• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PaM - kmec

Started by borrito, 11.11.2008, 22:22:48

« predchdzajce - alie »

Michel_2

Ak nejde ta píš mail lebo na icq mi pride takato sprava napr:
"Ęŕ÷ŕé ôčëüěű âűńîęîăî ęŕ÷ĺńňâŕ ń ńŕěűěč îňęđîâĺííűěč (äŕ ÷ňî ňŕě, ńŕěűěč ăđ˙çíűěč) ďîđíî ńöĺíŕěč! traxnolog(ňî÷ęŕ)ru 79849"
A to ete nezvládam rozlúštiť  bu

xcrider

vdakaa , najlepsie na tom bolo, ze sa rehotal do mikrofonu a ozyvalo sa to este aj vonku v okoli ZP  :lol9:

KU_KLUX_KLAN

Nesudme ho , ved ho nikto nepozná..........

matt

Quote from: KU_KLUX_KLAN on  02.02.2009, 01:40:47
Nesudme ho , ved ho nikto nepozná..........

si si tym isty?
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." (Barney Stinson)
"Where is your suit? Just once, when I say "suit up," I'd like you to put on a suit!" (Barney Stinson)

KU_KLUX_KLAN

bodlo by tuto temu loknut ze?

matt

Quote from: KU_KLUX_KLAN on  02.02.2009, 16:22:53
bodlo by tuto temu loknut ze?

na co? aky to bude mat zmysel? urobi sa dalsia taka...
a akosi si mi neodpovedal na otazku... co ak ho pozname lepsie ako si ty myslis? hmm?
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." (Barney Stinson)
"Where is your suit? Just once, when I say "suit up," I'd like you to put on a suit!" (Barney Stinson)

KU_KLUX_KLAN

Nemam rad ked sa sudia ludia podľa toho čo robí,,

xcrider

vari ho tu niekto sudi?

matt

Quote from: xcrider on  03.02.2009, 02:28:06
vari ho tu niekto sudi?

tiez nechapem kde to tu KU_KLUX_KLAN berie...
rovnako ako nechapem preco na otazky "A", neodpoveda odpovedami "A" ale "B"... ("tazka" hodina - tazka uvaha.. :P )

KU_KLUX_KLAN

Ochranca ludskych prav sme mi piste  :smokin: :c_afro: