je primitivne. Sucet matic? wtf?
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

psicho

Quote from: mattoxx on  01.05.2009, 18:22:07
Kupim zadanie 9 za 10E.Kto ma nech napise SS

9 ku za 10 euro ? ti dziga abo nadrogach ? :D

leo3

Ing. nemtom

brix will be shat

leo3

potrebujem surne

Zostavte program ktorý realizuje súčet dvoch zadaných matíc. Vstupné matice nech je možné načítať aj zo súboru a výslednú maticu do súboru uložiť. Zobrazte matice aj výslednú maticu. Použite vlastne funkcie s parametrami.

istari

potrebujem spravit zadanie c.17 :
Zostavte program na evidenciu objednávok internetového obchodu. O každej objednávke sa evidujú tieto údaje: identifikačné číslo, dátum vystavenia, dodacia adresa (ulica_číslo, mesto_PSČ, krajina) a telefónne číslo, názov tovaru, cena. Program nech umožňuje pridanie objednávky, zmazanie objednávky, usporiadanie podľa dátumu a vyhľadanie podľa identifikačného čísla.
Na reprezentáciu zoznamu objednávok použite statické pole smerníkov a nech jednotlivé informačné položky záznamu majú dynamickú veľkosť. Záznamy reprezentujte štruktúrami a zoznam nech je uložený v súbore. Použite vlastné funkcie s parametrami.

ak mate zaujem napiste detaily do pm, alebo maila na:  vitazstvo (zavinac) gmail (bodka) com

.koniec

psicho

Quote from: istari on  04.05.2009, 20:13:07
potrebujem spravit zadanie c.17 :
Zostavte program na evidenciu objednávok internetového obchodu. O každej objednávke sa evidujú tieto údaje: identifikačné číslo, dátum vystavenia, dodacia adresa (ulica_číslo, mesto_PSČ, krajina) a telefónne číslo, názov tovaru, cena. Program nech umožňuje pridanie objednávky, zmazanie objednávky, usporiadanie podľa dátumu a vyhľadanie podľa identifikačného čísla.
Na reprezentáciu zoznamu objednávok použite statické pole smerníkov a nech jednotlivé informačné položky záznamu majú dynamickú veľkosť. Záznamy reprezentujte štruktúrami a zoznam nech je uložený v súbore. Použite vlastné funkcie s parametrami.

ak mate zaujem napiste detaily do pm, alebo maila na:  vitazstvo (zavinac) gmail (bodka) com

.koniec

jato zadanie mam zrobene, napis ty mne maila :) cena 5 euro

dEVIANT

ma niekto zadanie 14???ta simulacia kasy v banke???piste ss dohodneme sa :)
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

psicho

Quote from: dEVIANT on  05.05.2009, 03:15:18
ma niekto zadanie 14???ta simulacia kasy v banke???piste ss dohodneme sa :)

ja mam

radix

ale to sa neda pretoze 12tyzdnov je velmi malo casu

ZUG

ma niekto 23 zadanie rezervacia miest na podujati ? kupim

psicho

Quote from: ZUG on  06.05.2009, 04:59:25
ma niekto 23 zadanie rezervacia miest na podujati ? kupim

ja mam , napis mail :) cena 5 euro

m4rqo

nema niekto zadanie c 18?

janka1412

NIEKTO KTO VIE PREPíSAť C++ DO C             SUPRENEE PLS

Lacky

Nema niekto zadanie c.10 ? (vytvorte program ktory bude textovo vizualizovat binarny vyhladavaci strom). Kúpim

janka1412

niekto kto vie poradiť so zadanim................

Ing. nemtom

brix will be shat

Kamillo

Cao robite este niekto zadania? 20tka sa mi stala osudnou.
(Zostavte program na rezerváciu miest na podujatí. O každom podujatí sú známe tieto údaje: typ podujatia (napr. kultúra, šport, hudba), miesto podujatia (názov miesta, ulica_číslo, mesto), lokalita, názov podujatia, vstupne, dátum, čas, voľné miesta. Program ma umožniť zadávanie nových podujatí, odobratie podujatia a vyhľadávanie podujatia podľa zadaného typu a lokality s počtom voľných miest väčším alebo rovným ako zadané číslo.
Na reprezentáciu zoznamu horských nosičov použite statické pole smerníkov a nech jednotlivé informačné položky záznamu majú dynamickú veľkosť. Záznamy reprezentujte štruktúrami a zoznam nech je uložený v súbore. Použite vlastné funkcie s parametrami.
)
Ak niekto ma, s radostou kupim ;) ozvite sa co najskor

psicho

Quote from: Lacky on  09.05.2009, 01:38:56
Nema niekto zadanie c.10 ? (vytvorte program ktory bude textovo vizualizovat binarny vyhladavaci strom). Kúpim

jato mam ale cena 35 euro

psicho

Quote from: janka1412 on  08.05.2009, 23:41:33
NIEKTO KTO VIE PREPíSAť C++ DO C             SUPRENEE PLS

ja viem ked mas dost love

psicho

Quote from: Kamillo on  11.05.2009, 03:27:45
Cao robite este niekto zadania? 20tka sa mi stala osudnou.
(Zostavte program na rezerváciu miest na podujatí. O každom podujatí sú známe tieto údaje: typ podujatia (napr. kultúra, šport, hudba), miesto podujatia (názov miesta, ulica_číslo, mesto), lokalita, názov podujatia, vstupne, dátum, čas, voľné miesta. Program ma umožniť zadávanie nových podujatí, odobratie podujatia a vyhľadávanie podujatia podľa zadaného typu a lokality s počtom voľných miest väčším alebo rovným ako zadané číslo.
Na reprezentáciu zoznamu horských nosičov použite statické pole smerníkov a nech jednotlivé informačné položky záznamu majú dynamickú veľkosť. Záznamy reprezentujte štruktúrami a zoznam nech je uložený v súbore. Použite vlastné funkcie s parametrami.
)
Ak niekto ma, s radostou kupim ;) ozvite sa co najskor

to zadanie mam , cena 5 euro, napis mail