• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Problem s rozvrhom

Started by Sml112, 09.09.2008, 03:52:31

« predchdzajce - alie »

Dragoon17

Quote from: marci003 on  06.02.2009, 19:02:04
Quote from: stanulik on  06.02.2009, 18:39:04
Quote from: marci003 on  06.02.2009, 18:33:24
ludia, ten seminar z fyziky je povinny?  ah:

nie, nie je :)

jeeeej  bp
a neviete ci bude nejak bodovany abo take nieco???....a debilnejsi rozvrh som jakziv nezazil...prave mna jebli do tej 5.skupiny len my mame v piatky hodiny!!!...myslim obycajnu informatiku... :03: :03: :03:

stanulik

bodovany nie je, tusim ten seminar je ako doucko, proste tam sa rataju priklady z fyziky, ak sa mylim, nech ma starsi opravia. ved aj v ZS bol tusim seminar z matiky :) a nepoznam nikoho kto by nan chodil.

ja mam stredy a piatky volno  bp

Marko033

Quotea neviete ci bude nejak bodovany abo take nieco???....a debilnejsi rozvrh som jakziv nezazil...prave mna jebli do tej 5.skupiny len my mame v piatky hodiny!!!...myslim obycajnu informatiku... :03: :03: :03:

aj mna hodili do 5 najprv som sa potešil lebo som bol 7 tak vychádzal pekný rozvrh a teraz mam osť

shadowmaster

kde nájdem v IS zoznam študentov lebo na stránke sa píše že v pohľadoch učiteľov a študentov ale ja to neviem nájsť. ???

shadowmaster

diky a ked som zapisany na cely prvy rocnik ale nespravil som skušky z 1. semestra mozem ist do druheho ??

radix

nie musis mat minimalne 12kreditov za prvy semester ak nemas tak dovi..

shadowmaster

počítaju sa aj tie ktoré som dostal za účasť z PaMka? :D

Agamemnon

akékoľvek kredity... počet získaných kreditov máš, keď klikneš na svoje meno a potom na výsledky v ročníku alebo také niečo je tam
All code is crap.

42

matt

Quote from: shadowmaster on  07.02.2009, 01:11:40
počítaju sa aj tie ktoré som dostal za účasť z PaMka? :D

pokial myslis 12 kreditov za dochadzku na prednasky, tak ked mas len tie, to ti asi nepomoze... kym nemas skusku, a keby si ju mal , tak jeden predmet je za 6 kreditov, cize len pamko by ti nestacilo...
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." (Barney Stinson)
"Where is your suit? Just once, when I say "suit up," I'd like you to put on a suit!" (Barney Stinson)

shadowmaster

tak teraz neviem... asi som nezískal žiadne kredity ale zaradili ma do skupiny 8... to znamená že možem isť do 2. semestra alebo nie???

radix

kolko skusok si spravil tento semester?

stanulik

Quote from: shadowmaster on  07.02.2009, 01:38:56
tak teraz neviem... asi som nezískal žiadne kredity ale zaradili ma do skupiny 8... to znamená že možem isť do 2. semestra alebo nie???

ak si nebol na ziadnej skuske, kredity dostavas za SKUSKY nie za to, ze si chodil na prednasky a cvika.
cize ak nemas 12 kreditov tak mozes ist akurat tak na urad prace a nie do LS.

shadowmaster

to chapem ale prečo som potom zaradeny do 8 skupiny Informatika ???

radix

v tomto pripade je tvoja otazka bezpredmetna :D :D :D proste kopec ludi sa na to vykaslalo tak sa posunulo poradie :D

shadowmaster

Quote from: radix on  07.02.2009, 01:55:33
v tomto pripade je tvoja otazka bezpredmetna :D :D :D proste kopec ludi sa na to vykaslalo tak sa posunulo poradie :D
ja som sa na to tiež vykašľal a predsa ma tam zaradili :D

radix

no lenze ked zacnu na zaciatku semestra kontrolovat kredity tak ta vymazu :P

zeratul

to neni zle, rad by som sa na leto tam nastahoval :)
imidz je na nic :) pouzivaj WIN :D

radix

nenastahujes :P az ked vsetci pritelkari budu na posteliach.. a to nebudu :P

freshmakerik

už som sa pýtal na ubytovacom, majú plnooooooooooooooo bq
aj počítač je len človek..

LEAX

hmm hej jasne maju "plno" jak furt

radix

LEAX urcite nie si na intraku keby si tam byval tak by si vedel...

freshmakerik

Quote from: radix on  07.02.2009, 20:19:55
LEAX urcite nie si na intraku keby si tam byval tak by si vedel...

veď on tam aj býva  :smirk:

freshmakerik

inak taká otázočka, to akože "Seminár z fyziky" to čo za haluz ? (teda po novom čečina ?) :mishela

JCube

to je taka cecina co sa tam rataju priklady zo zbierky....co ti teoreticky moze pomoct na skuske
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

radix