• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

povinne volite?ný predmet + zapis predmetov do 2. rocnika

Started by gladiatus, 01.07.2009, 03:55:55

« predchdzajce - alie »

Marko033

to si treba vybrať verziu tej angliny? nedáva sa len FEI-AJ I. - FEI-ANGLIČTINA I. ?

Luk1

inac ta anglina ma nejaku uroven ? lebo na mojej byvalej skole sa to volalo odborny kurz z anglictiny a uroven ako 4. trieda ZS

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

Agamemnon

ja, čo som mal anglinu, tak úroveň nemala... ale nie kvôli vyučujúcemu (to nedokážem posúdiť, lebo ku normálnym veciam sa nikdy nedostal) - ale kvôli študentom... som bol v kurze označenom ako pokročilí (my sme to mali delené ešte na pokročilí a začiatočníci) a snáď 75% ľudí nebolo schopné vytvoriť a povedať súvislú vetu... takže on bol nakoniec donútený ich učiť jednoduchý prítomný čas a pod. veci... strašne sme sa tam nudili niektorí :)
All code is crap.

42

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

BCAA

Quote from: Agamemnon on  05.07.2009, 15:32:21
ja, čo som mal anglinu, tak úroveň nemala... ale nie kvôli vyučujúcemu (to nedokážem posúdiť, lebo ku normálnym veciam sa nikdy nedostal) - ale kvôli študentom... som bol v kurze označenom ako pokročilí (my sme to mali delené ešte na pokročilí a začiatočníci) a snáď 75% ľudí nebolo schopné vytvoriť a povedať súvislú vetu... takže on bol nakoniec donútený ich učiť jednoduchý prítomný čas a pod. veci... strašne sme sa tam nudili niektorí :)

same here :)  ale vyucujuca bola super ;)

ff

stricky

doplnim len eminku ohladne etiky, tento rok sa robila jedna jedina uvaha u Agafonovej, ked si neprisiel na cviko stacilo povedat ze si bol pri doktorovi a bolo to vyriesene, zapoctovky boli dve a obe sme riesili tipom zapnuty nb na lavici a ctrl+f v e-skriptach (inac sluchatka do usi a nejaky film na tom nb)... estetika - tusim tam bolo divadlo a praca mala byt dost taka nie brutal, ale jednoducho asi na 20 stran a ked si mal blbu temu tak to jednoducho neslo = body dole...

xcrider

Quote from: Marko033 on  05.07.2009, 05:31:50
to si treba vybrať verziu tej angliny? nedáva sa len FEI-AJ I. - FEI-ANGLIČTINA I. ?

tiez som len zaskrtol anglictina I , verziu som si nikde nevsimol.

miro146

Ahojte, v letnom semestri druheho rocnika ma caka predmet pocitacove siete,
"pocul" som ze je to vyucovane ako kurz cisco.. je to pravda ?? konkretne CCNA1 ??
..zo strednej mam CCNA1 a CCNA2 uz za sebou tak nerad by som si to zbytocne
opakoval este raz , aj ked som "pocul" take nieco, ze pokial sa prihlasim na tie
pocitacove siete a CCNA1 uz mam tak prejdem predmetom automaticky ,
tomu vsak moc neverim. Pls nejaku rozumnu odpoved :) ;)

JCube

co musis spravit ak sa prihlasis na predmet pocitacove siete je odklikat teoreticky final exam z ccna1 a ccna2 a ak tak ucinis budes moct robit ccna3 a 4 namiesto 1 a 2...avsak musis ratat s tym ze cviciaci sa bude primarne venovat vacsine teda bude preberat networking fundamentals a basic routing (1 a 2)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stanulik

Quote from: xcrider on  06.07.2009, 00:50:20
Quote from: Marko033 on  05.07.2009, 05:31:50

tiez som len zaskrtol anglictina I , verziu som si nikde nevsimol.

on myslel asi vyberovy predmet AJ v ZS :)

xcrider

to je mozne  :) , lenze v studijny planoch 2009/2010  su 3 varianty anglictiny I a v maise to nevidim

wirer

pravdepodobne bude sprístupnené v druhom kole, alebo na začiatku roka nejaký výber alebo čo.

Dragoon17

Ked som si dal TZI som samovrah??? 8)
a oplati sa zapisat si administraciu OS Linux??? lebo ziadne kredity za to niesu a chcem vediet ci je to aspon kus zaujimave a dolezite pre moj dalsi zivot  :puf:

Agamemnon

nie si... nie je uplne zbytocny ten predmet, ako si tu niektori mozno myslia...
All code is crap.

42

Ing. nemtom

brix will be shat

Ing. nemtom

brix will be shat

puq

timwood

Hudak a Sujansky by uz mohli opustit skolu...lahsie by sa dychalo.

puq

skor iba sujansy...a hudak by mal sa zmiernit ;) tak vtedy by to bolo lepsie

petocervik

Telesnu mam za obidva semestre zapocitanu, ale chcel by som chodit aj v druhaku. Musim si ju cez mais zapisat?
Kybernetika a informačno-riadiace systémy 2. ročník

piton

Quote from: Dragoon17 on  10.07.2009, 17:04:01
Ked som si dal TZI som samovrah??? 8)
a oplati sa zapisat si administraciu OS Linux??? lebo ziadne kredity za to niesu a chcem vediet ci je to aspon kus zaujimave a dolezite pre moj dalsi zivot  :puf:
linux si urcite daj, je to fajn predmet :) a ani tam nemusis nic robit ked nechces...
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

ApokalypS

a ani tam nemusis chodit, ked nechces :D
Quote from: petocervik on  12.07.2009, 22:04:37
Telesnu mam za obidva semestre zapocitanu, ale chcel by som chodit aj v druhaku. Musim si ju cez mais zapisat?
asi nie, len sa dohodni s danym cviciacim.. kde tu o tom uz bola debata
vraj to zavisi od sportu a poctu navstevnikov :D

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

gladiatus

chcem sa spýtať, že keď mám teraz zapísané predmety, budem si ich môcť ešte zmeniť aj v druhom kole?

vážne sa oplatí zapísať si správu linuxu? naučím sa tam niečo? sú tam normálny profáci?

piton

Quote from: ApokalypS on  12.07.2009, 22:54:11
a ani tam nemusis chodit, ked nechces :D
jj, ale to som im nechcel prezradit :P
Quote from: gladiatus on  13.07.2009, 02:18:38
vážne sa oplatí zapísať si správu linuxu? naučím sa tam niečo? sú tam normálny profáci?
hej, oplati sa, "profak" binas je normalny ;D
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

ApokalypS

skor to normalny by som dal do uvodzoviek, ci ani to im nechces vopred prezradit :D