• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Problem s rozvrhom

Started by Sml112, 09.09.2008, 03:52:31

« predchdzajce - alie »

stanulik

Quote from: Veduca on  29.01.2009, 05:27:59
ja som mala tam donedavna rozvrh so 4 skupinami, pricom je nas 8... a taky divny... ale ten som tam mala od zaciatku zimy... a teraz tam mam iny... ale tak ja sa nestazujem :D

tak ja mam este ten divny.. bo mne tam tiez chyba niekolko parov skupin  :laugh:

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stanulik

Quote from: JCube on  29.01.2009, 05:36:06
lebo ludia necitaju

citaju,citaju, len nechcu uverit vlastnym ociam

zeratul

imidz je na nic :) pouzivaj WIN :D

zeratul

Najlepsi rozvrh je v IS. Pondelok volno, utorok volno, streda volno, stvrtok volno, piatok volno. Radost (ne)chodit do skoly.
Mozno bude v tom MAISe, ak im do zaciatku semestra nespadne

Marko033

tak ešte taká otázočka ak sa teraz neprihlásim na ten PK(prípravný kurz) tak potom v 4.semestri si budem moc vybrať z variantov VK, OK, KPP tak hej?

zeratul

Michel_2

Quote from: stanulik on  29.01.2009, 04:29:14
do kelu i s takou robotou...
ale sranda je, ze pri tych ucebnych planoch, je pri 3.rocniku, ze student si ma vybrat jazyk, z ktoreho ma uroven mierne pokrocily a pritom sa vsade pise, ze od 3.semestra je povinna ANGLICTINA.. to co ma byt ?

len taka otazka, ked su nejaky starsi studenti, zrelsieho veku, co im jazyky nejdu a ich nepotrebuju (neratam technicku AJ, co sa naucia pri praci s PC) tak ako sa mozu pekne pred 3. semestrom otocit a bye bye skola, bo na tom vyletia, ked jazyk nevedia ziadny..respektivne na to hlavu nemaju. som strasne zvedavy na ten predmet. uz sa tesim.

//nerozumiem tomu, jak to vlastne bude ? ten predmet bude povinny alebo len volitelne povinny ? bo medzi tym je dost velky rozdiel.

No ja sa ete chcem o tom poinformovať však doteraz to vzdy tak bolo ze si si mohol vybrať akemu jazyku sa chces venovat

zeratul

Quote from: Michel_2 on  29.01.2009, 06:09:03
No ja sa ete chcem o tom poinformovať však doteraz to vzdy tak bolo ze si si mohol vybrať akemu jazyku sa chces venovat

no tak ale anglina je standart, sice s nemcinou alebo francuzstinou sa nestratis ale EN je standart, preto

hbm

Este aby som doplnil k tomu, o com tento topic vlastne bol.. komu to nejde, tak ako to neslo mne, ma zajst na UVT ci kam.

zeratul

Quote from: Veduca on  29.01.2009, 05:56:12
MAIS je tusim planovany az na april, cize rozvrhov sa skor dockas na stranke ako v MAISe... tot moj nazor :D
pokial nebudem musiet chodit opisovat z nastenky tak to bude super

Pusta

ta neviem ako u vas ale nam rozvrh vzdy vymyslaju sfetovane tety na studijnom  bn to bude asi tym ze je nas das 40 v rocniku  :D

Arthez

Ak to tu už bolo tak fakt sorry, ale nezvládal som prečítať celý topic.... Neviete niekto, aká je kvalita na tom PK z angliny ? Či to bude mať nejaký zmysel, alebo mi to iba zožerie čas v piatok....?
thx

Dragoon17

Ja som sa na ten kurz anglictiny prihlasil...neviete nahodou co sa stane ked dam ten krizik ze si chcem zrusit ten predmet??? bo uvazujem ci sa mi v piatok oplati chodit na anglinu..ale neviem ci ked dam ten krizik ci uplne si vymazem predmet abo znova sa mi dostane do ponuky vybranych predmetov??? kto to oskusal nech napise bo nechcem riskovat, ze sa nebude dat prihlasit....Este neviem ci budem nan chodit, len ak nahodou by ma napadlo si ten predmet zmazat, ci pojde znovu zapisat... A este by som sa vas chcel opytat ze z akych knih sa tu uci anglictina: Headway abo nejake take???

Agamemnon

učilo sa to z knihy vydanej pre fei, trochu zameranej na obchod, eltech a informu...
z čoho sa učí AJ teraz, to nvm
All code is crap.

42

stanulik

Quote from: Veduca on  05.02.2009, 07:39:23
prave som stratila zaujem o studium na tejto skole  :mishela

ta co sa take strasne stalo ??

Agamemnon

asi jej zmenili niečo v rozvrhu :)
All code is crap.

42

stricky

Quote from: Dragoon17 on  05.02.2009, 03:34:08
Ja som sa na ten kurz anglictiny prihlasil...neviete nahodou co sa stane ked dam ten krizik ze si chcem zrusit ten predmet??? bo uvazujem ci sa mi v piatok oplati chodit na anglinu..ale neviem ci ked dam ten krizik ci uplne si vymazem predmet abo znova sa mi dostane do ponuky vybranych predmetov??? kto to oskusal nech napise bo nechcem riskovat, ze sa nebude dat prihlasit....Este neviem ci budem nan chodit, len ak nahodou by ma napadlo si ten predmet zmazat, ci pojde znovu zapisat... A este by som sa vas chcel opytat ze z akych knih sa tu uci anglictina: Headway abo nejake take???

mne sa tam brasko prihlasil asi pred tyzdnom a cez ten krizik som mu to v poho zrusil... takze by nemal byt problem...

freshmakerik

Quote from: Dragoon17 on  05.02.2009, 03:34:08
Ja som sa na ten kurz anglictiny prihlasil...neviete nahodou co sa stane ked dam ten krizik ze si chcem zrusit ten predmet??? bo uvazujem ci sa mi v piatok oplati chodit na anglinu..ale neviem ci ked dam ten krizik ci uplne si vymazem predmet abo znova sa mi dostane do ponuky vybranych predmetov??? kto to oskusal nech napise bo nechcem riskovat, ze sa nebude dat prihlasit....

ja som to už skorej skúšal a v pohode to ide, zmazal som, dal refresh a potom v pohodke zase prihlásil  :thumbs-up:
aj počítač je len človek..

zeratul

Quote from: Agamemnon on  05.02.2009, 04:22:16
učilo sa to z knihy vydanej pre fei, trochu zameranej na obchod, eltech a informu...
z čoho sa učí AJ teraz, to nvm
Uz sa tesim na anglinu  bp, si opravim to B co mam teraz  bq

stanulik

ako to je s tym rozvrhom v IS ?? akurat sa mi tam zmenila skupina a ked si pozriem rozvrhy jednotlivych predmetov tak mi zobrazuje len skupiny od 2 po 12. a pred ZS mi ukazalo vsetky. tak teraz neviem, ci to co tam je bude i moj rozvrh :)

//ale i tak tam nejake chu...viny vychadzaju, uz nech zavesia rozvrh na net aj so skupinami, boa bo uz neviem ani kde patrim  bu

marci003

ludia, ten seminar z fyziky je povinny?  ah:

stanulik

Quote from: marci003 on  06.02.2009, 18:33:24
ludia, ten seminar z fyziky je povinny?  ah:

nie, nie je :)