• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Problem s rozvrhom

Started by Sml112, 09.09.2008, 03:52:31

« predchdzajce - alie »

Dragoon17

cavte neviete ci sa za ten kurz plati??? lebo asi by som ho potreboval lebo doteraz som sa ucil len nemcinu...

Michel_2

Myslíte že keď som sa doteraz učil iba Nemčinu tak ten kurz dokončím??

stanulik

btw. ten kurz konci zapoctom skuskou abo jak to ?

Ing. nemtom

Quote from: hbm on  19.01.2009, 18:37:19
No ved toto, ze ja tam nic nemam -) .. no nic len toto som chcel vediet , ci to nejde nikomu alebo len mne .. pojdem na studijne. d

este mozes skusit iny browser
brix will be shat

Dragoon17

Quote from: Michel_2 on  19.01.2009, 22:02:32
Myslíte že keď som sa doteraz učil iba Nemčinu tak ten kurz dokončím??
na gympli som sa ucil neminu , ale uz s tym fasistickym jazykom nechcem mat nic  :nervous: a hlavne v 4 semestri bude povinna anglina a ne nemcina cize sa neoplati chodit na somariny ked k jazykom nemas vztah jak ja , lenze blby cas je na tu anglinu v piatok 7:30- 10:40  :whacko:

Ing. nemtom

informatik co sa stazuje na anglinu by mal prerusit studijum, a ak ma nejaky titul, mal by ho dobrovolne odovzdat (to nieje odpoved na predosli post, ale pozorovanie :D )
brix will be shat

puq

alebo informatik co sa stazuje na AJ a ma titul tak potom ma bohateho otecka :D :D

Dragoon17

Quote from: Bc. nemtom on  20.01.2009, 22:40:26
informatik co sa stazuje na anglinu by mal prerusit studijum, a ak ma nejaky titul, mal by ho dobrovolne odovzdat (to nieje odpoved na predosli post, ale pozorovanie :D )
o.k sak ja sa stazujem na nemcinu a ne anglictinu  :police: , a nezeby som bol z angliny nejaky uplny looser..to nie 4 roky som sa ucil po anglicky, lenze nemcinu som mal asi 8 rokov...aj v nemecku som bol cize v porovnani s nemcinou anglictinu vobec neovladam...

Ing. nemtom

presne kvoli tomu som tam dopisal do zatvorky tu vec aby si si nemyslel ze to je o tebe :D
brix will be shat

nighthunter

informatik co sa stazuje na anglinu by mal prerusit studijum, a ak ma nejaky titul, mal by ho dobrovolne odovzdat (to nieje odpoved na predosly post, ale pozorovanie :D )
a mohol by vediet aj slovencinu
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Ing. nemtom

brix will be shat

ywetka

Quote from: nighthunter on  20.01.2009, 22:50:40
informatik co sa stazuje na anglinu by mal prerusit studijum, a ak ma nejaky titul, mal by ho dobrovolne odovzdat (to nieje odpoved na predosly post, ale pozorovanie :D )
a mohol by vediet aj slovencinu

on si to moze dovolit  :puf:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

puq

Michel_2

Prosím Vás neviete kedy bude nový rozvrh???
A robia mi ho vôbec na študijnom, alebo si ho už mám robiť sám??
Diky za pomoc  :bananadance:

radix

Quote from: Michel_2 on  28.01.2009, 21:57:19
Prosím Vás neviete kedy bude nový rozvrh???
A robia mi ho vôbec na študijnom, alebo si ho už mám robiť sám??
Diky za pomoc  :bananadance:
myslim ze pred zaciatokom semestra

Agamemnon

budete mať zverejnený na webe
All code is crap.

42

Michel_2

No tak čo má to zmysel sa tam prihlásiť.
Alebo lepšie takto je ten kurz na vysokej úrovni :h_shocked:
alebo sa to da v pohode zvladnut  :h_azn:
nevie niekto kto ho už absolvoval??

stanulik

a na co ? ved ta cela anglina bude o tom ako telesna. proste budes tam chodit a mas zapocet. ziadna skuska nic 0 kreditov.

JCube

Quote from: stanulik on  29.01.2009, 04:19:42
a na co ? ved ta cela anglina bude o tom ako telesna. proste budes tam chodit a mas zapocet. ziadna skuska nic 0 kreditov.
Každý predmet je dvojsemestrálny ( PK 1,2; VK 1,2; OK 1,2; KPP 1,2 ) a okrem PK1,2 - končí skúškou alebo klasifikovaným zápočtom.
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stanulik

do kelu i s takou robotou...
ale sranda je, ze pri tych ucebnych planoch, je pri 3.rocniku, ze student si ma vybrat jazyk, z ktoreho ma uroven mierne pokrocily a pritom sa vsade pise, ze od 3.semestra je povinna ANGLICTINA.. to co ma byt ?

len taka otazka, ked su nejaky starsi studenti, zrelsieho veku, co im jazyky nejdu a ich nepotrebuju (neratam technicku AJ, co sa naucia pri praci s PC) tak ako sa mozu pekne pred 3. semestrom otocit a bye bye skola, bo na tom vyletia, ked jazyk nevedia ziadny..respektivne na to hlavu nemaju. som strasne zvedavy na ten predmet. uz sa tesim.

//nerozumiem tomu, jak to vlastne bude ? ten predmet bude povinny alebo len volitelne povinny ? bo medzi tym je dost velky rozdiel.

Agamemnon

učebné plány sa menia... to, čo tam máš teraz asi platí pre terajších tretiakov... pre vás sa to možno pomení na povinný... nvm
All code is crap.

42

stanulik

stanulik

Quote from: Veduca on  29.01.2009, 05:22:51
mno taky cca je v IS.. teda aspon ja mam :D

jj, toto cca mam i ja.. no len mam prednasku a cviko v ten isty den o tom istom case, takze asi pridem o body z prednasok  :emot-LMAO:

zeratul

co zas strasite, je to nastastie volitelny predmet.
Ked sa chces naucit anglicky zacni pozerat filmy bez CZ/SK titulkov (EN mozes), hrat hry v originale, nie CZ verzie a budes tak speakovat jak drak (hovori vlastna skusenost, hlavne co sa tych gamesiek tyka  :emot-LMAO:)
imidz je na nic :) pouzivaj WIN :D