• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Problem s rozvrhom

Started by Sml112, 09.09.2008, 03:52:31

« predchdzajce - alie »

kOsTi

FEI mava zvycajne prvy mesiac/dva od zaciatku semestra rady cez celu chodbu a niekedy aj na schodoch smerom dole...
:trestac:

Evica

Ing. nemtom

na ekf je preto maly rad lebo tam su ludia taky blby ze ani nevedia kde maju studijne
brix will be shat

Evica

tak teraz si ma velmi urazil a odcinis to tak, ze pocet mojich bodov zdesatnasobis.

Ing. nemtom

ty si bola na studijnom, tak vies kde to je, tak asi nepatris medzi blbych, chapes? indukcia, na matike ta naucia ;)
brix will be shat

Evica

lenze ty si napisal, ze ludia taky blby... mal si napisat NIEKTORI taki blbi

Ing. nemtom

ee, mudrym dojde, teraz si sa hodila s5 do tej problematickej skupiny :D
brix will be shat

kOsTi

a dokaz sPoórom...

kedze hunto (Poór) je EkF a vraj ho niekedy na studijnom aj videli ale sucasne vieme o nom svoje co vyvracia vysie uvedenu axiomu ze ked niekto z EkF bol na studijnom nie je blby...tym padom nam vznika spor (sPoór?) a zase sme k nicomu nedosli a preto by sme v buducnosti mali taketo uvahy vynechat a ist rovno na pivo...

dobru chut :)
:trestac:

radix

Quote from: Bc. nemtom on  19.09.2008, 19:10:50
na ekf je preto maly rad lebo tam su ludia taky blby ze ani nevedia kde maju studijne
;)

Evica

a tymto prispevkom sa chcem podakovat Bc. nemtomovi, ze dal radixovi dalsi podnet na rypaniee

Ing. nemtom

brix will be shat

Evica

a este musim povedat, ze ja mam strasne super rozvrh.. ziadne diery, kazdy druhy piatok volny, stvrtok skola do piatej  bp

Agamemnon

Quote from: matt on  19.09.2008, 18:28:58
Quote from: Agamemnon on  19.09.2008, 17:52:09
môžem sa ťa spýtať, že čo robíš na informe?
ale no... to vyznelo dost skaredo :P

ale váááááááážne? to by som si nikdy nedovolil :) pokerne sa ospravedlňujem ;)

Quote from: Evica on  19.09.2008, 18:35:22
Quote from: matt on  19.09.2008, 18:28:58
Quote from: Agamemnon on  19.09.2008, 17:52:09
môžem sa ťa spýtať, že čo robíš na informe?
ale no... to vyznelo dost skaredo :P
on ma v poslednej dobre rypaciu naladu  :emot-LMAO:

jj, tiež si myslím... keď sme sa stretli v 95tom, tak som takú ešte nemal... :)
All code is crap.

42

JCube

vie mi niekto povedat kto cvici cviko z UPS v pondelok o 14:15 v A537?
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Evica

eh... chcela som ti to kuk, ale nie je tam vyucujuci  :lol9:

ApokalypS

a k comu ti posluzi takato informacia?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

JCube

ci to ucim ja alebo kto :D

ApokalypS

ty??
podla mojich info nie si medzi tymi studentami, ktori maju to potesenie cosi ucit.. :D

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

JCube

ApokalypS

praveze nic a nechvalim sa tym.. :)

hbm

Zdravim, ako iste viete v 4. a 5. semestri bude povinny anglický jazyk a pre tych menej zdatnych je moznost prihlasit sa na pripravny kurz http://www.fei.tuke.sk/sk/studium/aktuality/dokumenty/oznam-katedry-jazykov-tu.pdf

Zaujimalo by ma, ci tak uz niekto urobil, lebo ja to v IS neak neviem najst.. mam tam moznost zapisu predmetov tam vsak v ponuke nieje... Tak sa chcem este opytat, ci to netreba nahodou hladat niekde inde alebo to mam ist riesit rovno na studijne. d

Marko033

no ved jak máš hneď na hlavnej stránke zápis ponuku klikni sa ti otvorí new okno a tam dole sú jazyky vyber aký chceš je tam taká fajka pri nik klikni naňu a sa ty padom zapíšeš

hbm

No ved toto, ze ja tam nic nemam -) .. no nic len toto som chcel vediet , ci to nejde nikomu alebo len mne .. pojdem na studijne. d

Marko033

no tak potom treba skočiť. kedy si sa snažil zapísať lebo sa mi zdá že tam niečo písalo že cez pracovné dni od 7 do 12 asi je zápis blokovaný tak neviem ale keď to tam ani teraz nemáš tak skoč na Študijne

lenkice

Ahojte!!!
Mam taku otazky ze na ten kurz sa musi prihlasit kazdy??? Teda ked si myslim ze nepotrebujem ziadny kurz aj tak sa musim zucastnit???......Lebo raz pisu ze je to pre zaciatocnikov.....a raz ze ten kurz nie je urceny pre zaciatocnikov..... :) :) :)